maslacak7-moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 66> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poklon od SilveK...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
a koji ti je to cvjet? lantana?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ljetni jorgovan...pa kak je bijeli ???, trebal je biti plavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
silvek
![]() maslačak, astrice su baš slatkice ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
baš je prekrasna
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
kak je dobra ova;
![]() jel to lijepa kata? ili?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam silvek isto mislila da ce biti plavi al i ovaj je super...ako bude viska plavog znas kome ga mozes poslati
![]() a ovo zadnje je lijepa kata...ja sam od babe dobila sjeme i rekla mi je da je crvena a kad ono roza ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ajme kako ti je lijepa kata prekrasna.. bas ima pravo ime.. i uopce ne smeta sto nije crvena!! Bas je famozna..
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sviđaju mi se pelargonije.
A i ove lepe kate dokazuju da im baš paše ime ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve lijepo, ali ova lijepa kata punog cvijeta nadmašuje sve!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno interesantna lijepa kata
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tweety hvala na posjeti bit ce sjemenja,
štefica pelargonije su bile krasne pune cvijeta al im se nesto esilo i skoro sve mi propalo sad imam tek tu i tamo koju... bergenia,lantana hvala na posjeti i bas mi je drago da vam se svida.... |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasne lijepe kate
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Maslačak, i ja se bilježim za lijepu katu. A plavi bum još bockala grančice, imam te u vidu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Maslačak draga, ove astre su nešto najljepše što sam zadnjih dana vidjela na forumu.
Svaka čast, majstorice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala svima na posjeti...zabiljezene ste sve za lijepe kate...
![]() hvala Retriver Sara na posjeti...drago mi je da ti se svidaju...mada je moj vrt jedan od skromnijih... ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma daj draga moja, ti si skromna i prekritična prema svome vrtu, a svako malo nas iznenadiš sa nekom ljepotom. Ova lijepa kata oduzima dah. Sve je lijepo, ali ona je
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Možda ti vrt i je skroman, kako ti kažeš, osobno nemam taj dojam, ali biljke su ti veličanstvene
![]() |
|
![]() |
|
hvala...zlatne ste sve
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |