Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
a ja bas volim sto nas je u cijelom dijelu uhvatio snijeg jednako...nema razlike.....svima nam je pokrio cvijece...pred Bogom smo svi jednaki....poz mojoj milici....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Josipa,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nikako..sjetim se kad sam zdrava bila pa jurila sa posao na posao..brze stvljaj lance,pa se guma probije pa brze gumu mjenjaj...juri da ne kasnis....a bjelina i led oko mene nimalo ju nisam voljela...a sad ovako bolesnicki lako mi je viriti kroz prozor a kadnegdje idem idem taksijem jer nemam vozacku vise...sad valjda mogu uzivati u ovoj atmosferi....
a evo moj mali na kolodvoru ceka taksi sat vremena danas...sreca ima picerija...napokon da ga vidim...nije bio oko 2 mj ako ne vise......eto isprica se ja tebi...poz ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Josipa,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Čestitke unuku za prvi rođendan draga milice.
![]() |
|
![]() |
|
Catalpa,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cestitke unuku....nek dugo zivi ziv i zdrav bio andjeo mali...
to si dobro rekla uvijek strepimo...bez obzira na vrijeme...kad je meni moja mama stara govorila mala djeca mala briga vidjet ces kad porastu..ja sam mislila ma ti stara....al bome nikad ni dana nije da nemislim i nebrinem za svo troje isto...a jos su i relativno mala.... |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Najprije čestitke unuku ,zdravlja i sretno odrastanje od srca želim, a sad bjelina koju sulfajući tražim na forumu me oduševila, mi na moru smo uskraćeni pa uživam u sličicama forumaša
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Milice, sve najbolje tvom unučiću!
![]() |
|
![]() |
|
Josipa, hvala ti na čestitkama za moga Filipa... Djeca su uvijek naša djeca pa koliko god da su veliki ili odrasli... Moj sin mi zna reći, eto već i svoju djecu imam a ti još uvijek kao malome( npr. Jesli li uzeo kapu, sada kad je zima i sl.)
![]() Aralija,pozdravljam te i hvala za čestitku mome unuku....Ima sada bjeline kod nas dosta a danas je bilo i blještavilo, sve je blještilo na snijegu jer je bio sunčan dan......Unučići ( curica i dečko )su uživali išli su se sanjkati i kad su pomalo ozebli, došli u kuću, onda su tako fino zaspali .....Znaš, često mi je u ljepoti snijega ljepše uživati gledanjem kroz prozor jer godine ( i zdravlje ) ipak čine svoje..... ![]() Bugica, veliko hvala za čestitku za moga unučića. Navršiti jednu godinu nije mala stvar..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Rajski vrtovi, pozdravljam te u mojoj temi. Zaista ne znam kako se zove ova hortenzija. Jako odavno sam dobila od jedne bake, rekla je samo bijela hortenzija. Drugo ne znam. Orežem ju jako nisko svakog proljeća a ona naraste uvijek dosta visoko i brzo.....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hortenzija je predivna a jaglaci zive...ugoda oku i srcu kod tebe uvijek...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Josipa,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neka malo i prekrije..vrijeme je
..al cemo uzivati uskoro..jedva cekam mocvarce... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Volim ove rane prve proljetnice!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |