moj dekupaž |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutijica je pre prekrasna,jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
slažem se sa rose
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kutijica
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
cure moje hvala na posjeti i poticaju za dalje
![]() pošto smo ja i moja partnerica mar nostrum kojoj šaljem
![]() ogrlicu sam zamislila kao cvijet od koralja ,a od čega bi drugoga mogao i biti ,pa sam komadiće koralja zalila sa onim gelom koji izgleda kao staklo,e tu je bilo malo tehničkih poteškoća jer podloga nije ravna već malo valovita ,e neznam da li da vam pričam o tome ili bolje se ne prisjećati poteškoća jer na slici izgleda super,barem meni .
kad sam to napravila imala sam dilemu .normalno da komad nakita zahtjeva kutijicu ali s obzirom na to da je tema swapa proljeće da li staviti na kutiju koralje ili,ili,ili i u tom razmišljanju ja se ipak odlučila za cvjetiće pa osmislila kako bi to trebalo izgledati i onda udri čupkati cvijetiće po salvetama.nije da se žalim i da prigovaram ali osakatila sam pola paketa salveta ,a šta mogu kad meni nije bio izazov samo nalijepiti salvetu ,a onda je trebalo još malo istaknuti te cvijetiće pa ja čačkalicu u ruku ,čačkalicu u boju pa na laticu,pa čačkalicu u boju pa na laticu,pa čačkalicu u boju pa na laticu e neću vam otkriti koliko puta sam čačkalicu smočila u boju pa na laticu
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
djevojčica brala cvjetiće
![]() divim se s kakavim si ih strpljenjem napravila.......
ali velika pusa za ogrlicu.......već sam ti rekla da izgleda savršeno....ne samo na slici.....
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno,ajd nek se usudi što reći za koralje,ako joj ne pašu napravit ćemo mi njoj jednu ogrlicu s privjeskom u obliku slavonske šunke!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jeeeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno file,ogrlica je bas posebna.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Baš ,baš posebna
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
"Ja mislim da se mala pčela zvala Maja.." lalalalalala.. Suuupeeeeer..
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
File.....svaka čast
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
slavice08,sarita banana,maslina55,vanja, rose,andora2 imate
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
File, super kako si se kreativno izrazila s koraljima
![]() ![]() A kutijica me oduševila jer osim što mi je ta salveta bila neodoljiva na prvi pogled, promjenom podloge u cvjetiće si ju učinila još vedrijom... ![]() Ali apsolutno nenadmašan detalj mi je kad je kutija otvorena pa se vide samo nogice kako gaze po tratinčicama ![]() ![]() I sjetila si me kad smo frendice i ja bile mlađe i nadobudnije pa smo brale bezbroj tratiničica i slagale si vjenčiće i narukvice od njih, siroto cvijeće ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako lipa i zanimljiva ogrlica, da, da!!!!
A ova kutija i sličica s ovom djevojčicom i ovim cvjetićima...ma osvojila me!!! ![]() Žao mi je što si se "načačkala"..al super si to opisala, ko da te vidim s čačkalicom u boju, čačkalicom na laticu, pa čačkalicom u boju,... ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
bilana 59
![]() ![]() maredelmare
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sve za 5. Čestitam!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Bravo File,trud se isplatio,ima se što vidjeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |