Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 39> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dva puta sam morala sve pregledati
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno!!!
Kamenjar, cvijeće, ma cijeli vrt... Sjajno! |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme ovih 25 stranica meni izgleda kao mala enciklopedija. Ionako sam totalni junior u vrtlarenju a kad gledam ovo imam osjećaj kao da još nisam ni počela ! Ako smijem pitat, gdje nabavljate biljke, jeste li sve nabavili kod nas ili ste morali ići i van lijepe naše? |
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvo sam pokupovala sve kaj je bilo kod nas,onda sam počela uzgajati trajnice i drveće iz sjemena koje sam naručivala iz bijelog svijeta,pa sam upoznala Baku Beu,pa sam onda upoznala puno krasnih ljudi,ljubitelja biljaka,kod nas i vani,sa kojima mijenjam,dobim,kupim specijalitete.A imam jednu prijateljicu,čiji vrt je da padneš na mozak,najviše sam dobila od nje.
Ti se,Springy,nemoj obeshrabriti,nevjerojatno je kak funkcionira energija biljkoljubaca,dovede u tvoj život baš koga treba.Uči o biljkama od kud stigneš,voli ih,a dalje bu sve išlo samo od sebe! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne, neeee, nije tvoj vrt obeshrabrujuć za mene, MOTIVIRAJUĆ JE!!!!! Bilo bi stvarno glupo da me takva ljepota može oneraspoložit . Hvala ti na lijepim riječima, svraćat ću češće, bit će mi to kao na faksu: kolegij "rain"!
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Morala buš si onda i živine nabaviti,na tom kolegiju su one jaaaaako važne,važnije od biljaka.Biljke su ponovljive,oni nisu!
|
|
|
|
springy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako profesorica kaže ! Šalu na stranu, ooooo imam ja živine, vidjet će se i oni, bez brige ! Kao što sam već u jednom postu kod sebe napisala, ovu "kuća bez cvijeća i dlaka nije dom" - POTPISUJEM!!!!!!!!
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nedavno sam naišla na Graptopetalum bellum,zgrabila ga,i nisam se pokajala
Chrystal fountain napreduje i Josephine se počeo otvarati novoprocvala Aquilegia Campanula glomerata gavez Imperata cylindrica i Artemisia Alstromeria Perla,jesam malecki,al sam šareni-variegirani jorgovan pajasmin Weigelie lupinus sanguisorba Kolkwitzia još cvate turski klinček i saponaria Tiarella Geraniumi Cotinus Penstemoni Salvia Salvia scarlea japanski javor Eto,to je trenutno stanje! Vjetroviti pozdrav svima! |
|
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crystal Fountaine i Josephine su stvarno identtični ko na etiketama!!! Jako mi je drago zbog toga i stvarno su fenomenalni. Nove slikice su prva liga i uvijek kad navratim pogledat kaj ima novoga, shvatim da ja pojma nemam o biljkama , ali zato imamo tebe pametnicu kaj sve znaš o svemu (ajd dobro,....skoro sve ) i svašta smo se korisnoga od tebe naučili. Fala ti na tome Jesi ovu alstromeriju sadila pa ti je već procvala ili je već "gotova" kupljena? Mrak je... |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je raj za oči!!! Bravo! Divno, predivno!
|
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijeće predivno,pravi melem za oči,za mene mnogo toga novoga i vrjednog divljenja,ali u svemu sam uživala,hvala ti
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joooj, kak ti je baš sve šarenolisno!!!! I gavez i jorgovan i tiarella i weigela i geranium...Ajd sad priznaj da si kupila kanticu boje i sve priredila za slikanje samo da se ja pojedem .
Kad te nema doma da ti drpim onaj cotinus???. Ah znam, ništa od toga Rain bi me ćopil za tur i prisjel bi mi cotinus .
|
|
rain
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene ranom zorom,a vi već bile!
Flavia,kupila sam alstromeriu,naletila u Smoboru na sajmu.Još uopće nema gomolje,nego samo korijenje,i dosta joj je cvjetiće vjetar isušil.Valjda bu do zime napravila gomolje,inače... Je,je,Hortička,baš sam imala kantu stare žute farbe,pa sam malo pošpricala |
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene si oduševila već sa graptopetalumom, a onda dalje i dalje i dalje, sve neka krasna iznenađenja.
Bravo Rain |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
alstromeria je predivna, a što drugo reći za ostalo bilje osim
|
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cotinus ,divan .
ja sam svoj nabavila prosle godine i polako se lisce otvara,koliko je star tvoj grm? |
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gle, gle, šarenolisni jorgovan, a još k tome u proporcijama koje bi moj nazovi vrt mogao izdržati!
Ma, zezam se! Horti je dobro zaključila da imaš mnogo šarenolisnih biljaka: od peršina do jorgovana. Baš vrlo lijepo i zanimljivo. Užitak za gledati, prilika za naučiti.
Kaj je ono prekolijepo s prošle stranice escheveria? Cotinus ti je stvarno prekrasan, krasna kontrastna biljka.
Vrt ti je poseban, a ti prava cvjetoljupka. Pozz....
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno toga u tvom vrtu spada u izložbene primjerke! Konačno sam negdje ugledala i muškatnu kadulju , a znaš li kako sam sad ušla u tvoj vrt? Poslao me google kad sam pokušala naći nešto što će mi pomoći da pravilno njegujem svoju transcedentiju , hvala mu, poslao me u još jedan raj!
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme ja sam bez riječi.... predivno je sve,jedno ljepše od drugog
|
|
Odgovori | Stranica <1 2324252627 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |