Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 39>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 20:24
Dva puta sam morala sve pregledatismile94
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 20:32
Prekrasno!!!
Kamenjar, cvijeće, ma cijeli vrt... Sjajno!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:07
ClapClapClap
Ajme ovih 25 stranica meni izgleda kao mala enciklopedija. Ionako sam totalni junior u vrtlarenju a kad gledam ovo imam osjećaj kao da još nisam ni počela ConfusedSmile! Ako smijem pitat, gdje nabavljate biljke, jeste li sve nabavili kod nas ili ste morali ići i van lijepe naše?

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 21:59
Prvo sam pokupovala sve kaj je bilo kod nas,onda sam počela uzgajati trajnice i drveće iz sjemena koje sam naručivala iz bijelog svijeta,pa sam upoznala Baku Beu,pa sam onda upoznala puno krasnih ljudi,ljubitelja biljaka,kod nas i vani,sa kojima mijenjam,dobim,kupim specijalitete.A imam jednu prijateljicu,čiji vrt je da padneš na mozak,najviše sam dobila od nje.
Ti se,Springy,nemoj obeshrabriti,nevjerojatno je kak funkcionira energija biljkoljubaca,dovede u tvoj život baš koga treba.Uči o biljkama od kud stigneš,voli ih,a dalje bu sve išlo samo od sebe!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:16
Ne, neeee, nije tvoj vrt obeshrabrujuć za mene, MOTIVIRAJUĆ JE!!!!! Bilo bi stvarno glupo da me takva ljepota može oneraspoložit Tongue. Hvala ti na lijepim riječima, svraćat ću češće, bit će mi to kao na faksu: kolegij "rain"! Wink
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 22:40
Morala buš si onda i živine nabaviti,na tom kolegiju su one jaaaaako važne,važnije od biljaka.Biljke su ponovljive,oni nisu!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 13:18
Kako profesorica kaže WinkTongue! Šalu na stranu, ooooo imam ja živine, vidjet će se i oni, bez brige Thumbs%20Up! Kao što sam već u jednom postu kod sebe napisala, ovu "kuća bez cvijeća i dlaka nije dom" - POTPISUJEM!!!!!!!! Wink
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 23:59
Nedavno sam naišla na Graptopetalum bellum,zgrabila ga,i nisam se pokajala

Chrystal fountain napreduje

i Josephine se počeo otvarati

novoprocvala Aquilegia

Campanula glomerata

gavez

Imperata cylindrica i Artemisia

Alstromeria

Perla,jesam malecki,al sam šareni-variegirani jorgovan

pajasmin

Weigelie

lupinus

sanguisorba

Kolkwitzia još cvate

turski klinček i saponaria

Tiarella

Geraniumi

Cotinus

Penstemoni

Salvia

Salvia scarlea

japanski javor

Eto,to je trenutno stanje!
Vjetroviti pozdrav svima!

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 02:01

Crystal Fountaine i Josephine su stvarno identtični ko na etiketamaClapBig%20smile!!! Jako mi je drago zbog toga i stvarno su fenomenalni. Nove slikice su prva liga i uvijek kad navratim pogledat kaj ima novoga, shvatim da ja pojma nemam o biljkama LOLLOLLOL, ali zato imamo tebe pametnicu kaj sve znaš o svemu  (ajd dobro,....skoro sve LOLWinkTongue) i svašta smo se korisnoga od tebe naučili. smile72 Fala ti na tome Big%20smile

Jesi ovu alstromeriju sadila pa ti je već procvala ili je već "gotova" kupljena? Mrak je...Thumbs%20Up
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 02:56
Ovo je raj za oči!!! Bravo! Divno, predivno!
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 05:44
lipo,lipo, nemam riječi! pravi raj.
Vidim da imaš pajasmin, ja sam ga nedavno kupila, al nemam pojma kako ga njegovati. Molim te par savjeta.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 07:17
Cvijeće predivno,pravi melem za oči,za mene mnogo toga novoga i vrjednog divljenja,ali u svemu sam uživala,hvala tismile71
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 07:25
Joooj, kak ti je baš sve šarenolisno!!!! I gavez i jorgovan i tiarella i weigela i geranium...Ajd sad priznaj da si kupila kanticu boje i sve priredila za slikanje samo da se ja pojedem smile90.
Kad te nema doma da ti drpim onaj cotinus???smile78. Ah znam, ništa od toga Rain bi me ćopil za tur i prisjel bi mi cotinus smile156.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 07:43
Evo mene ranom zorom,a vi već bile!
Flavia,kupila sam alstromeriu,naletila u Smoboru na sajmu.Još uopće nema gomolje,nego samo korijenje,i dosta joj je cvjetiće vjetar isušil.Valjda bu do zime napravila gomolje,inače...
Je,je,Hortička,baš sam imala kantu stare žute farbe,pa sam malo pošpricala
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 07:43
Mene si oduševila već sa graptopetalumom, a onda dalje i dalje i dalje, sve neka krasna iznenađenja.
Bravo Rain
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 07:50
alstromeria je predivna, a što drugo reći za ostalo bilje osim smile120
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 08:22
Cotinus ,divan Thumbs%20Up.

ja sam svoj nabavila prosle godine i polako se lisce otvara,koliko je star tvoj grm?
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 09:36
Gle, gle, šarenolisni jorgovan, a još k tome u proporcijama koje bi moj nazovi vrt mogao izdržati!smile96 
Ma, zezam se! Horti je dobro zaključila da imaš mnogo šarenolisnih biljaka: od peršina do jorgovana. Baš vrlo lijepo i zanimljivo. Užitak za gledati, prilika za naučiti.
Kaj je ono prekolijepo s prošle stranice escheveria? Cotinus ti je stvarno prekrasan, krasna kontrastna biljka.
Vrt ti je poseban, a ti prava cvjetoljupka. Pozz....
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 09:50
Puno toga u tvom vrtu spada u izložbene primjerke! Konačno sam negdje ugledala i muškatnu kadulju Smile , a znaš li kako sam sad ušla u tvoj vrt? Poslao me google kad sam pokušala naći nešto što će mi pomoći da pravilno njegujem svoju transcedentiju Smile, hvala mu, poslao me u još jedan raj! LOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 09:55
ajme ja sam bez riječi.... predivno je sve,jedno ljepše od drugog
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,220 sekundi.