Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 63>
Korisnik
Poruka
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 21:32
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Sve je predivno, ali novi Henri me oborio s nogu, neću se niti dignuti ostajem u tvom vrtu još malo.

Prosle godine sam nabavila nekoliko novih clematisa , ova godina je prva da im vidim cvijece. Iznenaduju me ovih dana Star.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 21:34
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Zvrk tvoje cvijeće i kombinacije su uvijek prekrasne, ali ovaj put lavanda i ona guma sa cvijećem su mi naj...Clap 

Za tjedan dana ce lavanda biti u punom cvatu, vec su sada prekrivene sa pcelama.Clap

Vise se tocno ni ne sjecam sto smo posadili od jednogodisnjeg cvijeca u tu gumu.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 21:37
Originalno poslano od člana skitnica skitnica napisao:

cvijetnjak ti je super ,ali ona guma mi nekako ne sjeda u cvijetnjak.previše je neprirodna.sory

Nemas se sto ispricavati.
Ja prvenstveno uredujem svoj vrt da se meni svida (a tek onda drugima), a ova guma je prvenstveno funkcionalna. Naime to je vrt moga sedmogodisnjaka, jednostavno je za napuniti zemljom (nema kopanja), on zna sjesti na to pa kopkati ili se odmara dok se ja brinem o cvijecu u njegovoj blizini.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 21:38
gioiaa, Mamaa, bergenia - hvala na posjetiBig%20smile.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 22:33
ma mene evo opet,bar da te pozdravim
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 22:51
Bijeli clematis je baš smile227
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 00:09
Maštam da je i moj vrt kao tvoj. Glinena plodna zemlja, gusto cvijeće bez korova, nema vještačkog đubrenja.Gotovo samo uživancija. Pa zato engleski vrtovi i jesu tako krasni, uz to imate i dobre struje koje pogoduju biljkama. Meni će trebati vjetrobrani kao na autocestama u vrtu.Došla sam na ideju da tražim močvarno tlo i da vadim zemlju. Ova sva jezera oko mene su vještačka.Cry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 19:20
Evo da malo i ja prošetam ali sam se i zadržala ---svaka čast imala sam ne čemu se i zadržatismile120
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 20:52
Lijep vrt ,nema šta,a lonicera prelijepa.Blago tebi pa možeš poručivati preko interneta biljke.

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:16
Cijela duzina cvjetnjaka

Na pola

Ruze (malo divlje jer su na'krivoj' strani ograde pa se bas ne brinem o njima)

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 11:07
Shockedkoliko prostora. Prekrsne ružeClap, i bilo bi lijepo smiješati više boja ruža da se ispreplićuEmbarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 12:11
Ma što reći sve je jako lijepo a prostora imaš ko u priči,mislim da ćeš ti nama još puno toga pokazati!!!Wink
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 12:14
kako je lijepa ova visoka živica.....šta je to?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 12:50
Opalaaaaaaaaaa-koliko mijesta -pa to je pravo----------nema čega nema---genijalno --e evo da se sad malo i po teme provozamosmile115----------e tako 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 14:53
Jesi ti sigurna da tvoj vrt nije bio u jednoj BBC-ovoj seriji? Ova gredica uz ogradu je preprekrasna.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 17:44
Ovo što je Tija napisala potpisujem i ja, pravi engleski vrt (lijep vrt)!
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:09
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

kako je lijepa ova visoka živica.....šta je to?

To je Hawthorn http://en.wikipedia.org/wiki/Crataegus.(naravno redovito podrezan, i gusce posaden.
Jako cesta vrsta grma u ovim krajevima, sa jako ostrim bodljama.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:17
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Shockedkoliko prostora. Prekrsne ružeClap, i bilo bi lijepo smiješati više boja ruža da se ispreplićuEmbarrassed

Premisljam si ovih dana da li da ih skroz odrezem ili da sacuvam dio .
Naime imam novi projekt Wink.

Muz je napokon pomaknuo ogradu pa sada imam jako puno prostora za saditi LOL (mislim da ima sigurno 3 x 7/8 metara), s time da su te ruze sada na 'pravoj' strani.

Kupila sam si i biljku koju si vec duze zelim  Smoke bush 'Grace' (lat Cotinus), mogla bi je staviti ovdje

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 06:26
blago tebi samo se širiš i vrtu nikad kraja, orekrasno ti je sve
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 08:32
smile227Pa toliko svega lijepoga ,ima da imaš puno posla...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.