Dipladenia |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 46> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus, ne u kut sobe, na prozor ili pored prozora ! I cvjetat će zi cijele zime !!
Zbilja je najljepša na forumu !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktusiću, prekrasna ti je damica
|
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su Vam dipladenije.
zašto mojoj žute listovi i opadaju?
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od kad sam svoje stavila u kuću i meni žute i otpadaju listovi
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, nije im ništa, samo se prilagođavaju novim uvijetima
|
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Beby,
znaš utješiti
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mojoj su otpali svi listovi,al ja se ne brinem jer znam da ce se oporavit..mene jedino zea to sto nemam gdje sa njom,stavila sam je sa sukulentima u svijetlu i hladnu prostoriju ..valjda ce prezimit
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne su sve di jedne
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina....ma vidi ti nje kako se rascvjetala....eto, skroz u suprotnosti s onim što piše o mogućim najnižim temperaturama,.... a gle sad, ne da joj je dobro vani, nego i cvjeta
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova je pokusni kunić, pa ako preživi..više ni jedna moja dipladenija ne ide zimi unutra.
|
|
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radoja956
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Donata, ovo je pprosto nestvarno.
|
|
radoja956
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali Kaktus, izvini, lijepo ja tvoju dipladeniju dadoh Donati.
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskreno cure, kod mene u kvartu ( čitaj Zagreb ) ima jedna žena koja svoju drži vani sve do ovog snijega i ona isto i dalje cvate i očito ju uopće nisu smetale ove opako niske temperature, jer bolje izgleda nego moja koju sam pospremila odmah . Ona je svoju tek sad pospremila. Znači da i nisu baš tako osjetljive na niske temperature.
|
|
belica,zagreb
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelepe i boje i forme cak neke boje vidim prvi put,svaka vam cast
evo moje jedinice |
|
radoja956
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona31 dobro došla na druženje sa nama, a imala si sa čim i da dođeš. Tvoja dipladenija je prava ljepotica. |
|
Odgovori | Stranica <1 2324252627 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |