Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 83>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 09:13
Opet si bio vrijedan, kamenje je baš dobro "sjelo", a ta divlja maslina neće ti postati bonsai u vrtu Unhappy
Kad si je već našao tako savršenu bila bi šteta da joj ne nađeš zgodnu plitku posudu i ne pokušaš uzgojiti kao pravi bonsai. Dobar dio u uzgoju ona je već sama postigla, samo joj skrati korijenje. Plitka posuda i sasvim malo zemlje neće joj dopustiti da raste Wink
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 14:05
Zbilja vrt napreduje velikom brzinom, svaki put je sve bogatiji i bogatiji!Clap I slažem se sa misty, stvarno bi bilo zgodno pokušat održavat ovu maslinicu kao bonsai, bilo bi to nešto jedinstveno!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 14:13
odlično napreduješ i svaki puta otkrivam kod tebe nove biljkice Thumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 14:56
Medo, baš kako veliš - kamenjar je sve više baš to, kamenjar... I sve je ljepši!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 22:20
Mira 021 kakav bi to mediteranski kutak bio a da u njemu nema masline i smokve? jako volim sve mediteransko bilje pa je tako i ovo našlo svoje mjesto u mom vrtu

Stefkaja hvala na pohvalama

Hvala Triša. još bi bilo ljepše da je dulje trajalo, ali ne smijem se žaliti

Mali kaktus kamenja ima nešto i od prije. kao recimo ovaj redak oko jezera je donijela Sara još na prošlu kavu, ali ga do sad nije bilo na slikama.. i ja se jako veselim maslini

Konte kako si se već mogla uvjeriti, pokloni su ostali doma na oporavku, ali na sljedeću kavu dolaze zdravi i s puno friškog korijenja

Lucy hvala na lijepim riječima i pohvalama

Misty i Springy znam da neće postati bonsai, to sam si ja samo malo maštao.. ovu ću ostaviti da raste onako kako želi jer joj je korijen jako dubok tako da ne bi stala u plitku posudu. tamo odakle je ova došla takvih ima na pretek pa ću jednu sigurno urediti kao bonsai

Bromelija i meni je većina otkriće

Anaida, kamenjar će biti još više kamenjar, samo da ja ulovim malo vremena i odmah pičim u "nabavu"

Današnja je Zg kavica urodila divnim plodovima, ali ću sutra postavljati slike jer mi se sad ne da hranit ove krvopije vani. Neću ih sad niti nabrajati, ali samo moram još jednom zahvaliti svima koji su donijeli bilje - Konte, Sara, Proljeće, Skitnica, Brbe, a svima ostalima hvala na još jednom krasnom druženju
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 22:27
kamenje je bas leglo gdje treba,opet ti donesi ,a i za maslinu bravo,sad i ja razmisljam kako donjeti maslinu
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 07:04
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

kamenje je bas leglo gdje treba,opet ti donesi ,a i za maslinu bravo,sad i ja razmisljam kako donjeti maslinu

A da zamolimo Medu da pokupi i za nas koju idući put? Wink
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 11:49
Medo, kod tebe sve lijepo napreduje, pratim situaciju ali nekako potiho, da te ne ometam Tongue!!!
Ona maslinica bonsai je divna, nadam se da ćeš je uspjeti sačuvati tako malenu ali ako ne, svejedno je divna dalmatinka!

Veliki pozdrav Tongue
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 17:32
Gioia, Misty Malaluna sljedeći puta nosim kramp pa kud puklo da l+puklo. samo se nadam da nebum zakrampal kojeg poskoka, navodno ih ove godine ima puno gore...
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 20:02
evo mene s brijega u nizinu i hladovinu kuće. komarci u jezercu potamanjeni, a žaba i dalje veselo krekeće bez obzira na taj moj biokill... biljke s jučerašnje kave posađene, a nevjerojatno mi je bilo to što sam morao tražiti mjesto gdje ću ih posaditi. bregec je sad već tak popunjen da bu gore pravi stiskavac.
no, evo prvo Sarin Sedum palmeri

pa onda biljke koje mi je dala Proljeće i nisam siguran koja je od ove dvije krizantema... bu se vidlo kad porastu

slijedi ona mekana trajnica od Kontesse (Konte pomagaj, kak joj je ono naziv?)

Paprat zbog koje je Konte skoro bila ugrižena (bar tak tvrdi sirota da su je zmije napale), a iznad se vidi Gogina potoćnica

Brbekov amarilis uzgojen iz sjemena...

jezerce sad već dosta popunjeno biljkama...

tu se smjestilo i bilje dobiveno od Skitala - šarenolisna vodena trava, perunike, pa miniRogoz i još nešto dvobojno visokih listova, moram pitat Skitala kaj je...

gladidole, gladigore, lepi dečeci, lan, asteri, potočnice, ščirevi ovakkvi i onakvi... cijeli džumbus u malom

malo džumbusa na bregecu - tzv stiskavac...

ovaj mi je procval i tek sam to danas skužil...

i za kraj Pasiflora s Paga. čini se da joj je dobro tu jer je dala hrpu novih listeka. Konte i Goga, ak ne buju štele one kaj su na zakorjenjivanju, ovih dve tri iz zemlje su vaše..

I tak, sad se idem malo odmarat u vašim vrtovima, nadam se da ste bili vrijedni i da imam kaj gledat :)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 21:00
Sad i ti imaš đumbusek ha ha hasmile92
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 21:13
Odi medo šetat- slobodno!
Vjerujem da malo tko more se mjerit s tobom. Ti radiš sve u šesnaest -a nas (neke) je već uhvatila fjaka!
Ovo će ubrzo (ako nastaviš ovakvim tempom) postati cvjetni raj!
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 21:27
kod tebe na bregecu zaista nema čega nema. a i sve uspjeva, to je glavno.
baš je fajno
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:04
dragi Medek, vidim da si bio vrijedan. kad prije?smile205što se mog cekera tiče, da si bar zavirio u njega, bilo je svakojakih biljčoica koje su ostale s vama.
tek sad vidim na kom principu šljaka skitničina trava.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:17
Ti voliš cvijeće, ali cvijeće voli i tebe. Baš sve lijepo raste i buja.
Sutra je novi dan.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 22:24
Ja stvarno mislim da ti zaslužuješ jednu ovako prelijepu ružu

White%20Roses
White%20Roses
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 23:15
Sad ćeš imati i jedan mali mediteranski vrt u svom vrtu, koji napreduje nevjerojatnom brzinom Clap
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 06:21
jutro! hvala svima na posjeti.

Mali kaktus stvarno postaje đumbus, ali neka...

Bergenija nema se vremena šetati, možda danas malo ulovim slobode, ali posla ima na pretek. ne smijem niti pogledati u povrtnjak, tamo je tek prava đungla, ali ne biljaka koje mi trebaju. treba netko sirak možda? hehehehe

fala Lukac! je, izgleda da ipak imam zelene ruke :)

TaTjana, mislim da ipak imam jednu čuvarkuću od tebe. ostala je na stolu pa je niko nije štel, a znaš mene, samo grabim... ;)

hvala Lucy, čini se da je ljubav obostrana..

Niho baš si srčeko! hvala ti na ruži

Lantana kad bi se još malo mora prelilo u ovaj moj vrt, sreći nigdje kraja.
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 06:46
Moram priznati, Medo, očarava me oduševljenje mladog, novopečenog cvjetoljupca i marljivost, kao i želja da se biljkama odredi neki naziv U to ime: zvonkec je Campanula cochlearifolia. Vrt je u nastajanju, pa neću nizati hvalospjeve, ima tu potencijala, zahvaljujući tvom maru, bit će to jednom krasan vrt, možda baš ne mediteranski s maslinom. Mnogo ćeš biljaka skupiti, neke neće uspjeti, neke ti se neće svidjeti pa ćeš sam od njih odustati, no bit ćeš bogatiji za vlastito iskustvo, za zadovoljstvo koje može osjetiti samo čovjek koji stvara.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 07:19
Lijepo je to rekla Baka Bea, ali za sada si, baš kao i ja, u fazi skupljanja. Znam da će uskoro doći i faza razmještanja i slaganja i nekako mislim da je to i najljepša faza u stvaranju jednog vrta!
Ali meni je već sada ovaj tvoj kutak prava čarolija! LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.