Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 31> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
cvjetna livada.... a negdje sam krajkom oka zraknila sjenicu s klupama... idealno mjesto za popit kavu!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Redovno setam, tek da znas, one utabane stope u livadi sam ja napravila
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Svijet je opet... potpun ...
![]() free ![]() misty-da ![]() VILMAČ ![]() Kako Vam se obradujem, samo da znate... :) i Internetu hahha Veliki i lijepi pozdrav svakoj od VAS, sada "malu smrt" (san) zovem kao rijetko kada!!!! ![]() |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prošetah i ja vrtom iz snova!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Obožavam šetati tvojim vrtekom podno Sljemena, tu je prava uživancija za sva osjetila
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Predivno....posebno staro stablo,oduševilo me i zelenilo oko njega!
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
:) drage moje... Sunce kiša, Sunce kiša.. pa prinova, pa svadba pa kiša pa Sunce, a ja... uf... danas sam prošetala malo i usput... za vas :)...
Objašnjenja usput... :) 1. njima kišica ne smeta, a clematis se vinuo... traži Sunce :) ![]() 2. tek rascvalo... ![]() 3. jedan zalutali različak, samo on zna otkud! ![]() 4. jedan od... ![]() 5. novi vrtak se razbudio... nastavak slijedi :) ![]() 6. rhodići... svake godine isti vatromet uz jezerce... obožavam ih <3 ![]() 7. i koraljčići se crvene :) ![]() 8. njima nije trebao... meni je savršen i sada je TU!!! ![]() 9. nelly moja... kada bi takva bila cijele godine mislim da bi i Sunce pobjeglo.. ove godine je savršeno rasvala... ![]() 10. čupavko blue... stari odlaze novi dolaze... ![]() 11.trenutno najmirišljavija i boje... uh... ![]() 12. i još malo vatrometa ... ![]() 13. te šećer na kraju... NOVA PRINOVA u kući... vjeverica Zippy, koja ima cca.1,5 mjesec... papa kozje mlijeko na špricu dudu i sama krade oraščiće, lješnjake i ugl. sve kaj joj se servira... proždrljivica... nje će još biti ... ![]() Poz svima i uživajte mi u proljeću ![]() |
|
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vrt prekrasan kao i uvijek, prinova preslatka, a čija svadba? ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
divno, slike kao iz časopisa!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakva čarobna ljepota u tvom vrtu. Svaki kutk koji si nam pokazala je divan, ali ova slika što ju je ponovila Bergenija je....da čovjek ne povjeruje da je to pravo!
![]() ![]() ![]() A vjeveričica je slatka....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mogla bi se ponoviti svaka slika, jer sve su prelijepe, čarobne kombinacije bilja.
Vjeverica je baš simpa. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Simpa vjeverica,ali vrt je pun prelijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
najdublje je slovo sto u nama cuti,
najdublje je ono sto se samo sluti... jer ozivljavas sve sto dodirnes, dahom koji dolazi iz tvog srca |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divan vrtek
|
![]() |
|
![]() PS. Vjenčanje je bilo obiteljsko( najbliža obitelj) ali puuuno priprema i skakanja! Prinova nije ljudska ali traži vremena, ljubavi i pažnje! |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |