Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 104> |
Korisnik | |
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo konačno i mene malo u tvom vrtu! plumbago predivan pa se bilježim sa štovanjem ako će biti viška ??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nato, budem štucnula koju grančicu kada bude vrijeme
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve ti je prekrasno, i cvijeće i vrt!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kod Kontesice uvijek nešto zanimljivo i lijepo.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
smrcko nije blizu kuće smokva,a znala bih da je sa pelcerima došla svaki od njih znam na pamet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moram smisliti i vezu za internet na brijegu |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš si dobila predivne biljke -pogotovo na 2 sličica sa desne strane ovo zeleno -predivno je
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Najljepše je kad te nešto onako nenadano iznenadi ko tebe smokva.
Sviđa mi se tvoja fuksija, to je ona uska crvena, ja imam usku bijelu.
Dobar ulov novih biljčica, imat ćeš posla na GO
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nekaj sam htjela reći,osim pohvaliti vrt i cvijeće
![]() ![]() No,da...kad se sjetim bum se vratila
![]() |
|
![]() |
|
niho pa sve je zeleno...možda misliš na ovu japansku krizantemu (ako se ne varam) e ta je i meni jaaako lijeoa i nadam se da će opstati na brijegu,a za svaki slučaj ću koju u teglicu zasaditi
![]() e korjenko pa zamisli ti to,a prvo sam kat reu maltretirala za mladicu pa se nije primila pa kupila jednu i sad odjednom raste smokva na gruntu ![]() ![]() sashka moja..znam kako to ide sa zaboravom...imam drvce ginko bilobe pa nam mogu spremiti listiće za žvakanje...kažu da pomaže ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kako je tvoj brijeg prekrasan sada kad su biljkice probujale
![]() ![]() ![]() ![]() a ovo sa smokvom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kontesa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Za Kontesin vrt, brijeg i za tebe
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ajmeeee pa taman pola slika postavim i ode ..pfff
dakle ajmo iz početka...go prošao na zagorskim brijegima bez brčkanja na jadranu, ali vrijeme je i ovako prebrzo prošlo..lijena sam bila slikati (nadam se da me sasha neće uhvatiti) pa imam par slikica mislim da je godecija ![]() "sretni kamen" ![]() sedum cvate ![]() zadnje nabavljena fuksija cvate cijelo vrijeme ![]() biberovac i pasiflora dobivena od brbe...sad je lijepo počela tjerati ![]() plumbago je dobio penjalicu i u jednom danu procvao nakon duže stanke ( to nema veze sa penjalicom) ![]() ![]() iberis irisin i trišina pasiflora..pasiflori paše mjesto, ali je penjalica premala..moram popraviti ![]() i cosmosi u panju počinju cvasti..primjetila da sam im krivo mjesto dala ![]() idem sad spat..sutra nastavak..a možda i sve novitete pohvatam uskoro ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dobro misliš, godecija je
![]() Ona prva pasiflora mi je jako zanimljiva, ima veliko lišće, baš zanimljivo. Sve ostalo - naravno prekrasno ![]() Ah da, pričaj mi o premalim penjalicama, imam iste probleme ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo Kontesa, posebno ona geodecia
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Na tvom bregu sve šarenije i šarenije, još malo i bit će to rascvjetani raj
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Lantana me podsjetila ( i meni treba ginko)
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne biljčice Kontesa, posebno mi se sviđa godecija, ja sam imala biljčicu pod imenom clarkia, čini mi se da je to ista biljka.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kontesa lijepo cvijeće ali mi se jako sviđa crvena fuksija. jer je neobična i puno se manje (bar ja) viđa!
![]() A smokva? Ja ratujem s jednom koja je izrasla među perunikama. Kako je iza zid od kapelice na Trsatskim stubama, ne mogu je nikako pustiti da izraste. Ja nju Domestosom, a ona opet nikne! Kao i koprive!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |