dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo još ponešto da se odmorite od begonija
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo i mojih majmunčića,još nisu nigdje odskakutali
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
za vas sve moje drage forumašice malo breskvica,jest da nisu krupne ko na jugu ali su ukusne
![]() |
|
![]() |
|
i na kraju jedna krasna slika sa današnje šetnje Baščaršijom-Čaršijska džamija ,te koristim priliku da forumašicama Islamske vjere uputim iskrene čestitke u povodu Ramazana
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Begonije su ti predivne,a dragoljub,slak,prks,aptenija ne zaostaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Već sam rekla da su ti cvjetovi sami "kapitalci". Prekrasno, rascvjetano, imaš svašta... sviđa mi se onaj grm bijelog cvijeća ali i zadnja slika džamije.Slika kao razglednica.Pa eto i ja tebi čestitam iako se baš ne razumijem puno....je l' dobro: mubarak olsum... ima još al' sam zaboravila!Znam da to ide za Bajram... bar mislim? Od srca je u svakom slučaju.
|
|
![]() |
|
draga bako hvala ti puno na lijepim riječima,a posebno na čestitki,nije važno kako se kaže važno je da je iz srca a posebno jer smo izgleda vršnjakinje a i ja sam baka dvojici zlatnih dečkića,još jednom hvala
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
begonije su divne,meni nesto ne uspjevaju...a ova zadnja slika ti je predivna,ruze kao iz snova
![]() cestitke za Ramazan ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Slike su predivne!Cviječe zdravo.Ona biljka što neznaš ime meni liči na neku vrstu Kalanhoja ,nisam sigurna malo proguglaj taj naziv.To je sobna biljka.
Lijepo si uslikala Čaršijsku!I tebi Ramazan Šerif Mubarek Olsun! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Osim lijepog cvijeća oduševljavaju me tvoje instalacije s majmunčićima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Miro 021,Gioiaa,Alisa hvala na čestitkama,Lantana hvala na posjeti raduje me svaki Vaš dolazak
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
fenomenalno sve je predivno a tek ovaj bijeli grm mislim da su ruže u pitanju ako i ove ruže sa bašćaršije, iskoristila bi priliku da svim vjernicima čestitam mubarek ramazan.
![]() |
|
![]() |
|
Fany 54 hvala na posjeti i čestitki
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I ja se pridružujem čestitkama
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |