Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 282> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivne kompozicije kamena i niskih trajnica. Krasno ih je vidjeti kako su popunile svaki milimetar između dva kamena.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
predivno draga nahranila si mi dušu hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lijepo,prelijepo,kao i uvijek.
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() |
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() erigeron karvinskianus ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ruska kadulja (perovskia)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ovaj put me opet zaustavila slika kamenjara (Ah!!!), ali i predivna boja budleina cvijeta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Slavujčice ,šetnja tvojim vrtom uvik me oduševi
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Vidjela i uživala,kad dođem kući samo pričam o tvome vrtu :)
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
lipo skladno toliko da svaki put tvoj vrt unosi u mene mir i osmjeh na licu ja još nemam tu ravnotežu ali biće jednog dana bitno da moje biljke rastu a ja svake jeseni premještam mene i to veseli zato imam karijolu ha ha
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
aaah te tvoje graničice...i monarde...i echinacee...i...sve...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Ovo je najčudniji život koji sam ikada imao. Jim Morrison ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
krasni sunčani manekeni, gušt je prošetati tvojim vrtom
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
čudo obojano božijim dodirom samo tako mogu opisat prvu sliku
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
[QUOTE=SlavujVk]
![]() Ponavljam ovu tvoju sliku, ne zato što je najljepša od svih koje si obavila, već zato što ona u mojim očima ima "ono nešto"...... A cvijet i leptir su oduvijek bili simbolika za mnogo toga - za ljubav, ljepotu. spokoj, zajedništvo....
Kao što leptir i cvijet postoje jedno za drugo, tako i tvoj vrt i ti postojite jedno za drugo..... zajedno dišete, rastete, zajedno cvjetate. Hvala ti na svemu što si me poučila, hvala leptiru i cvijetu što su nas upoznali i zbližili da imam pravu, iskrenu prijateljicu za cijeli život. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
arčik
lucy Fiki arim kamenjarka miska Retriver Sara Hvala vam! ![]() Danas je sunce bilo prejako i mnoge biljke su teško podnijele njegovu vrelinu. Primjetila sam da su se neke biljke, koje imaju plitak korijen počele sušiti. Iz iskustva znam da se neke od njih, kod velikih vručina ponašaju isto kao i kod velikih minusa -zaspu. Mnoge od njih ponovo potjeraju iz korijena kada padnu prve kiše i malo zahladi. Zato ih ne treba odmah vaditi i bacati. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |