Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 272> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja stvarno više ne stignem pratiti "novosti" u temama par dana sam površna i onda sam u ogromnom zaostatku, Hoya cvjetići su svi prekrasni karanfilići mi mirišu do Čakovca, a da i to je ta "moja tiha patnja" djetelina, to ja još kod nas nisam vidjela za kupiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Šta sam ja tu sve propustilaaaaaaaa
![]() Dok sam sve pregledala i umorila se
![]() Prekrasno je sve
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Joj,koliko cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
To je moj zeleni vrt, cure, cvijeće u tragovima i mjestimično "cvjetovito"
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
![]() |
|
vrba ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 49 |
d
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme hoya koja ljepota!!!!
Ali krumpirko i ona ljubičasta djetelina me ostavili bez daha....mislim da si ih povoljno kupila.
Ma sve ti je prekrasno!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prošetala sam i nauživala se u tvom vrtu
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
vrba i OTOK - pozdrav. proljeće, djetelinu sam dovukla iz Dalmacije - krumpirko - samo 20,00 kn svaki.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo, lijepo.... samo daj više slika
|
|
![]() |
|
Lani sam u Plominu slikala ovu biljku: Scaevola aemula:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dugo sam je tražila. Danas su mi je donjeli iz Poreča. Možda ima nešto drugačiji cvijet, ali se nadam da će imati bujni cvat: ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ja cekam na svoje irise da procvatu
![]() Ove plava je bas lijepa nijansa.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe je sve rascvetano,a Scaevola a.predivna je
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
HOJAAAAAAA kako ------da nije pico na latinskom i onda prelazi u picmoljak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Irisi su prekrasni, a ova Scaevola je nešto psebno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nema Hoje i nema cvijeća -dolazi i pokazivaj svoju ljepotu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasan on i prekrasna slika od ukrasog luka
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |