Glikica - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 142> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ruselija,našoj Free se sve zapelcalo,pa će sigurno i tebi.
Daj molim te sačuvaj koju sjemenkicu zimske trešnje,ja ostala bez nje.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK malo sam proučila zimsku trešnju: sjeme dozrijeva krajem zime, sije se u proljeće, a lako se i iz reznice razmnožava, pa će biti i reznica koje svakako moram odrezati ako ću ju malo frizirati, jer vele da joj to treba. Dakle bit će trešnjica, pišem te u tekicu.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice,cim ti bobica dozrije,sama otpadne i možeš sjeme skupiti,moje već otpadaju, još jednom za vodenog ljubimca,
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
očekujem da dođeš , rušelija mi je favorit
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Držim fige da se zakorjene !! Sljedeći put pelcaj reznice bez cvijeta, ili skini sve cvjetne pupove a po potrebi i 2/3 listova !!! Pozdravčić ti ostavljam !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice, sve ću ih pokupiti, a ima ih fala bogu, baš se zacrvenila, kao krizban, još malo zlatnih trakica i evo ga Božić
EN, kad budem išla u Brod slijedeći puta javim ti se, hvala na pozivu. Free, tnx, kidam cvjetove, a baš su mi slatke ovako male pa sa cvjetićima. |
|
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo novih slikica danas slikanih:
ova ljepotica me totalno osvojila: ova je za Free, kad ocvate putuje u Međimurje: ova je za sada grm, dogodine ću pokušati načiniti stablo od reznice: ova ruža je cvala cijelo ljeto: ovaj grah je prekrasan, malo ga je vrućina zakočila, ali inače jako bujno i brzo raste, prekrasne ima lila cvjetove i ljepe sjajne ljubičaste mahune, sjemena će biti, pa ako netko želi neka mi se javi: ova je cvala, ali nije uginula, ne kužim: a ova raste iz ničega: eto za sada toliko, mislim da je sasvim dovoljno. |
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj grah mi se jako svida, cini mi se da sam ga i ja pokusala posijati ali mi uopce nije niknuo (da li su mu sjemenke crne sa malo bijeloga ).
I mene je ruselija osvojila, tvoja je prekrasna.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol, jest, crno bijele sjemenke su, ma taj grah jako brzo raste, ja ga sijem krajem travnja, po 2-3 sjemenke su dovoljne da naraste cijelo čudo toga. Ima i lijepo lišće, stabljika i mahune su boje cikle, a cvijet liči na cvijet glicinije.Meni svako malo netko pozvoni na vrata i zatraži par sjemenki, jer se vidi visoko iznad kapije.
|
|
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja malo i pogledao tvoje i šta reči samo i do sljedečeg puta
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ostavim trag
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalno govorim MM da to moram uživo pregledati al nikako do slobodnog vikenda.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo cvijeće ,bijelo roza ruža mi je posebno lijepa
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,posebno ruselija,grahek i rozo-bijela ruža
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dmirce, samo ti šetaj, a mogao bi prošetati nogice do mene i uživo, pa to ti je samo 20-tak minutica, onako laganini.
Aralija dođi kad god stigneš, uvijek si dobrodošla. Dijana zaboga, daj požuri, nedjelju popodne si uzmite slobodno i za pola sata si kod mene, kavica, cuga, druženje.... Alad, ta ruža je prekrasna i jako lijepo miriše, kad budem rezala ako hoćeš grančicu, javi se na pp, rado ti pošaljem. Maris my darling, drago mi je vidjeti tebe kod sebe... ponuda za grahek još uvijek vrijedi za sve, i reznice ruže i ruseliju ćemo razmnožavati....ma bit će svega za sve... a sad za sve još jedna veoma zahvalna vrsta: |
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo malo i gledam cvijeće
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila ti u šetnji,pomirisala lijepu ružicu,pogledala prekrasnu ruseliju,bacila pogled na kaktuse i tiho otišla dalje
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Procunjala, baš sam uživala!
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod Lopoča, nemožeš biti objektivan jer svaki cvijet je prekrasan, ja ga imam već 15-tak godina i još uvijek se ama baš svakom njegovom novom cvijetu beskrajno divim !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Odgovori | Stranica <1 2324252627 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |