Ruselija - Russelia equisetiformis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 30> |
Korisnik | ||
ella16 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
Zagreb - zapad
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...onda buš na Flori kupila novu
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Tako je Sara,na proljeće kupiti nove,ja sam danas svoje izbacila iz kuće,počele crniti i tu i tamo koja zelena grančica.Svake godine dobro mi se drže do kraja siječnja a onda odu u nekoliko dana
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...sram ih bilo
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
ella16 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 46 |
|
![]() |
||
Zagreb - zapad
|
||
![]() |
||
|
...mislim...ko da su zacoprane ![]() ![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Čitam kakve muke imate s ruselijama !! Zbilja neznam zašto ! Moje divljaju ! ![]() Ovo je trogodišnjakinja, Antonijina, i ove godine je čeka jače orezivanje da se pomladi !! Ima grane duge koliko u visinu toliko i padajuće, zbilja raste u svim smjerovima, kako sama želi !! ![]() Ovo je dvogodišnja, kčer od ove gore !! ![]() A ovo je bijela, zapelcana jesenas !! Moje trebaju puno, puno vode, jer su na toplome, čim se malo zemljica zasuši, vladi listići vape za vodom !! Jedna kanta od 15l za ove dvije tegle !! ![]() |
||
![]() |
||
|
...puj, puj, puj...baš su ti krasne draga Free
![]() ...voljela bih da ih pofotkaš prije i poslije orezivanja i naučiš me kak se to pravilno radi ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Ma ljubičasta boja naše Free čuda radi na biljke, a ruselija je moja tiha patnja, imam jednu zapelcanu od naše Anđelkad za nije propala ali i nije puno narasla, iznjela je vani pa što bog da, crvena je a za bijelom ću u potragu
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
i kod mene ista stvar imala ih tri i krepucnule sve tri odjednom u roku pat dana i to več dvije godine zaredom. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
|
Moje dvije(bijela i crvena)preživjele zimu na prozoru u dnevnom boravku.Morala sam ih presaditi jer im je bilo tjesno,stavila sam ih na prozor u hodnik i počele su pomalo crniti...Jučer je bilo malo ljepše vrijeme i iznijela sam ih na terasu,danas čitav dan kiša...
Da li da ih naveče unosim u hodnik ili ih pustim vani? Free,tvoja je prekrasna ![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Saro, pofotkat ih mogu ! Al još ih nisam oštrije šišala, ovo bi mi bilo prvo šišanje, pa neznam kak će to, mislim na cvjetanje, ma kraju ispasti !! Sve ono kaj sam lani zapelcala, nije se ni primjetilo na ovoj mojoj velikoj ! A pitanje je kako će ona reagirati na radikajnije šišanje, al ošišat je moram, pa čemo vidjeti ljetos rezultat !! Tako da neznam kaj češ od mene naučit jer [
![]() |
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
divne su ti!
ja mojima ošišam samo suho. ove godine su dosta bile bile suhe, bijela je pokojna! |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
|
Antonija, a kaj sa jako dugim granama !! Moja-tvoja ima grane duge, ove koje idu u vis, skoro metar i pol ! Ove koje vise su šišnute jer su mi smetale !
|
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
ništa, ostavi ih, one će se spustiti i tvoriti crveni slap na ljeto. samo je moraš držati na povišenom položaju ili u visokoj grasti.
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
|
Hvala Antonija !! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
moja je pokojna
![]() |
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
martab ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
|
ja sam svoju iznjela danas vani,pa sta bude.....preko zime o 1,5m duzine i oko 1m sirine od ruselije ostale samo dvije grane,sve pocrne i osuse se.naravno orezala sam nju sto vise sam mogla,pa nadam se da ce se oporaviti na suncu.imate li neki savjet sta bih trebala sada sa njom uciniti da pocnje se razvijati,moze neka posebna prehrana ili druga "terapija"???hvala.
|
||
![]() |
||
|
kad vidim kako su vam lijepe mene je sram slikati moje! bijela mi je partila, crvene tek pomalo kreću!
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |