Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 246247248249250 370> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ala ga sine dobro uslika-svaka čast
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja ljepota ,pa to je da se razboliš .
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koji zalazak sunca.... |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni ja neću pogađati. Imaš super fotić i osjećaj za detalje.
Ja takve moje cvijetove gledam, mirišem ih, divim se, ali ih ne mogu tako lijepo ovjekovječiti kao ti.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne moram ti više govoriti da smo te na riječkoj kavi spominjale, tebe, tvoje cvijeće, "žutu", kojoj se uvijek divim, a naravno najviše uživam kad je povezano tvoje cvijeće s morem u pozadini.
Nadam se da ćeš jednom zaista osobno doći na riječku kavu i ne samo na kavu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mmmm,da l' nije limunov cvjetic?ili sam skroz fulala?
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja, kao i Gioiaa, nekako na limun ili neki citrus tipujem...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
One prekrasne slike cvijeća, trave, u suton, nekom su uljepšale jučer, meni danas, ovaj mračni riječki dan!
Stvarno Lantana,kad čovjek krene u tvoj vrt kao da je zašao u neki rajski kutak.
Za ovaj zadnji cvijet neću ni pokušati pogađati.... kad ne znaju znalci, gdje bih ja!
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se s bakom kad je rekla da se čovjeku u tvom vrtu čini kao da je zašao u rajski kutak..
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, prazni sandučić, poruka mi je otišla u vjetar!!!!!!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi moji gosti, evo prošao lijep vikend, prvi koji nisam radila u firmi, ali zato sam se u vrtu umorila, ali s guštom. Porezala sam zvjezdane, ruže, malo ukrotila penjačice, MM pošišao živicu od ruzmarina, mirisalo je cijelo dvorište, čak sam i kaktuse spremila ispod terse.
Vidim da je Gio pogodila da je ono cvijet limuna , kad je ovako uvečan ni ja nisam sigurna da li bi pogodila, a miris je intenzivan... U vrtu je rascvjetano kao u proljeće, ovo sunce godi biljkama, a zemlje je onako lijep topla, a vlažna, idealno... najviše je rascvjetanih krizantema, ja sve stavim u zemlju, pa ako se ulovi ulovi, i tako ni sama nisam znala koliko tih krizantema već imam. Osim krizantema krenule su i margarete, koje su ovo ljeto izgledale kao da su se osušile. Ajania pacifica Žuta i bijela margareta |
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prva jutarnja šetnja, pa odmah u tvoj vrt. Kako su prelijepe krizanteme, čvrste i bujne, krasnih boja. Pacifika je zaista očaravajuća s tom kombinacijom divnih listova i mimozastih cvjetova. A tek margarete, ne mogu se odlučiti jeli mi ljepša žuta ili bijela...
lijepi pozdrav
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koje lijepe rascvjetane krizanteme i margarićele!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, nadam se da će i moje dvorište jednog dana biti ovako;prepuno cvijeća i šarenih boja tako da ne znaš koje je doba godine! sve pohvle za toj trud!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, ovo je bila prava eksplozija boja
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e to su te Katarinčice bele, šta ih spominju u jednoj pjesmi Zagorci
a kod mene su neke žute što jako kasno cvatu nije li onaj cvijet od limuna šta miriši |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cvijet do cvijeta... Sve cvate kad u mojem vrtu samo zelenilo caruje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
springy
Pustio korijenje Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rapsodija boja i cvatova - predivno!!!!!!!!!
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe se zaista ne zna kad je ljepše: u proljeće, u ljeto, u jesen, zimi?
Mislim da sam već jednom spomenula, kad sam depri, samo prošećem kod tebe i već sam bolje....... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja raskoš od krizantema, margareta... |
|
Odgovori | Stranica <1 246247248249250 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |