Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 244245246247248 381>
Korisnik
Poruka
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2013 u 20:00
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 10:48
Rucni radovi   

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 12:20
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 16:18
slatka sovica u kapici.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 20:28
Jesi to ti? A gdje smo ja i Wiz?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:38
Žemske...sam da vas pozdravim..umorna sam ko tri pesa..od jutra na gruntu ko mazga hrmbala..Neznam di su mi ruke a di noge..evo, 3 puta ovo tipkam jer stalno krivo slovo kljucnem..ajjjjme..a još sutra ima da doslovno krepucnem na kubil, ne na kvadrat
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:38
Naravno da jesam vidis pokrivene glave sova
Viz nasa uciteljica ima da je slusamo Mons.

Seneka
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:44
Draga Viz zao mi te,al neka si napokkon posijala da se ne sikiras.Odmori sada popij za bolove jednu hehe.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:44
ihihihihhh ja učiteljica...ahahahaha, piceki moji...na mjestuuuu vooooljno--
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:46
samo nas ne moj tuci kad ne naucimo gradivo.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:49
Pustili...popila ja al đaba...rasturit me oče od glave do pete..od 9 sati ujutro do 7 navečer ko mazga radila a nisamni pola napravila--
doslovno sam ovak ki ova maca..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:51
Znm vjerujem velik ti vrt valja to sve fino posijati.Barem si nesto sad ti je lakse,a bolit ce te kosti citavu hevtu da znas.Mene bole kosti od alergije,upala sinusa uh gori od vrucice.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 21:57
Wiz ni kod mene nije puno bolje stanje, jučer sam doslovno krepavala, cijeli dan smo sadili krumpire, sve živo me boli, hodam ko na federe....hoće mi noge otkazati poslušnost...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:07
Moonsili, evo me, kčer me zvala..na moru su. Krumpir je koma saditi, ja se sa tim više ne bakčem..poslije sadnje njega, mogu komotno u invalidska kolica..tak da znam kaj je saditi krumpir a ti ga bormeš sadiš puuuuno.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:09
Pustili..sadila sam puno sadnica cvijeća dok je muž frezao, a kad je to napravio, onda sam ja to malo razrahlila od gruda, radila gredice pa na koljenima klečečki sijala jer jednostavno me kičma dovodi do ludila, sad sam ki bogalj, hodam na hero..hehehe.

ovak sam časna riječ
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:15
Vjerujem sad me trenutno sve boli pa jos vise znam kako ti je hehe.krompir zaista slomi kicnu,ja ga nisma imala gdje sijati,samo nesto na selu skroz malo.Ovo ostalo je sve lakse,samo sitno pa valja plijevit stalno.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:18
..ma ne samo pljeviti, treba ga okopavati nagrtati, poaziti da ne dođu krumpirove zlatice...ma daj, to je krvav posao a tako malo košta kad ga ideš kupiti, ma nema tih para da ga idem saditi...možda monaj plavi krumpir, njega sam preklani sadila, ma okus bajka, na kesten..njega bih jer sam ga imala u bačvi pa nije bilo muke sa njim...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:19
Wiz, obožavamo krumpir i stvarno ga puno preko godine potrošimo, uz to još nešto dajem i mojima...oni ga nešto malo posade, no s obzirom da isto nisu baš mladi, ne mogu toliko raditi..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:21
Mislila sam na sitno sjemenje koje se sije,a znam da kromiru treba pravi sluga oko njega.Da barem hoce roditi nego zna i tu zakazati,a oduzme zemljista tonu.Radiej cu ja svoje dajzeke smjestiti niko meni nece bio dajzek prodati,nego sugave prskane xxx puta.krompir nadjem kod seljana na pijaci ili od rodbine dobijem.

Seneka
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2013 u 22:22
moonsič, ma razmem ja tebe, sve štimac..i divim se svima koji se toliko muče da ga imaju..ja nemam za to snage..ja sama sve sijem, sadim..mm radi druge poslove po gruntu..on mi svwe sfreza, pognoji al nema veze sa sadnjom i sijanjem..sama znaš da kad sve što imaš ponapraviš sama da ti je muka kad se sjetiš još i krumpir saditi ak si u tome sama..al tebi muž pomogne pa je to druga stvar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 244245246247248 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.