Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtak podno Sljemena
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtak podno Sljemena

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 31>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 04:12
Originalno poslano od člana malaluna malaluna napisao:

Djevojke hvala vam na šetnjama... lijepo je vidjeti vas sve... :)
Nisam nestala, a ne ne... u 21. st. ipak crkne Internet pa čekate i čekate da vam srede stvar :)))!!!!
Dolaze nove sličice, samo što nisu :)

Pozdrav svima i svakoj Smile
Ja se još uvijek divim ovim "starim" sličicama, ali s nestrpljenjem čekam da se otvori tisuće pupova na "carici" LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 09:12
cvjetna livada.... a negdje sam krajkom oka zraknila sjenicu s klupama... idealno mjesto za popit kavu!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 11:02
smile94
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 14:54
Redovno setam, tek da znas, one utabane stope u livadi sam ja napravila .
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:14
Svijet je opet... potpun ...

Heart mimar duuuugo se nismo srele :(... falilo mi je kako znaš reći...

free Smile , evo šetkala i ja kod tebe baš sada :), prelijepo mi je SVE i taj sav trud... vraćaju... kako lijepo vraćaju :)

misty-da Smile baš zato obožavam ovaj forum... vidiš sve što je bilo, ono što ostaje.. pa čak i ono što dolazi, a "carica" je počela... stavim fotke sutra ili preko vikenda, čekam da se još malo nakiti jer je ove godine... prebogata, vidjeti ćeš :)

VILMAČ Smile... dobro si je "uhvatila", tu se svašta zna cugnuti, na brzinu ili na dugačko... ovisi o posjetiteljima :)

Kako Vam se obradujem, samo da znate... :) i Internetu hahha

Veliki i lijepi pozdrav svakoj od VAS, sada "malu smrt" (san) zovem kao rijetko kada!!!!
smile100
Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:17
Prošetah i ja vrtom iz snova!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 22:25
Obožavam šetati tvojim vrtekom podno Sljemena, tu je prava uživancija za sva osjetila smile227
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 20:10
Predivno....posebno staro stablo,oduševilo me i zelenilo oko njega!
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 01:44
:) drage moje... Sunce kiša, Sunce kiša.. pa prinova, pa svadba pa kiša pa Sunce, a ja... uf... danas sam prošetala malo i usput... za vas :)...
Objašnjenja usput... :)

1. njima kišica ne smeta, a clematis se vinuo... traži Sunce :)

2. tek rascvalo...

3. jedan zalutali različak, samo on zna otkud!

4. jedan od...

5. novi vrtak se razbudio... nastavak slijedi :)

6. rhodići... svake godine isti vatromet uz jezerce... obožavam ih <3

7. i koraljčići se crvene :)

8. njima nije trebao... meni je savršen i sada je TU!!!

9. nelly moja... kada bi takva bila cijele godine mislim da bi i Sunce pobjeglo.. ove godine je savršeno rasvala...

10. čupavko blue... stari odlaze novi dolaze...

11.trenutno najmirišljavija i boje... uh...

12. i još malo vatrometa ...

13. te šećer na kraju... NOVA PRINOVA u kući... vjeverica Zippy, koja ima cca.1,5 mjesec... papa kozje mlijeko na špricu dudu i sama krade oraščiće, lješnjake i ugl. sve kaj joj se servira... proždrljivica... nje će još biti ...

Poz svima i uživajte mi u proljeću smile79

Fly me to The Moon, let me play among The Stars, let me see what Spring is like on Jupiter and Mars ...
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 08:22

Vrt prekrasan kao i uvijek, prinova preslatka, a čija svadba?
          smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 08:51
divno, slike kao iz časopisa!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 17:33
POtpisujem hanuk....................slike su uistinu posebne!
Ova mi je za naslovnicu:
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 18:04
Kakva čarobna ljepota u tvom vrtu. Svaki kutk koji si nam pokazala je divan, ali ova slika što ju je ponovila Bergenija je....da čovjek ne povjeruje da je to pravo!ClapClapClap
A vjeveričica je slatka....Big%20smile 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 18:14
Mogla bi se ponoviti svaka slika, jer sve su prelijepe, čarobne kombinacije bilja.

Vjeverica je baš simpa.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 20:17
Simpa vjeverica,ali vrt je pun prelijepog cvijećaClap
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 20:37
najdublje je slovo sto u nama cuti,
najdublje je ono sto se samo sluti...

jer ozivljavas sve sto dodirnes, dahom koji dolazi iz tvog srca
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 21:19
Divan vrtek Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 01:03
smile79 svakoj ponaosob !!!! Pozdravljaju vas sve životinjice, biljčice i ja!!!!

PS. Vjenčanje je bilo obiteljsko( najbliža obitelj) ali puuuno priprema i skakanja! Prinova nije ljudska ali traži vremena, ljubavi i pažnje!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 05:50
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Ova mi je za naslovnicu:
Potpisujem, jednostavno je čudesno lijepo! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 10:21
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Ova mi je za naslovnicu:
Potpisujem, jednostavno je čudesno lijepo! LOL

i meni je ova posebna i moja Nelly ove godine predivnasmile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.