Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori | Stranica <1 2324252627 82> |
Korisnik | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je vjerojatno treset, njega mnogo koriste cvjecari. On je potpuno bez ikakvih hranjivih tvari.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi Bog bi znao kaj je ali sam posjedila odkad su biljke bile u to posađene.
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra, ako imas perlita dodaj pola-pola u zemlju, one to obozavaju.
|
|
OPG 159365
|
orchid
Novo sjeme Pridružen: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam imala dosta ljubicica, prosle godine sam im zamijenila zemlju, na njima su se pojavile sitne usi i sve su uginule Prezivjela je samo jedna koju drzim na radnom stolu na poslu. Moja cvjecarka mi je kasnije preporucila zemlju FloraBella, koju od tada redovno koristim za svo svijece
|
|
Monny
Odrastao grm Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uff dugo nisam bila kod ljubicica i vidim lijepih primjeraka ;) divne su vam...
kod mojih nema nista novo polako rastu i bujaju a neke trebaju i hitno presađivanje ;) to budem obavila cim doputujem doma, odmah u ponedjeljak |
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh da i orchid di ima za kupiti ta zemlja FloraBella?????
posvuda ili na određenim mjestima???? |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U punom sjaju
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova ljubičica je prelijepa.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
orchid
Novo sjeme Pridružen: 09 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 21 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sorry, ja sam iz BiH, kupovala sam je u Merkuru... Navodno je njemački proizvod...
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka divna je ma savrsena... presviđa mi se ta kombinacija... ma sto ja laprdam sviđaju mi se sve kombinacije satiranih i jednobojne... neoooodoljive su.......
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a nema veze orchid potrazit cu pa mozda nekim cudom negdje naletim pa cu kupiti... hvala
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, diiiiiiivna je, predivna. |
|
OPG 159365
|
tinka
Nedavno posijan Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Forumaši trebam pomoć, na dva cvijeta ljubičaste ljubičice je narasla neka izraslina u obliku zelenog stošca visine cca 1cm i to na samom cvijetu uz onaj žuti tučak, a na vrhu tog stošca je bila kao jedna mala ljubičasta dlačica) i to na jednoj tegli (za sada). Sve ljubičice koje imam su popelcane iz iste tegle, i to mi se sada dogodilo prvi put od kada ih imam. Sredina tog stošca je mesnata svijetle boje. Nemam sliku jer sam izrezala te cvjetove, a ako se to ponovi stavim. Da li možda znate što bi to bilo?
|
|
tinka
Nedavno posijan Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvestra ja svoje ne dohranjujem. Moje su isto ludo i blesavo cvale ali onda su jedno 6 mjeseci imali pauzu, zašto, ne znam i sad su opet cvijetovi potjerali, možda im samo treba odmora
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda je to sjeme?????
|
|
|
|
tinka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ne znam, što bi moglo biti jer kažem to mi se prvi put dogodilo u 10-tak g, pričekat ću možda opet izraste pa ću pustiti do kraja. Kako uopće izgleda sjeme uvijek sam mislila da se pelca preko lista. Sad sam malo pogledala na net-u i stvarno bi moglo biti sjeme,ako to čudo još naraste pričekat ću do kraja.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je to već nekoliko puta na nekim ljubičicama naraslo, ali nisam nikad pustila da bude zrelo pa ne znam što bi dalje bilo.
|
|
|
|
Monny
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad saznate za sigurno sto je obavezno javite a mogli bi i poslikati ako uspijete pa da vidimo mene bas zanima kako to izgleda . . .
|
|
saintpaul
Novo sjeme Pridružen: 16 Studeni 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 33 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li netko gdje ima kupiti, ili ima listić za razmjenu, od izričito crveno-cvjetne ljubice?
Za razmjenu imam rozo-crvenkastu ljubicu, i drugu bijelo-rozi cvijet. U Splitu sam ;) |
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima hvala na savjetima oko ljubičica,ja sam sada sve ljubičice presadila u zemlju koju sam donjela iz šume i stvarno ako sad ne krenu cvjetat onda ću ih morati dohranjivati iako to nikad nisam morala,naravno sad se naj prije moraju prilagoditi ovoj zemlji u koju su nanovo posađene.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2324252627 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |