Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 48> |
Korisnik | |
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tatjana43... stigla mi je uskrsnica
![]() Ana s pošalji mi adresu imam neke suncokrete.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Shasha... poslala sam ti dječje salvete, mislim da bi u pon trebala biti kod tebe jer sam ih jučer navečer odnjela na poštu.... nadam se da će ti bar neke poslužiti, iskreno .... mislila sam da imam ljepše ali izgleda da sam ih već podijelila prije pa sam ti poslala sve koje su mi ostale.... hadam se da buš neke mogla iskoristiti za teglice
|
|
![]() |
|
Joj mislaila sam da pišem privatnu poruku
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala ti Jelika,ma iskoristit će klinci već za neki ukras.Ako nebudu za tegle,smislimo nešto drugo na šta bi išle pa nek "salvetiraju"
![]() |
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
ana s i frida stigle su salvete, puno hvala i super su :-)
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ana-s,puno ti hvala,jutros su mi stigle salvete.Već sam jednu naljepila na teglu,samo finiš treba još
![]() Ostavi mi adresu za suncokrete i bršljan)
![]() |
|
![]() |
|
ana s... suncokreti krenuli k tebi, javi kad stignu
|
|
![]() |
|
Jelika,puno ti hvala.Jutros su stigle salvete
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Kami dobila sam tvoje salvete. Nemaš pojma kako su mi dobro sjele. Ne znam da li znaš prijateljica mi je otvorila veselu dječju radionicu i u zadnje vrijeme sakupljam vesele dječje salvete, a ove koje si ti poslala nigdje nisam vidjela. Samo razmišljam na kakav predmet staviti one 2 vesele dječje priče.?!?Marke su me totalno zdrogirale. Na žalost sam tako i površna radi njih. Hvala ti puno , puno na svim poklonima. Ti si pravo srce od žene.
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tatjana 43 stigle su mi tvoje uskršnje salvete. Tvoje salvete su spakirane. Treba ih samo poslati, pa ti javljam.
|
|
![]() |
|
Hvala Požegi(nije potpisano pa ne znam od koga je) na salvetama,stigle su sad
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ana s, hvala!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Felina jesi li dobila markice od mene?
Ja sam ih poslala još prošli tjedan u ponedeljak Pozdrav svima |
|
![]() |
|
Ma ja ganjam po temama jer mi se činilo da je netko spomenuo poslati salvete,nisam se sjetila PP pregledati.
Ma preslatke su salvete,hvala ti još jednom
![]() |
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
Shasha i Jelika stigle su salvete..predivne ste..veliko havala..
|
|
![]() |
|
majasp ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 113 |
ima li netko salvete na smokve, stablo smokve.... ? tražim li previše? :)
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ako netko treba uskršnje salvete na zeka i perad nek se javi.......nemam puno ali šaljem prvoj koja je zainteresirana
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
prodano!!!
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
da li netko ima salvete sa uzorkom lavande'
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |