Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 53> |
Korisnik | |
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fuksija uživala sam u ljepoti tvog vrta. Sve je tako njegovano i rascvjetano, a tek zelenilo pravi odmor za oči. Gredica sa zgusnutim ljiljanima prelijepa, a adeniumi me iznenadili koliko naočigled rastu. Čini mi se ne tako davno da su bile jedva vidljive biljčice.
Kod nas je ovih dana baš vruće, za sutra najavljuju 36 a do kraja vikenda 38 stupnjeva tako da znaš kako je u tvom rodnom gradu. O komarcima bolje da ti i ne govorim, ovih dana je prava najezda ovih napasnika, vjerujem da ti jedino oni ne nedostaju. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Sve ti je tak lijepo bujno i zeleno,nas ubijaju vručine pa onda pljuskovi.......
šteta da nisi bliže, i da, hibisku mi je počeo nicati!!!!
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() Adeniumi ![]() Adeniumi ![]() Ljiljani ![]() Ovo smo napravili ovih dana, ali jos nije gotovo, treba jos neko cvijece da se posadi, ali panj je tu glavni. ![]() Ljiljani ![]() Ljiljani ![]() Mirabilisi ![]() Mirabilisi ![]() Pogled na vrt iz dnevne sobe. ![]() Kauboj kaktus, kako ga zovu Norvezani, ne znam mu latinski naziv. ![]() Brugmansija ![]() Brugmansija Moram reci da ste mi svi jako dragi i da se volim druziti sa vama na ovaj nacin, kada ne mozemo na drugaciji. Uvijek se obradujem vasim posjetama i komentarima. Nekada mi i ![]() Zahvaljujem se; Alisi, Bromeliji, Stefici, Jagodi, Kat.rei, Dadi28, SilveK, Korijenku, Baki i OTOK na setnji kroz moj vrt. Svima puno ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ispružiti se po zelenoj travi ispod grma malina, zobati maline i gledati prekrasno cvijeće - koja uživancija
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Obzirom da se ovdje poprilično zagrijalo I doslovno uronila u šarenilo biljki, grmova, stabala, cvijeća, voća i boja! P r e k r a s n o! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bože koliko sam pogledala predivnog cvijeća i divnih detalja iz tvog vrta od kad nisam svratila. Ništa ne izdvajam jer je sve
![]() Ljiljani su tako divni kad ih ima ovako puno na kupu....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Preeeekrasno!!!
![]() Baš mi je zanimljiv vrtni hibiskus, jedva čekam da vidim slike cvjeta ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Predivan vrt imaš, sve izgleda bujno, zdravo, brižno održavano. Oni ljiljani su predivne boje.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dobro veli Jagoda, šteta da si nam tako daleko, ali i ove virtualne šetnje su krasne, jer nam uvijek pokažeš nešto novo i nešto što ne bismo ni mislili da može opstati kod vas na sjeveru. Okućnica ti je prekrasna i super iskorišten prostor, a sve lijepo i uredno
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo već nisam bila u tvom vrtu Fuksija,čini mi se čitava vječnost jer toliko novih ljepota ima...Vidim da ti je sazrio tajberi,kako super izgleda,a tek kako mora biti dobar za mljac,mljac...Ljiljani su ti super, kao i sve ostalo,pravi raj za oči......Šteta što si tako daleko da ne možemo uživati na kavi u tvom vrtu kao što je to bilo jučer kod Korjenka....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jako ti je lijepo i cvijeće i voće.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe mi se u vrtu sviđa doslovno sve, prava cvijetna rapsodija
ljiljani su posebna priča- prava sinfonija ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala fuksija na odgovoru.Da mislla sam na ove prve.Baš su super...Ja mislila to neke saksije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() Alisa, ti si mislila vjerovatno na ovo na 1. slici, zar ne? To je od neke cijevi, pa je mm odrezao i stavio oko drveca. Ove ostale ogradice su od drveta, imam ih vec nekoliko godina i nisu istrunile. Hvala na posjeti Stefkaja i Alisa. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Fuksija,mislila sam na ove gore ogradice,gdje ti je posadjen žuti cvjetić kojem ne znamo ime
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve je
![]() |
|
![]() |
|
![]() Pogled na dio vrta ![]() Dalije u raznim bojama ![]() Feferone ![]() Maline ![]() Hortenzija ![]() Zuti cvjetic? ![]() Karanfili i razlicak ![]() Lavanda i macuhice ![]() Macuhice ![]() Hortenzija i flox ![]() Dalije Lantana i Athena zahvaljujem vam se na posjeti i na lijepim rijecima. Athena, cvjetovi na vrtnom hibiju su bordo boje. Lantana ima jos puno toga sto treba procvjetati uskoro. Jos jednom hvala svima na posjeti. Odoh sada da pravim sok od tayberi i malina. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fuksija kod tebe je prekrasno, nevjerojatno je koliko svakakojakog cvijeće imaš, pa ukrasnih grmova, stabala, pravo malo imanje.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Šarenolisni vrtni hibiskus! To sad prvi put vidim. A kakvi su mu cvjetovi?
|
|
![]() |
|
![]() Saljem vam jednu ruzu sa bozanstvenim mirisom. ![]() Lavatera, sljez ![]() Vrtni hibiscus ![]() Kruska, kupljena prosle godine, ostala samo jedna kruskica. ![]() Ljiljani Smrcko i Athena, ponovo hvala na setnji kroz moj vrt, barem da smo mogli popiti ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |