Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 113>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:18
Ninochka sve što si rekla i ja u potpunosti potpisujem!!!!
Što se ovog problema tiče razmišljanja su nam identična!!!!
Oduvijek sam to pisala i govorila da mi je obitelj na prvom mjestu. Hippy meni je žao ako se ti vrijeđaš što recimo ja nisam bila na tom sajmu, ali ja sam već prije napisala da ni ne budem došla. Znači ne osjećam se krivom, jer sam vikend prije Božića išla sa svojim sinom i mužem na događanje koje je moj sin htio vidjeti, a osim toga svi znamo kako je bilo hladno, pa tako smatram da je suludo očekivati me na sajmu sa djetetom koje još uvijek pije sirup protiv kašlja. To ne bih nikada napravila...
Također smatram da se ne trebam nikome ispričavati za bilo što!!!Mene osobno također smeta a to je i Ninochka rekla naglašavenje onoga " ja sam tebi ovo a ti meni nisi ono", pa nismo djeca.Ja ako nešto želim napraviti onda to napravim od srca i to više ne spominjem ili jednostavno ne želim napraviti i gotovo.
I na kraju...  u ovo Božićno vrijeme mi je glupo uopće razmišljati o ovim stvarima i prepucavanjima, smatram da trebamo biti jedan drugome čovjek a ne zvijer!!!

Ja vam svima od srca i iskreno želim ČESTITI BOŽIĆ I SRETNU NOVU GODINU!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:21
i tak , dakle svi spremni za blagdane, sem mene spore kaj nikaj nije stigla, no dobro bum danas navecer...........a kolaci...a joj to nebum nikak stiglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

morala bum kupiti nekak

no da i bor okititi po skrivecki za iznenadjenje....

kaj nitko ne bu pricao s menom o pripremama???? netko??
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:28
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

i tak , dakle svi spremni za blagdane, sem mene spore kaj nikaj nije stigla, no dobro bum danas navecer...........a kolaci...a joj to nebum nikak stiglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

morala bum kupiti nekak

no da i bor okititi po skrivecki za iznenadjenje....

kaj nitko ne bu pricao s menom o pripremama???? netko??
Evo jassi da mi nisi usamljena prvo ču nam skuhati jednusmile142
Eto tako...a što se tiče spremanja ja sam zadovoljna jer sam uspjela sve spremiti što nije bilo ni malo lako budući da se moj sin jaaaako želi igrati s mamom. No dobro to je riješeno...danas dođem doma i počinjem praviti kore za mađaricu i finiširanje kuće. A od sutra ujutro kreće nakuhavanje:
1. bakalar (jedva čekam)
2. mađaricu završiti
3. orehnjaču i makovnjaču napraviti
4. još jednom ispeglati sve stolnjake i na kraju
sve lijepo zategnuti
Muž če navečer peći meso.
I Božić može početi...TongueTongueTongue
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:30
o fala na kafici

ajme madjarica...njam njam...obozavam ju
bakalar nemam, imati cemo oslica s krumpirekom
stolnjake ne peglam..mrzi me peglanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heheeh ja cu grafce na tavce spremati i malo francuske i pravac mami

a u peku cu puretinu spikanu sa cesnjakom i spekom i s krumpirom raditi ovig dana..mljacek

vidis kak smo vrijedne

juhuuuuuuuuuuuuuu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:36
Ah stara moja moramo, ipak smo mi majke i domaćice...
Ja se tako veselim što ću biti doma....A vidiš dobro si me napomenula i ja moram napraviti francusku salatu (zaboravila sam je gore spomenuti), jer je moj Ivan obožava, prodao bi se za nju...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:40
mljac i sunkicaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jedva cekam da stavim bor i kupila sam u antikvaru jeftino velike jasle od oko 50-tak figurai kuca i standova i zivotinja i mlin i svasta i postolar i sve...selo kao veliko i jasle...slikam , krasno ce biti
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:43
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

mljac i sunkicaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jedva cekam da stavim bor i kupila sam u antikvaru jeftino velike jasle od oko 50-tak figurai kuca i standova i zivotinja i mlin i svasta i postolar i sve...selo kao veliko i jasle...slikam , krasno ce biti

I ja imam jaslice ali moje nisu tako velike kao tvoje.Kod nas je to više simbolično...
Mene živo zanima kako će moj sin ove godine okititi bor, prošle je bio tako šaren da šareniji nije mogao biti...
Pustiti ću ga još par godina dok je mali, a onda mama nastupa...Wink
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:48
joj zelim vam svima da stignete sve kaj trebate i to bez stresa....
ja se ne zamaram previse, sto stignem super, sto ne stignem bez toga se moze...

i ne ljutite se jedna na drugu jer ta ljutnja steti samo vama samima, a koristi od nje nikakve

Ninocka ne znam kaj te muci, ali od srca ti zelim da se to rjesi na najbolji moguci nacin

i ja imam hrpu g....a u zivotu, ali nedam da me to slomi ili da spustim glavu jer onda nas svi lako gaze

pusa curke svima
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 10:51
mila nema svadje i ljutnje, ok ventili su ispuhnuti i sad kraj

kak se ti pripremas?
Na vrh
gortyna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 173
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gortyna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 11:23
bez stresa i zurbe, ali ja ne radim pa imam dosta vremena
i imam svkrvu koja pece kolace Smile
a pospremat necu nista posebno nego sto inace radim

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 11:32
Originalno poslano od člana gortyna gortyna napisao:

bez stresa i zurbe, ali ja ne radim pa imam dosta vremena
i imam svkrvu koja pece kolace Smile
a pospremat necu nista posebno nego sto inace radim

Tebi je lako... moja svekrva nije napravila kolač od kada sam joj ja došla u kuću!!!
A i svaki blagdan je ručak kod mene...do ove godine!!!
Eventualno im mogu snijeti kolača i ručak i to je to!!!
Tongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 11:35

Draga proljeće, pusti sina da uživa i kiti bor. Moji su sinovi odrasli ljudi, radila sam s njima dok su bili mali svakakve ukrase za bor i puštala ih da ga sami ukrašavaju, samo sam ih malo usmjeravala. Lani sam odlučila napraviti nešto drugačije, nisam kupila drvce nego sam kombinirala nešto kao veliku sliku na zidu od grana i ukrasa, stvarno je bilo prelijepo, ali vidjela sam da nisu baš oduševljeni. A kad je jučer moj sin stigao kući sa kupljenim drvcem sve mi je bilo jasno - opet ćemo kititi tradicionalno božićno drvce - mislim da će biti sa narandžastim ukrasima i bijelim mašnama.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 11:36
Šta se događa da nema nikoga na chatu???
Ili se dopisujete pp ili niste tu???

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 11:36
Curke moje drage
opraštam se s vama.

Želim vam sretan Božić i Novu godinu!!!
Ugodni blagdani!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 11:45
Drage moje,
u nedostatku zimskih motiva, uz mirise bora i brnistre želim vam miran i sretan Božić, puno zdravlja, ljubavi, sreće i veselja i puno puno novih prelijepih radova

Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 11:58
AJME KAO POGLED IZ MOJIH VALDARKA, OTOK UBIJAŠ ME..........................
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 12:07
Sretan Božić svima Smile
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 12:08
iris mila sretan Bozic!!!!smile79
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 12:12
Iris pridružujem se čestitkama....sve najbolje svima!!!!
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2008 u 12:19
Drage moje,od sveg srca vam zelim sretan i blagoslovljen Božić da ga provedete u krugu svoje obitelji i da nam svi budete zdravi,od sveg srca

vaša Tina smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.