Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 83> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opet si bio vrijedan, kamenje je baš dobro "sjelo", a ta divlja maslina neće ti postati bonsai u vrtu
![]() Kad si je već našao tako savršenu bila bi šteta da joj ne nađeš zgodnu plitku posudu i ne pokušaš uzgojiti kao pravi bonsai. Dobar dio u uzgoju ona je već sama postigla, samo joj skrati korijenje. Plitka posuda i sasvim malo zemlje neće joj dopustiti da raste ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Zbilja vrt napreduje velikom brzinom, svaki put je sve bogatiji i bogatiji!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
odlično napreduješ i svaki puta otkrivam kod tebe nove biljkice
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Medo, baš kako veliš - kamenjar je sve više baš to, kamenjar... I sve je ljepši!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Mira 021 kakav bi to mediteranski kutak bio a da u njemu nema masline i smokve? jako volim sve mediteransko bilje pa je tako i ovo našlo svoje mjesto u mom vrtu
Stefkaja hvala na pohvalama Hvala Triša. još bi bilo ljepše da je dulje trajalo, ali ne smijem se žaliti Mali kaktus kamenja ima nešto i od prije. kao recimo ovaj redak oko jezera je donijela Sara još na prošlu kavu, ali ga do sad nije bilo na slikama.. i ja se jako veselim maslini Konte kako si se već mogla uvjeriti, pokloni su ostali doma na oporavku, ali na sljedeću kavu dolaze zdravi i s puno friškog korijenja Lucy hvala na lijepim riječima i pohvalama ![]() Misty i Springy znam da neće postati bonsai, to sam si ja samo malo maštao.. ovu ću ostaviti da raste onako kako želi jer joj je korijen jako dubok tako da ne bi stala u plitku posudu. tamo odakle je ova došla takvih ima na pretek pa ću jednu sigurno urediti kao bonsai Bromelija i meni je većina otkriće ![]() Anaida, kamenjar će biti još više kamenjar, samo da ja ulovim malo vremena i odmah pičim u "nabavu" Današnja je Zg kavica urodila divnim plodovima, ali ću sutra postavljati slike jer mi se sad ne da hranit ove krvopije vani. Neću ih sad niti nabrajati, ali samo moram još jednom zahvaliti svima koji su donijeli bilje - Konte, Sara, Proljeće, Skitnica, Brbe, a svima ostalima hvala na još jednom krasnom druženju |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
A da zamolimo Medu da pokupi i za nas koju idući put? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Medo, kod tebe sve lijepo napreduje, pratim situaciju ali nekako potiho, da te ne ometam
![]() Ona maslinica bonsai je divna, nadam se da ćeš je uspjeti sačuvati tako malenu ali ako ne, svejedno je divna dalmatinka!
Veliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Gioia, Misty Malaluna sljedeći puta nosim kramp pa kud puklo da l+puklo. samo se nadam da nebum zakrampal kojeg poskoka, navodno ih ove godine ima puno gore...
|
|
|
|
![]() |
|
evo mene s brijega u nizinu i hladovinu kuće. komarci u jezercu potamanjeni, a žaba i dalje veselo krekeće bez obzira na taj moj biokill... biljke s jučerašnje kave posađene, a nevjerojatno mi je bilo to što sam morao tražiti mjesto gdje ću ih posaditi. bregec je sad već tak popunjen da bu gore pravi stiskavac.
no, evo prvo Sarin Sedum palmeri pa onda biljke koje mi je dala Proljeće i nisam siguran koja je od ove dvije krizantema... bu se vidlo kad porastu slijedi ona mekana trajnica od Kontesse (Konte pomagaj, kak joj je ono naziv?) Paprat zbog koje je Konte skoro bila ugrižena (bar tak tvrdi sirota da su je zmije napale), a iznad se vidi Gogina potoćnica Brbekov amarilis uzgojen iz sjemena... jezerce sad već dosta popunjeno biljkama... tu se smjestilo i bilje dobiveno od Skitala - šarenolisna vodena trava, perunike, pa miniRogoz i još nešto dvobojno visokih listova, moram pitat Skitala kaj je... gladidole, gladigore, lepi dečeci, lan, asteri, potočnice, ščirevi ovakkvi i onakvi... cijeli džumbus u malom malo džumbusa na bregecu - tzv stiskavac... ovaj mi je procval i tek sam to danas skužil... i za kraj Pasiflora s Paga. čini se da joj je dobro tu jer je dala hrpu novih listeka. Konte i Goga, ak ne buju štele one kaj su na zakorjenjivanju, ovih dve tri iz zemlje su vaše.. I tak, sad se idem malo odmarat u vašim vrtovima, nadam se da ste bili vrijedni i da imam kaj gledat :) |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad i ti imaš đumbusek ha ha ha
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Odi medo šetat- slobodno!
Vjerujem da malo tko more se mjerit s tobom. Ti radiš sve u šesnaest -a nas (neke) je već uhvatila fjaka!
Ovo će ubrzo (ako nastaviš ovakvim tempom) postati cvjetni raj!
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
kod tebe na bregecu zaista nema čega nema. a i sve uspjeva, to je glavno.
baš je fajno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
dragi Medek, vidim da si bio vrijedan. kad prije?
![]() tek sad vidim na kom principu šljaka skitničina trava. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ti voliš cvijeće, ali cvijeće voli i tebe. Baš sve lijepo raste i buja.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sad ćeš imati i jedan mali mediteranski vrt u svom vrtu, koji napreduje nevjerojatnom brzinom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
jutro! hvala svima na posjeti.
Mali kaktus stvarno postaje đumbus, ali neka... Bergenija nema se vremena šetati, možda danas malo ulovim slobode, ali posla ima na pretek. ne smijem niti pogledati u povrtnjak, tamo je tek prava đungla, ali ne biljaka koje mi trebaju. treba netko sirak možda? hehehehe fala Lukac! je, izgleda da ipak imam zelene ruke :) TaTjana, mislim da ipak imam jednu čuvarkuću od tebe. ostala je na stolu pa je niko nije štel, a znaš mene, samo grabim... ;) hvala Lucy, čini se da je ljubav obostrana.. Niho baš si srčeko! hvala ti na ruži Lantana kad bi se još malo mora prelilo u ovaj moj vrt, sreći nigdje kraja. |
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Moram priznati, Medo, očarava me oduševljenje mladog, novopečenog cvjetoljupca i marljivost, kao i želja da se biljkama odredi neki naziv
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Lijepo je to rekla Baka Bea, ali za sada si, baš kao i ja, u fazi skupljanja. Znam da će uskoro doći i faza razmještanja i slaganja i nekako mislim da je to i najljepša faza u stvaranju jednog vrta!
Ali meni je već sada ovaj tvoj kutak prava čarolija! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |