more - moji radovi |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 29> |
Korisnik | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooooo Proljeće moje hvalaaaa
Rose hvala
Kami upravo tako. Baš je smišan. Ajmeeeee šta je smišan! i sl. Inače, hvala draga!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...izgleda da nam je svima ove kiše preko glave, makar svojim radovima možemo pobjeći u neke toplije krajeve, ovo si napravila jako lijepo i veselo...
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iskreno, nisam baš ljubitelj leptira, nisu mi baš omiljen motiv, ali mi se baš sviđa kako si ti to napravila, naročito onaj žuti. A najsimpatičnije mi je od svega kako ti pričom pratiš faze izrade. Nemoj to minjat, ne pilaš nimalo, ja to baš s guštom čitam ....a znaš ono što se tiče nemirne ruke, to me malo nasmijalo jer ni sama nemam mirnu ruku, a imam česte napadaje oslikavanja detaljčića tankim kistom ...a šta ću, ne mogu si pomoć
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divno - tako slatko i jednostavno, razigrano i upotrebljivo! Dakle, i meni bi trebalo par, baš nekako razmišljam... I kad ti brat bude radio nakit sljedeći put, počni ti njemu prigovarati! Hihihi...
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@ sanjam, jučer sam guštala dok sam radila bokmarkiće, a danas ih guštam gledat upravo zbog tih veselih boja.
@ maredelmare, hvala ti puno
@ Izzy, brat i ja vječno prigovaramo jedan drugome. Dok on radi nešto ponekad znam stat iza njega pa onda virim kako radi. Nekad šutim a nekad ne mogu izdržat pa mu kažem što bi moga popravit. Koji put mi se smiluje pa mi ništa ne kaže, a koji put mi kaže: "Tko je ovdje zlatar? Ja ili ti? Šuti!" Misliš da ušutim? Dok ja radim nešto on se redovito "usidri" u moju sobu pa gleda i gleda. Rijetko kad šuti. Stalno nešto predlaže ili prigovara dok meni ne prekipi. Pitam ga: "Tko ovo radi? Ti ili ja? Šuti ili izađi vani!" On niti ušuti niti izađe vani A što ćeš. Brat i sestra
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Majstorski uradjeno, a motiv tako leprsav i veseo
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim i tvoji leptiri dozivaju proljeće!
|
|
ANĐELKA
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izmamilo sunce leptiriće,što bitek bilo da lijepo vrijeme duže potraje!Prekrasni su a i lijepo si uskladila boje!
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
More bookmarkići su tako veseli i razigrani pravi leptirovski, prekrasno
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljana, anđelka, Slavice, Primavera, Dorina hvala vam
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš su slatki tvoji bookmarki,lepršavi,proljetni,predivnih boja
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
guštala ti...ali, nbogami, jutros guštala i ja...pregledala ove divne krasote kod tebe,popila kavicu i poželjela uzetiknjigicu u ruke...samo.. nedostaje mi jedan ovakav divan bookmarker...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ANĐELKA
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti more šta nas razveseljuješ s predivnim motovima i prekasnim bojama. Mene si motivirala da i ja krenem s bookmarkerima .
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svima!
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imene bookmarkeri odmah podsjete kako sam previše za kompom i kako sam zapostavila čitanje i uživanje u dobroj knjizi........odlično si iskoristila tu salvetu s leptirima.........a i tvoje priče o bratsko-sestrinskoj ljubavi su mi jako drage.......i ja imam brata i dok smo bili mlađi i živjeli s roditeljima sve je otprilike bilo isto tako kao i kod tebe
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlicni bookmarkici,sijenjcenje za pet,posebno na prvom
|
|
more
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare, kaća, hvala
|
|
Odgovori | Stranica <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |