KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 42> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivna tacna, s puno stila i smisla za boje, isto tako, ona tacna s cvjetovima magnolije i geometrijskim uzorkom je pre-pre-preodlična, a tek andjeli na tanjuru.... Jako lijepo
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tacna mi je prekrasna,a tek onaj tanjur sa anđelom,stvarno je predivan
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Karmen tacna je super.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Drage moje hvala vam što posjećujete moje stranice i hvala svima na pohvalama. Jedna klupska
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Obožavam ovu ljubičastu boju...prekrasan rad karmen
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajna tacna, a boja mi je strašno neobična, ali jako dobra! Very vintage!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepa tasna
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepa tacna...very vintage...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
tipična karmen! lijepo, uredno, decentno i profinjeno.
prekrasno!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Draga Karmen , kao i uvijek sa stilom
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tacna ti je taman po mom guštu...sviđaju mi se slikice tih curica iz nekih prošli h vremena!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Nataša, upravo sam ja bila na tvojim stranicama i sat me totalno oduševio
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
tacna je super...kao uvijek do sada...lijepo, uredno, stilski dorađeno...bravo karmen...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
evo jedna tacna koja još nije olakirana. Uvijek čekam da mi se skupi nekoliko stvari pa to radim po fazama.
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Radovi od prije krasni a i ovaj zadnji, meni ovakav kakav jeste odličan jer je drugačiji.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ja ti neću davati nikakve savjete,pošto ja nisam i neki umjetnik,samo ću reći da mi se i ovako sviđa,ali me zanima kako bi moglo izgledati i drugačije.
|
|
![]() |
|
Stvarno je živo, ali drago mi je to, jer ste sve zaista spremne pomoći svojim savjetima i iskustvom.....hvala vam svima od srca
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo vidim da je ovdje jako živo, pa buduči da tražiš savjet, ali ga ne moraš poslušati...ja bih također stavila neku svijetlu boju kao podlogu,mislim da bi sve došlo puno više do izražaja, mada je i ovako lijepo.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ja osobno ne bih ništa mijenjala. Meni je ovo jako lijepo i originalno.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |