Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 140>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 23:24
Aaaaa, krumpirko. Hoćeš li od njega raditi stablo?

Lantane su ti super i ostići i begonija i smokva i irezina.
Irezinu sam posadila u zemlju kod kopriva i vodenica. Kako kiša pada svako popodne nadam se da će se bez problema primiti.
Nadam se da će do zime biti barem pola od tvoje. 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 23:27
I za kraj kako kaže Dada28 moj najljepši cvjetak

danas oko 14,00 izišla na dvorište  i legla - sunčala se

ali ovo joj je ipak najdraže mjesto po danu

P.S. za veču sliku klik na nju
poruka ažurirana 31.01.2014.
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 23:28
Hoya hoću, samo ga je žena od koje sm dobila malo niže porezala da se grana, ali nadam se da sa godinama malo i stablo poraste
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 23:30
Predivan je.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 23:56
Sve je ljepo ali krumpirko je i meni naj-naj
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 01:02
Prekrasni cvjetovi , lijepi i zdravi. smile99Psić je medenEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 06:26

Ne sekiraj se ti za uresnice,vidi kak ti je sve ostalo super.

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 09:13
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

ok..hvala na savijetu..meni je moj lijepi clemais tako smeđio i na kraju otišao jer mi je susjedina mačka uredno ga zapišavala(najrađe bih ju upucala) 

Susjedu ili mačku?
u ovom slučaju bi vrijedilo pravilo "jednim pucnjem dve muhe" hehehe,da nebi mislile da sam krvoločna..pohađala sam ja veterinarsku školu(znači ipak volim životinjice ali ovog mačijeg gada ne) i riječ je o ZS zločestoj susjedi koja meni i ostalima stalno čupa cvijeće..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 09:18

Cvijeće ti je prekrasno.

Ali me zanitrigirala irezina! Ha, valjda sam dobro napisala.

Moram to nabaviti za moj zeleni kutak u d.b. Baš ima efektno lišće.

Begonije i begonijice....Thumbs%20Up

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 10:34
Smokva ti je prekrasna, baš se zeleni, kod nas kad su vrućine dobije neku žutu boju, sve ostalo je super, krumpirko je pun pogodak.

život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 10:37
Kat.rea mogu li umjesto tebe obećati jednu tvoju irezinu baki?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 11:59
Eh sad znam to si ti donijela irezine u Skradnik, valjda će mi se primiti, pa ćemo lako onda za baku spremiti.

Krumpirko, ostići, smokva naravno, pun pogodak, kozmose obožavam, ali nemam bijeli.

Najdraži cvjetak prekrasan.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 13:54
Joj koje ljepote još tu ima --genijalno je smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 14:41
Cvetlin, da se sekiram ne bih se " hvalila" sa njima LOL, Takvi su mi bili pred par godina kada sam ih sijala direkt u vrt, pa sam mislila, ja kriva, prekasno posijala pa nisu stigli narasti. Ove godine me manija sijanja vrlo rano ulovila ( za neko cvijeće i prerano) , pa evo opet slabi. "Nešto je trulo u državi Danskoj" , odnosno loša zemlja kod mene..... treba očito još puno poraditi na kvaliteti zemlje.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 14:43
Duda-Lave baš to je i meni palo na pamet - jednim udarcem.... LOLLOLLOL, jer sam pretpostavila da se radi o TOJ susjedi. Kakav gospodar, takav i ljubimac...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 14:43
Ostići, pustinjska ruža, smokva....sve, sve je krasno, ali neka se slobodno sakriju pred ljepotom tvog najljepšeg cvjetka, tvoje Ree.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 14:46
Lantana vjerojatno, a izgleda da i njoj paše ovo vrijeme kada ima dosta kiše, iako je ona posađena na takvom mjestu gdje kiša baš ne dođe često,...... ali očito je da si ona uzme koliko joj treba iz okolnog zemljišta.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 14:50
Baka irezina nije teška za zakorjenjivanje i baš kao što veliš efektna je među zelenilom. Stavit ću i ja još koju na zakorjenjivanje, ali ako ima viška kod Hoye ili Triše, one su ipak bliže
Triša ako od ovih mojih velikih LOL bijelih cosmosa bude sjemena skupim ti ga....
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 14:52
Dada28 smile79.
P.S. dosad čemo cijelom Forumu sa našim Reama LOL.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 15:01
nečete dosaditi, cviječe ti je prekrasno ali najljepši cvijetak je ipak rea

smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,806 sekundi.