DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 86> |
Korisnik | ||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
ovi radovi za konobu su prekrasni, ali zanima me jeli to print i posebno pečat na prvoj slici? jesi li to radila voskom pečatnjakom ili je nacrtano?
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Malena, to ti je takva alvetica. Izgleda originalno kao da je stvarno stavljen pečat.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
|
Anđelka... ostavila si me bez teksta... One slikice na grožđe su ti mrak.... Ja bi takvima našla mjesto u mom dnevnom boravku...
Pročitala sam da su ti to pločice na kojima je okvir... pa me zanima kako si pričvrstila okvir...
Onaj pijat s orhidejama je prekrasan...
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
To su ti kupljene gotove pločice u ofertisimi. Bijela je pločica a na njoj ti je nacrtan nekakav cvjetić
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Tanjur s orhidejom je tako profinjen! Jako lijepo!
![]() |
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
jako jako lipo i profinjeno
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala od srca svima
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
ajme wow
predivno!!!!!!!! |
||
![]() |
||
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivno! volim ovakve motive sa notama i ovakvom bojom papira koji daje poseban stil prošlog vremena. jeli to print?
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
i ja se slazem s romanticarkom rose...predivno...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
salveta!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Predivno,ja sam mislila da je papir.I mene zanima di si nabavila tu salveticu!
|
||
![]() |
||
|
preko interneta servietten shop diana
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
ooo...znači i ti si ta koja kupuje od njih ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Jesam, jesam i ja sam ta! Ali danasw mi ništa ne ide od ruke. Čak mi i kompjuter "šteka". Ljuta sam sama na sebe
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Nemoj se srditi...odi pogledaj kak to zgleda ![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Draga Anđelka....ide ti puno toga od ruke...tanjur s violinom ja prekrasan. Vidiš kako ti dobro ide....
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |