Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 43> |
Korisnik | |
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Matilda i tvoje fotke su jako dobre, samo malo oštrine !???
Fala i pozdrav !
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
nažalost fotić mi nije baš neke kvalitete
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
![]() |
|
glista ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 52 |
![]() |
|
vojim sve sto je jepo nevojim nista sto je luzno
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Napokon sam uspjela staviti sličice! Jeste li primjetili to čudo? Nastojat ću snimiti interesantne detalje makar nisam talenat za foto!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Matilda.....više nego ugodno si me iznenadila.....PREKRASNO !!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala ikrokar!
|
![]() |
|
Neznam koja mi je bolja !!!
Ovo kradem sinu laptop prije nego ode na posao, nemam kada komunicirati sa vama jer mi ne radi internet (star komp.).Puno pozdrava !!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne slike
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nema šta predivne su
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
lijepe slike
|
|
![]() |
|
prekrasna poincijana.
![]() ![]() evo malo slikica i od mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Cure predivne su vam slike
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovdje se slobodno može reći da je u tijeku foto natječaj za najbolju sliku jer su slike famozne! Ne daj Bože da sam u žiriju i da moram odlučivati čija slika mora biti nagrađena!?
Svaka čast ikrokar i matilda!
![]() |
|
![]() |
|
Matilda čemu suzice ? Slike su ti jako dobre posebno ove tri zadnje su prekrasne......bravo !!!
|
|
![]() |
|
hvala svima na komplimentima.
![]() ikrokar ove godine sam dobila sjemenke te predivne biljke, ali malo znam o njoj i nedavno saznala da ću na prvi cvijetić morati čekati duuuuuugih 3 g. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |