Božur - Paeonia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 35> |
Korisnik | ||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neke biljke lakše a neke teže,podnose presađivanje.Božuri ne vole da se diraju kada su u fazi rasta i razvoja.Kada se jednom posade ne vole premještanje.Ipak,što se mora,mora se.Makk sretno u obavaljanju tog djela posla.Ne sumnjam da si im našla dobro novo mjesto ![]() |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
|
Petit ima dosta razlika u ove dvije vrste..Zeljasti ima zelene izdanke koji na jesen uvenu da bi u proljeće izniknuli iz korijena. Grmoliki božuri imaju drvenaste izdanke koji na jesen samo odbace lišće.Ja imam obje vrste i jako su mi drage biljke.Zeljasti tek polako izviruju iz zemlje,dok se na drvenastim već formira lisni pup..Drvenasti cvjetaju prije zeljasti.. |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
![]() |
||
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
IvanOs jesi li probao zakorijeniti ovaj božur reznicama?Moji svi su zeljasti pa me baš zanima.
|
||
![]() |
||
petit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
|
Alisa, hvala na informacijama. Moj je znači zeljasti jer u proljeće niče izvirujući iz zemlje. Jos samo da i procvjeta jer mu lagano vrijeme ističe pa mu je vrijeme da se uozbilji
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Moj drvenasti je pun pupoljaka veličine oraha, a zeljasti već izviruje
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
ja neman božur...kažu da je bilo u olodinama ali ga nisan uvatila.....
![]() ![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
11111 pogledaj u Baumaxu imali su roza ...
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
Kod mene božuri ca. 1cm visoki(nije šala, tek im se nazire lišće), a kod tebe već uveliko pupaju.
Bježiš mi otprilike 2-3 mjeseca ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
|
U pravu si Bebolina, na to nisam mislila
![]() U svakom slučaju mi bježiš ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Bebolina krasni su, mislim da su za mrvicu napredniji od mojih, no to je tu negdje. Jedva čekam da procvjeta ovaj drvenasti.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
Ivan os tvoj je stvarno predivan
![]() |
||
![]() |
||
|
@blue sky
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
|
moon, jel to mahovina oko božura...jel ju tako ostavljaš, ili ne?..inače kod mene se širi ko luda...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
agava1504..ostavljam ju, meni se sviđa
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
beby krasni su.moji imaju male pupove.ipak je kod tebe morska klima.
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |