Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ruselija - Russelia equisetiformis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ruselija - Russelia equisetiformis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 30>
Korisnik
Poruka
ella16 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 46
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ella16 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 08:36
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...oreži je i pazi na zalijevanje, nije pocrnila zato kaj je na frižideru, nije mama krivaEmbarrassed...pocrni i nama koji je držimo pored prozoraLOLConfused
Ma šalim se Saro za mamu, sve što znam o cvijeću sam od nje naučila (i još učim). A moram nekoga okriviti haha Porezala sam ju, ali niš od nje izgleda, sve su grančice suhe
Zagreb - zapad
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 09:46
...onda buš na Flori kupila novuWink...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 12:38
Tako je Sara,na proljeće kupiti nove,ja sam danas svoje izbacila iz kuće,počele crniti i tu i tamo koja zelena grančica.Svake godine dobro mi se drže do kraja siječnja a onda odu u nekoliko dana
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 17:36
...sram ih biloEmbarrassed...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
ella16 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 46
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ella16 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 17:49

...onda buš na Flori kupila novu[IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />...

joj sad bum i ove godine morala ici..
Zagreb - zapad
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 09:51
Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

Tako je Sara,na proljeće kupiti nove,ja sam danas svoje izbacila iz kuće,počele crniti i tu i tamo koja zelena grančica.Svake godine dobro mi se drže do kraja siječnja a onda odu u nekoliko dana

...mislim...ko da su zacopraneConfused...svake sezone ista priča...do siječnja-veljače , kako i ti kažeš Štefice, drže se odlično, a onda nesmiljenim tempom počnu crniti grančice...i to u sve tri tegleAngry...ako tako nastave neću imati ni za jednu tegluConfused...

zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 10:23

Čitam kakve muke imate s ruselijama !!  Zbilja neznam zašto ! Moje divljaju !

http://www.zaslike.com/files/nhyaioxiihibb735eyfu.jpg

Ovo je trogodišnjakinja, Antonijina,  i ove godine je čeka jače orezivanje da se pomladi !! Ima grane duge koliko u visinu toliko i padajuće, zbilja raste u svim smjerovima, kako sama želi !!

http://www.zaslike.com/files/7diyy156y99js2qw3zo.jpg

Ovo  je dvogodišnja, kčer od ove gore !!  

http://www.zaslike.com/files/4p2vdmqp7b28odjyfe87.jpg

A ovo je bijela, zapelcana jesenas !!

Moje trebaju puno, puno vode, jer su na toplome,  čim se malo zemljica zasuši, vladi listići vape za vodom !!  Jedna kanta od 15l za ove dvije tegle !!LOL
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 12:48
...puj, puj, puj...baš su ti krasne draga FreeSmile...moje su slično tako izgledale do prije kratkog vremena, a sada, katastrofa, već mjeseca dana svakih par dana ujutro nađem crnu grančicu, a niš se nije promijenilo od  prije ni u položaju ni u njezi...
...voljela bih da ih pofotkaš prije i poslije orezivanja i naučiš me kak se to pravilno radiSmile

zagreb
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 16:54
Ma ljubičasta boja naše Free čuda radi na biljke, a ruselija je moja tiha patnja, imam jednu zapelcanu od naše Anđelkad za nije propala ali i nije puno narasla, iznjela je vani pa što bog da, crvena je a za bijelom ću u potraguThumbs%20Up
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 20:02

Originalno poslano od člana stefica.n stefica.n napisao:

...mislim...ko da su zacoprane[IMG]smileys/smiley5.gif" align="absmiddle" alt="Confused" />...svake sezone ista priča...do siječnja-veljače , kako i ti kažeš Štefice, drže se odlično, a onda nesmiljenim tempom počnu crniti grančice...i to u sve tri tegle[IMG]smileys/smiley7.gif" align="absmiddle" alt="Angry" />...ako tako nastave neću imati ni za jednu teglu[IMG]smileys/smiley5.gif" align="absmiddle" alt="Confused" />...

i kod mene ista stvar imala ih tri i krepucnule sve tri odjednom u roku pat dana i to več dvije godine zaredom.
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 23:31
Moje dvije(bijela i crvena)preživjele zimu na prozoru u dnevnom boravku.Morala sam ih presaditi jer im je bilo tjesno,stavila sam ih na prozor u hodnik i počele su pomalo crniti...Jučer je bilo malo ljepše vrijeme i iznijela sam ih na terasu,danas čitav dan kiša...
Da li da ih naveče unosim u hodnik ili ih pustim vani?
Free,tvoja je prekrasna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 09:49
Saro, pofotkat ih mogu ! Al još ih nisam oštrije šišala, ovo bi mi bilo prvo šišanje, pa neznam kak će to, mislim na cvjetanje, ma kraju ispasti !!  Sve ono kaj sam lani zapelcala, nije se ni primjetilo na ovoj mojoj velikoj ! A pitanje je kako će ona reagirati na radikajnije šišanje, al ošišat je moram, pa čemo vidjeti ljetos rezultat !!  Tako da neznam kaj češ od mene naučit jer [ nisam kompetentna na tom polju !!  Jedino iz moje škole ako neko zrnce padne na plodno tlo !Dal ih morske cure šišaju ili ostavljaju da same rastu !  Ili da samo režem opet ovo kaj ću pelcati a mamu ostavim da raste kako hoće ?

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 10:03
divne su ti!
ja mojima ošišam samo suho. ove godine su dosta bile bile suhe, bijela je pokojna!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 13:28
Antonija, a kaj sa jako dugim granama !!  Moja-tvoja ima grane duge, ove koje idu u vis, skoro metar i pol ! Ove koje vise su šišnute jer su mi smetale !
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2013 u 19:25
ništa, ostavi ih, one će se spustiti i tvoriti crveni slap na ljeto. samo je moraš držati na povišenom položaju ili u visokoj grasti.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2013 u 09:01

Hvala Antonija !!smile57
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 19:57
Kad se svi tako hvalite s ruselijama,evo i moje

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 20:09
moja je pokojna  smile43
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
martab View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 114
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martab Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2013 u 21:18
ja sam svoju iznjela danas vani,pa sta bude.....preko zime o 1,5m duzine i oko 1m sirine od ruselije ostale samo dvije grane,sve pocrne i osuse se.naravno orezala sam nju sto vise sam mogla,pa nadam se da ce se oporaviti na suncu.imate li neki savjet sta bih trebala sada sa njom uciniti da pocnje se razvijati,moze neka posebna prehrana ili druga "terapija"???hvala.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2013 u 19:08
kad vidim kako su vam lijepe mene je sram slikati moje! bijela mi je partila, crvene tek pomalo kreću!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.