Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 63> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosle godine sam nabavila nekoliko novih clematisa , ova godina je prva da im vidim cvijece. Iznenaduju me ovih dana
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Za tjedan dana ce lavanda biti u punom cvatu, vec su sada prekrivene sa pcelama.
![]() Vise se tocno ni ne sjecam sto smo posadili od jednogodisnjeg cvijeca u tu gumu.
|
|
![]() |
|
Nemas se sto ispricavati.
Ja prvenstveno uredujem svoj vrt da se meni svida (a tek onda drugima), a ova guma je prvenstveno funkcionalna. Naime to je vrt moga sedmogodisnjaka, jednostavno je za napuniti zemljom (nema kopanja), on zna sjesti na to pa kopkati ili se odmara dok se ja brinem o cvijecu u njegovoj blizini.
|
|
![]() |
|
gioiaa, Mamaa, bergenia - hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma mene evo opet,bar da te pozdravim
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bijeli clematis je baš
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Maštam da je i moj vrt kao tvoj. Glinena plodna zemlja, gusto cvijeće bez korova, nema vještačkog đubrenja.Gotovo samo uživancija. Pa zato engleski vrtovi i jesu tako krasni, uz to imate i dobre struje koje pogoduju biljkama. Meni će trebati vjetrobrani kao na autocestama u vrtu.Došla sam na ideju da tražim močvarno tlo i da vadim zemlju
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo da malo i ja prošetam ali sam se i zadržala ---svaka čast imala sam ne čemu se i zadržati
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Lijep vrt ,nema šta,a lonicera prelijepa.Blago tebi pa možeš poručivati preko interneta biljke.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ma što reći sve je jako lijepo a prostora imaš ko u priči,mislim da ćeš ti nama još puno toga pokazati!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako je lijepa ova visoka živica.....šta je to?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opalaaaaaaaaaa-koliko mijesta -pa to je pravo----------nema čega nema---genijalno --e evo da se sad malo i po teme provozamo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jesi ti sigurna da tvoj vrt nije bio u jednoj BBC-ovoj seriji? Ova gredica uz ogradu je preprekrasna.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo što je Tija napisala potpisujem i ja, pravi engleski vrt (lijep vrt)!
|
|
![]() |
|
To je Hawthorn http://en.wikipedia.org/wiki/Crataegus.(naravno redovito podrezan, i gusce posaden.
Jako cesta vrsta grma u ovim krajevima, sa jako ostrim bodljama.
|
|
![]() |
|
Premisljam si ovih dana da li da ih skroz odrezem ili da sacuvam dio .
Naime imam novi projekt
![]() Muz je napokon pomaknuo ogradu pa sada imam jako puno prostora za saditi
![]() Kupila sam si i biljku koju si vec duze zelim Smoke bush 'Grace' (lat Cotinus), mogla bi je staviti ovdje
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
blago tebi samo se širiš i vrtu nikad kraja, orekrasno ti je sve
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |