Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dipladenia
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Dipladenia

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 46>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2012 u 17:40
Evo mojih duplih i troduplihThumbs%20Up

...trodupla damaThumbs%20Up

pupovi kao kod ruže

ŽutaThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2012 u 17:26
Nije fer da sad jednostruku zapostavimLOLTongue pored toga još i opojno naveče mirišiThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 21:19
Danas pospremljena na sigurno

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 13:37
Mali kaktus, ne u kut sobe,Embarrassed na prozor ili pored prozora ! I cvjetat će zi cijele zime !!

Zbilja je najljepša na forumu !!smile120
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 23:10
@kaktusiću, prekrasna ti je damica
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2012 u 13:56
ClapPrekrasne su Vam dipladenije.

zašto mojoj žute listovi i opadaju?Cry
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2012 u 14:01
Od kad sam svoje stavila u kuću i meni žute i otpadaju listoviCry
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 21:31
Cure, nije im ništa, samo se prilagođavaju novim uvijetima
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2012 u 07:58
Draga Beby,Hug
znaš utješitiSmile
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 17:02
i mojoj su otpali svi listovi,al ja se ne brinem jer znam da ce se oporavit..mene jedino zea to sto nemam gdje sa njom,stavila sam je sa sukulentima u svijetlu i hladnu prostoriju ..valjda ce prezimit
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 19:29
divne su sve di jedne
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 10:40
Ova je još vani, a kako podnosi hladnoću...vidi se iz priloženogThumbs%20Up

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Prosinac 2012 u 21:34
Bebolina....ma vidi ti nje kako se rascvjetala....eto, skroz u suprotnosti s onim što piše o mogućim najnižim temperaturama,.... a gle sad, ne da joj je dobro vani, nego i cvjeta
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:28
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Bebolina....ma vidi ti nje kako se rascvjetala....eto, skroz u suprotnosti s onim što piše o mogućim najnižim temperaturama,.... a gle sad, ne da joj je dobro vani, nego i cvjeta
Poslušala sam savjet moje kčeriTongue ona svoje dipladenije zimi ostavlja vani, samo ih gurne ispod stola na kojemu se ljeti šepure i jednostavno na njih zaboravi. Ponead im da vode na kapaljku, ali zato s prvim toplijim danima živnuTongue obilno cvatu cijelo ljeto.
Ova je pokusni kunić, pa ako preživi..više ni jedna moja dipladenija ne ide zimi unutra.
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 23:08
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Danas pospremljena na sigurno

Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 23:09
Donata, ovo je pprosto nestvarno. ClapClapClap
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 23:12
Mali Kaktus, izvini, lijepo ja tvoju dipladeniju dadoh Donati. smile42
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 06:26
Iskreno cure, kod mene u kvartu  ( čitaj Zagreb ) ima jedna žena koja svoju drži vani sve do ovog snijega i ona isto i dalje cvate i očito ju uopće nisu smetale ove opako niske temperature, jer bolje izgleda nego moja koju sam pospremila odmah . Ona je svoju tek sad pospremila. Znači da i nisu baš tako osjetljive na niske temperature.
belica,zagreb
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 14:46
Prelepe i boje i forme cak neke boje vidim prvi put,svaka vam cast

evo moje jediniceBig%20smile

Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 17:13
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Prelepe i boje i forme cak neke boje vidim prvi put,svaka vam cast

evo moje jediniceBig%20smile

Leona31 dobro došla na druženje sa nama, a imala si sa čim i da dođeš. Tvoja dipladenija je prava ljepotica. Thumbs%20UpClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 46>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.