Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 243> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da su počeli svrbiti prstići,Triša
![]() U stvari sam htjela reći ono šta je silvek već rekla.Sad nemam kaj pa ću te samo pohvaliti i
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš mi je drago da je to radila i tvoja baka, pa da one su naravno znale kako malo pomoći prirodi, nisam za to da se prirodi prkosi, ali mala pomoć, što uključuje savjet tebe i tvoje bake, svakako mi je dobro došla.
Probat ću jos s nekim cvijećem na isti način.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
roza pampasica je novi stanovnik mog dvorišta |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
eukaliptus veće i oleandar manje, također su doputovali iz Splita
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Trisa,iza tvoja dva nova cvijeta vidi se i staklenik..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Zadovoljna sam, ali nije za velike temperature u minusu, no biti će super za sukulente i kaktuse kad je jako puno kiše da ih zaštitim, a kad je sunce izvadim najlon i lijepa je polica.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ura...vec stigle nove biljke
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vidim da si već po ovoj kiši uspjela osigurati stan za pampasicu! Prekrasan ti je eukaliptus!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zgodno će izgledati pampasica sa kamenim rubom,odlična ideja
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasne biljkice,Triša a posebno eukaliptus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas sam malo čistila po dvorištu, a kad se sakrilo sunce odlučila sam prošetati do rasadnika i narvno da se nisam vratila praznih ruku nego sam kući donijela
tri preslatke mini ružice, jako male po 10 kn, valjda će se održati ako ih budem njegovala kako treba. Evo još dvije biljke, koje sam stavila na prepoznavanje: Toliko o obećanju koje sam dala samoj sebi da neću kupovati ništa novo, ali čula sam da je to super lijek protiv depresije - kupiš si cvijet i svijetu pokažeš ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
To je bolje nego plačati dopunsko osiguranje.
![]() Kupiš si cvijetić i osječaš se puno zdravije ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vau, ona travica ili kaj god da jest izgleda fenomenalno!
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Stvarno koja dobra travica.Ma nisam bila još u tom novo-starom centru sve iz straha da ne poludim i pokupujem toga puno.Vidim da se i ti baš nešto ne kontroliraš previše.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Da je meni jedan takav centar... Bravo Triša svatko ima neki svoj užitak. Izbor je super.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ma je to je prava zaraza, nije taj vrtni centar bog zna što, ali kako do sada nismo imali ništa ima dosta toga. Najgore je što cure koje tamo rade nemaju pojma o bilju, a to me malo ljuti, ali to je naša stvarnost.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Trisa,ma nije to samo problem u Hrvatskoj..nazalost i ja ovdje vise puta u cvjecarama kazem Ime cvijeta i sta treba s njim..jer one "nemogu" da se sjete , ma daj,suplja prica...!! Svaka cast za izbor..ah ja,ova treca biljka je Crassula portulacea...imam je i ja,hahahaha,da ti gdje ne viris kroz prozor..hahahaha!!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Čekaj malo, ti i ja smo stalno na istoj valnoj dužini, što god ja kupim ti već imaš, ma gledam ti kroz ključaonicu i odaberem nešto što mi se sviđa.
Još malo dok te stignem pa ćemo imati zajedničku temu. E sad Brbe mi je napisao da je ovo krasula odditi (ili Gollum je još zovu), a ti kažeš da je portulacea. Molim te da mi to razjasniš jer mi je to jako važno, kako si radim alubum biljaka koje imam i printam slike istih, voljela bi da su nazivi točni. ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vec sam se unervozila,sad bi vec pocela kupovati,ali znam da je jos rano,ali jedva cekam.
ruze ce se primiti,ne brini.i ja imam onakvu roze. posebnomi se svidja biljka na drugoj slici,luda skroz,i bas bi volela znati tacan naziv ![]() |
|
![]() |
|
No sada znam što sam kupila
Prva biljka, koja se vidim i vama sviđa, ja sam joj nadjenula ime "šašavica" jer ona je nekakav "šaš", ali zove se SCIRPUS CERNUUS - našla sam je na netu i baš je prepoznatljiva. Druga biljka je KRASULA ODDITI (ili krasula gollem) kaže Brbe, a Dzomba kaže da je to KRASULA PORTULACEA - e sada sam ih zamolila da "se dogovore" i jave mi koja je. |
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |