Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 140> |
Korisnik | ||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aaaaa, krumpirko. Hoćeš li od njega raditi stablo?
Lantane su ti super i ostići i begonija i smokva i irezina.
Irezinu sam posadila u zemlju kod kopriva i vodenica. Kako kiša pada svako popodne nadam se da će se bez problema primiti.
Nadam se da će do zime biti barem pola od tvoje.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Hoya hoću, samo ga je žena od koje sm dobila malo niže porezala da se grana, ali nadam se da sa godinama malo i stablo poraste
|
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Predivan je.
|
||
|
||
![]() |
||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
|
Sve je ljepo ali krumpirko je i meni naj-naj
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Prekrasni cvjetovi , lijepi i zdravi.
![]() ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
|
Ne sekiraj se ti za uresnice,vidi kak ti je sve ostalo super. |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Cvijeće ti je prekrasno. Ali me zanitrigirala irezina! Ha, valjda sam dobro napisala. Moram to nabaviti za moj zeleni kutak u d.b. Baš ima efektno lišće. Begonije i begonijice.... |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Smokva ti je prekrasna, baš se zeleni, kod nas kad su vrućine dobije neku žutu boju, sve ostalo je super, krumpirko je pun pogodak.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Kat.rea mogu li umjesto tebe obećati jednu tvoju irezinu baki?
|
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Eh sad znam to si ti donijela irezine u Skradnik, valjda će mi se primiti, pa ćemo lako onda za baku spremiti.
Krumpirko, ostići, smokva naravno, pun pogodak, kozmose obožavam, ali nemam bijeli.
Najdraži cvjetak prekrasan.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Joj koje ljepote još tu ima --genijalno je
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Cvetlin, da se sekiram ne bih se " hvalila" sa njima
![]() |
||
![]() |
||
|
Duda-Lave baš to je i meni palo na pamet - jednim udarcem....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Ostići, pustinjska ruža, smokva....sve, sve je krasno, ali neka se slobodno sakriju pred ljepotom tvog najljepšeg cvjetka, tvoje Ree.
![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
Lantana vjerojatno, a izgleda da i njoj paše ovo vrijeme kada ima dosta kiše, iako je ona posađena na takvom mjestu gdje kiša baš ne dođe često,...... ali očito je da si ona uzme koliko joj treba iz okolnog zemljišta.
|
||
![]() |
||
|
Baka irezina nije teška za zakorjenjivanje i baš kao što veliš efektna je među zelenilom. Stavit ću i ja još koju na zakorjenjivanje, ali ako ima viška kod Hoye ili Triše, one su ipak bliže
Triša ako od ovih mojih velikih
![]() |
||
![]() |
||
|
Dada28
![]() P.S. dosad čemo cijelom Forumu sa našim Reama
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
nečete dosaditi, cviječe ti je prekrasno ali najljepši cvijetak je ipak rea
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |