Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 66>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 00:10
poklon od SilveK...   procvao mi i mirise...nisam znalaTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 00:24
a koji ti je to cvjet? lantana?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 10:31
Ljetni jorgovan...pa kak je bijeli ???, trebal je biti plavi  Wacko ups, ja pobrkala lončiće Embarrassed
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 10:44
silvek LOL

maslačak, astrice su baš slatkice Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 14:43
baš je prekrasna smile213
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 14:47
kak je dobra ova;

jel to lijepa kata? ili?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 20:24
ja sam silvek isto mislila da ce biti plavi al i ovaj je super...ako bude viska plavog znas kome ga mozes poslatiLOL

a ovo zadnje je lijepa kata...ja sam od babe dobila sjeme i rekla mi je da je crvena a kad ono rozaConfused...al znas starim zenama je sve to crvenoWink...skupit cu sjeme kad bude pa rado podijelim malo...
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 21:39
Ajme kako ti je lijepa kata prekrasna.. bas ima pravo ime.. i uopce ne smeta sto nije crvena!! Bas je famozna..
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 21:44
Sviđaju mi se pelargonije.
A i ove lepe kate dokazuju da im baš paše ime
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 22:02
Sve lijepo, ali ova lijepa kata punog cvijeta nadmašuje sve!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 22:05
Stvarno interesantna lijepa kata Clap
život je more
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 18:21
tweety  hvala na posjeti bit ce sjemenja,
štefica pelargonije su bile krasne pune cvijeta al im se nesto esilo i skoro sve mi propalo sad imam tek tu i tamo koju...
bergenia,lantana hvala na posjeti i bas mi je drago da vam se svida....
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 18:25
prekrasne lijepe kate smile71
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2009 u 21:13
Maslačak, i ja se bilježim za lijepu katu. A plavi bum još bockala grančice, imam te u vidu Wink
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 19:57
Maslačak draga, ove astre su nešto najljepše što sam zadnjih dana vidjela na forumu.
Svaka čast, majstoriceClapClapClap
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 21:43
hvala svima na posjeti...zabiljezene ste sve za lijepe kate...Wink
hvala Retriver Sara na posjeti...drago mi je da ti se svidaju...mada je moj vrt jedan od skromnijih...Embarrassed
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 22:27
Ma daj draga moja, ti si skromna i prekritična prema svome vrtu, a svako malo nas iznenadiš sa nekom ljepotom. Ova lijepa kata oduzima dah. Sve je lijepo, ali ona je smile120. I ja stajem u red za njeno sjeme....
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 23:49
Možda ti vrt i je skroman, kako ti kažeš, osobno nemam taj dojam, ali biljke su ti veličanstvenesmile78
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:25
hvala...zlatne ste svesmile79smile77
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 22:26
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

kak je dobra ova;

jel to lijepa kata? ili?
-----------Koja je ovo ljepota Shocked
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.