Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 370> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Lantana, ne mogu vjerovati svojim očima. Ljudi moji, približava se Božić, a kod tebe proljeće-ljeto, tko bi ga znao.
Prije svega čestitam na novim primjercima kupljenim i poklonjenim, prekrasni su, naročito heuchere.
A što se tiče vrta, što reći, a da već nije rečeno. Fascinira me savršen sklad biljaka u tvojem kamenjaru, a moj favorit i dalje pacifika.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana znam kako to izgleda kada te dijete ( ili unuk) jaaako zagrli. Drago mi je da si provela neko vrijeme s njime. A što se tiče cvijeća, zaista, kod tebe je pravo proljeće ili sezona cvjetanja.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantana!! Pa ovo je divno, predivno i prekrasno.. Kakva ljepota, koje boje, šarenilo, bujnost, živost, mirisi, dragosti... Nedostaju mi riječi kojima bih opisala svoje oduševljenje viđenim - kao da nismo gotovo na pragu prosinca! E, to je mediteran.. More.. Jadran..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno, kao što je netko rekao, raj na zemlji...
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da stvarno, pa koje je godišnje doba kod tebe??? Nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tu nema zabune vratilo se proljeće jupi!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Lantana šta je ono na trećoj slici -predivno je
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga Lantana,ovo je cvjetni raj,a javor velicanstven
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma vidi sad --šta mi radi. Bože ..umrijeću od zavisti
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno pravi raj na zemlji! Lantana predivno, kao da nije studeni.
A "ulov"!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovo je raj na zemlji, jedna slika ljepša od druge.
Kod mene neki cvjetići kasne malo za tvojima, iberisu se tek malo naziru cvjetići, žuta tek pomalo otvara pupoljke ...... , dok krizanteme polako odlaze A posao, neka vrag nosi budget i planove i rebalanse, zbog njih i ja ostajem duže na poslu |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prelijepo je..kamenjar je super..pogled kroz bugenviliju je za 10..
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divno draga Lantana...već deset minuta "blejim" u tvoj kamenjar! Prekrasno nešto...ma kao iz časopisa! Žuta je fenomenalna...moja/tvoja se super drži...a oleander tjera nove grančice u ovo doba! Presretna sam zbog toga. Ulov iz Varaždina je odličan! Sigurna sam da si ih već sve "fletno" posadila!
Krizanteme obične, pacifička....calanhoe...bugica...ma sve je divota jedna!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ovo je raj na zemlji!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Rose2 hvala.
Hoya sve si ti shvatila. Triša uvijek ima za dilanje, treba napraviti mjesta ovim novim ![]() Niho ![]() Otok vidim ja da i ti dugo radiš i ja sam prošli mjesec, radili smo udget za sljedeću godinu, pa tri rebalansa, ko naša vlada. Posadila sam one koje nisu bili u pitarima, danas nastavljam. Shasha, žena ima samo trajnice i baš je simpatična, još ne mogu vjerovati da je tako jeftino, a ima dobar izbor, za ovo vrijeme sada. I nisam sve pokupovala, poslije Božića dolazim opet onda idemo zajedno na plac ![]() Mari hvala ti, eto svi mi imamo svoj mali raj. Danas je prekrasan sunčan dan pa sam malo poslikala po vrtu, kod mene je sve u cvatu Prvo krizanteme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pacifička krizantema - žuti cvijet ![]() Pacifika - žuto bijeli cvijet ![]() ![]() Lantane ![]() ![]() Delosperma i allysum ![]() Kalanchoe ![]() Ruselia ![]() Mlada margareta ![]() Njevica (iberis) je puna pupova ![]() Erike se dobro drže ![]() Žuta (senecio a.) ![]() Cvjetni zid i put prema kamenjaru ![]() Kamenjar ![]() ![]() ![]() Donji vrt ![]() Za kraj pogled kroz bugenviliu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lantana pa ti živiš u pravom raju
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opustošila mi je plaaaac!!!!!Sad vidiš da ne lažem kad velim kak jeftinih biljkica na placu ima.Tako velika je i moja heucera bila kad sam je kupila,prošlo proljeće mislim,a sad je ogroman grmBarem 5 puta je veća.
![]() Kako je ovaj dobaaaaar!!!Reci mi,to si kupila kod one prve žene na placu,samo trajnice ima???Moram ja virnuti jel iza tebe šta ostalo
![]() E da,za ono
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo si se ponovila. Jesi li uspjela posaditi ili i tebe uhvati mrak prije nego stigneš s posla?
|
|
![]() |
|
Samo ti meni inati sa svojim biljkama
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 244245246247248 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |