Božur - Paeonia |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 35> |
Korisnik | ||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Neke biljke lakše a neke teže,podnose presađivanje.Božuri ne vole da se diraju kada su u fazi rasta i razvoja.Kada se jednom posade ne vole premještanje.Ipak,što se mora,mora se.Makk sretno u obavaljanju tog djela posla.Ne sumnjam da si im našla dobro novo mjesto |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Petit ima dosta razlika u ove dvije vrste..Zeljasti ima zelene izdanke koji na jesen uvenu da bi u proljeće izniknuli iz korijena. Grmoliki božuri imaju drvenaste izdanke koji na jesen samo odbace lišće.Ja imam obje vrste i jako su mi drage biljke.Zeljasti tek polako izviruju iz zemlje,dok se na drvenastim već formira lisni pup..Drvenasti cvjetaju prije zeljasti.. |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
IvanOs
Već proklijao 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
||
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
IvanOs jesi li probao zakorijeniti ovaj božur reznicama?Moji svi su zeljasti pa me baš zanima.
|
||
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Alisa, hvala na informacijama. Moj je znači zeljasti jer u proljeće niče izvirujući iz zemlje. Jos samo da i procvjeta jer mu lagano vrijeme ističe pa mu je vrijeme da se uozbilji
|
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Moj drvenasti je pun pupoljaka veličine oraha, a zeljasti već izviruje
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ja neman božur...kažu da je bilo u olodinama ali ga nisan uvatila.....
|
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
11111 pogledaj u Baumaxu imali su roza ...
|
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kod mene božuri ca. 1cm visoki(nije šala, tek im se nazire lišće), a kod tebe već uveliko pupaju.
Bježiš mi otprilike 2-3 mjeseca |
||
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
U pravu si Bebolina, na to nisam mislila
U svakom slučaju mi bježiš |
||
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bebolina krasni su, mislim da su za mrvicu napredniji od mojih, no to je tu negdje. Jedva čekam da procvjeta ovaj drvenasti.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ivan os tvoj je stvarno predivan ,Bebolina jeli i tvoj takav stavi fotkice kada procvate da se divimo
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
@blue sky i moj je kao ivanov samo puno manji. Trebao bi procvasti kroz dan ili dva, samo što ja neću biti doma da ga fotnem. Kad se krajem tjedna vratim, obavezno vam ga pokažem
|
||
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
moon, jel to mahovina oko božura...jel ju tako ostavljaš, ili ne?..inače kod mene se širi ko luda...
|
||
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
agava1504..ostavljam ju, meni se sviđa
|
||
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
beby krasni su.moji imaju male pupove.ipak je kod tebe morska klima.
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
Odgovori | Stranica <1 2324252627 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |