Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627> |
Korisnik | |
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma prelijepo... nemam riječi...... |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Utvom vrtu zastaje dah od mirisa,oblika i boja,predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepo!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dok pasem oči na tvojim preljepim slikama cvijeća i maloj nogometašici, jedna misao mi se vrzma po glavi: tko ti slika slike, jer....nemožeš s ovolikim trbuhom se spuštat na sve 4 da slikaš licem u lice, nogometašicu, maritimu, phloksiće, i sve ono kaj je skoro na zemlji??? Znam kaj ja sve izvodim po tlu nastojeći uhvatiti barem koju dobru fotku, ali....kako to radiš ti?
Pozdravčić ti ostavljam u ovaj kasni sat, dok ti slatko pajkiš!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Mali kaktus - hvala na komentaru!! U pravu si, lantana cvjeta ali to nije prošlogodišnja, nažalost ona mi nije preživjela zimu, ova je kupljena prije jedno mjesec dana pa sad već kreće sa obilnijom cvatnjom.
![]() Nataly, gioiaa, Anaida, Vilmač, Mira021, gospina trava - hvala vam puno!!!!! I pozdrav od moje nogometašice ![]() ![]() Freeland44 - baš smo se nasmijali čitajući tvoj komentar! Ne znam ni ja sama kako to uspijem! Nekad kleknem, nekad okidam napamet pa kaj bude bude, neuspjele brišem. Nekad mi brat pomogne i tako, snalazim se! Još malo, ako sve dobro bude, još mjesec dana ću izdržat. Hvala ti na lijepim riječima!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetala i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Prvi put sam u tvom vrtu i cjelokupni komentar je |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ne znam što mi bi da već dugo nisam bila u tvojem vrtu, ali sada sam sve nadoknadila...dobro mi je poznat tvoj način prezentiranja biljke jer te pratim od početka, pa nema potrebe ponavljati sve što su takoionako curke ispred mene rekle
![]() Čudesno lijepe fotke kao i inače...
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Evo i danas sam se kotrljala po dvorištu (sada pošto ulazim u zadnji mjesec napokon su mi dozvoljene lagane šetnje pa ja to iskorištavam maksimalno
![]() Aquilegija i armeria... ![]() ![]() ![]() Vinca major ![]() ![]() Klematisi - westerplatte je u punom cvatu dok pillu i multiblue tek kreću... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo maćuhica... ![]() ![]() Perunike, divlji žuti iris i lukovičasti irisi koji još nisu svi procvjetali ali ovi koji jesu jako su mi lijepi... ![]() ![]() ![]() ![]() Jedna iglica... ![]() ![]() Turski karanfil... ![]() ![]() Petoprsta je sad prelijepa... ![]() ![]() Ruže tek kreću... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inkarvileja... ![]() ![]() Karanfil... ![]() Delfinumi će mi ove godine biti prepuni cvijeta, ovo je tek početak... ![]() Ukrasni luk i jedna bubica... ![]() ![]() Solanum od prošle godine mi se lijepo obnavlja ove... ![]() Nectaroscordum je počeo cvjetati - baš zanimljiv cvijetak... ![]() ![]() E ovom nikako ne mogu zapamtiti ime... ![]() Lantana... ![]() A ovo je garnitura što smo ju udruženim snagama brat, ja, moj dragi i tata kupili mami za rođendan, već neko vrijeme ju je pikirala baš za ovu hladovinu ispod trešanja. Brat je još kupio begonije... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo i par krupnih planova tek toliko da malo steknete dojam o cijelom dvorištu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naravno, jedna mora biti i sa mojom Zivom koja zijeva na mojoj ležaljci - čini mi se da ona misli da je ta ležaljka tu prvenstveno radi nje a ne radi mene jer toliko brzo skoči gore da se ja ne stignem ni okrenut da bi sjela prije nje... ![]() Evo i mene ( kitić - kako mi dragi tepa ![]() ![]() Pozdrav svima ![]() |
|
![]() |
|
baka, Retriver Sara - hvala vam puno!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() Nanice - dobrodošla i hvalaaaaa!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Srčeko kak si lijepa! Čuvaj nam se samo..........vrtek i cveteki su predivni i fotke također.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko ljepote na ovim slikama........................prekokrasno sve od prvoga do zadnjega..................ali drago mi je vidjeti i tebe, lijepu, nasmijanu trudnicu (nadasve vrijednu).............puno sreće do kraja..........................pa uživancija sa svoijim najdražim cvjetićem
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cvijeće je predivno, a i ti super izgledaš, lijepo si se zaokružila. Izdrži još malo i onda ćeš imati i društvo za uživanje u cvijeću i na ležaljci. Jedino je sigurno da ti nikad nebude dosadno. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i ja sam lijepo prošetala tvojim cvjetnim carstom,i na kraju vidjela i tebe,hajde još malo izdrži i onda ćeš sa slatkim društvom uživati u svom vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Cvijeće je prekrasno, sve se rascvjetalo i zrači baš kao i ti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ti znadeš da volim tvoj vrt i tvoje cviće ,ali ta slika predzadnja ,a naročito zadnja su mi preslatke
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koliko cvijeća, koliko boja!!! Očaravajuće! Garnitura pridonosi ugođaju, još kad se upali svijeća u onoj lanterni.... sjedni i uživaj. Tebi, tako lijepoj trudnici, želim da sa svojim djetešcem uživaš u svom cvjetnom svijetu.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovaj puta biram klematise? ruže?lantane? perunike? - uh ne mogu se odlučiti, sjest ću na onu predivnu klupicu, još malo uživati i razmisliti.
Dođi i ti popit ćemo kavicu!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |