Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 244245246247248 370> |
Korisnik | |
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana nemoj niti pomišljati da bi nam dosadile tvoje slike.. Kod nas na kontinentu još malo toga cvate pa će nas tvoje slike posebno uveseljavati u ove zimske dane.
Ma kako se desilo da te nisam žicala lantane... |
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno je u tebe, podranea, žuta, bogumila, travnjak sa bogumilom i žutom u daljini ma prelijepo!
budleja, lantana, tvoja staza i kameni skalini zovu na šetnju, prekrasno
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divim se tvojim kombinacijama!
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, šetnja tvojim vrtom je odmor za dušu
i uopće nemam osjećaj da je kod tebe jesen...prije mi se čini proljeće nedavno sam u jednom parku posudila grančicu bijele budleje i nadam se da će se primiti..jedino je problem što su pomiješane ljubičaste i bijela pa nisam sigurna da sam sa pravog grma maznula grančicu bumo vidjeli |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon hvala.
Lora i ja sam posadila jednu mladu iza kuće i još ne cvate, mislim da tamo nema dovoljno sunca, ali stigne ona Anastazija i kod mene je rascvjetanije nego ovo ljeto, paše ima ovo bablje ljeto Nataly ne brini lantana uvijek ima, danas sam posadila 20-tak reznica do proljeća će biti već velike. Antonija nakon nekoliko kiša sve je živnulo, posebno lantane i ruže, a bugenvilia je uvijek neumorna. Mira hvala. Kontesaa, danas sam stavila na ukorjenjivanje nekoliko grančica, one se lako primaju, pa me sjeti ako tvoja ne uspije, MM je danas ovu našu drastično porezao jer mu je nekako trn u oku, kao ne može se prolaziti , a još je cvala... Ja sam danas obrala masline, još su mlade pa nema puno, malo sam ispekla u pečnici, a nešto za ulje. Maslina je obrana... Pirikanta krasi vrt i hrani ptičice Moji prvi limuni ... na limunu su plodovi i cvjetovi Čičindula (Zizipus jujuba) još je mlada i nije imala plodova Jabuka je pve godine prvi put bilo 7-8, jako su ukusne, nadam se da će dogodine biti još više I na kraju moj frčkavi kineski šaš, on se ovako uvijek sfrče ljeti kad mu je vruća, sada cvate i pravi je ukras, čak ovako polusuh |
|
život je more
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Limuni, jabuke.. koja kombinacija! Sve prvi plodovi. Vidi se da ih maziš i paziš, draga lantana! Sve je tako egzotično kod tebe i zaista uveseljava u ove jesenje dane.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana,milina je doći u tvoj vrt,kad nas je jesen,istina da je zadnjih par dana lijepo vrijeme,ali meni fali ona rascvjetana čarolija puna živih boja,a kako toga sada nemam uživam dolaziti u tvoj prekrasni vrt,diviti se tvojoj lantani,žuti,budleji,begenvilei,a da o limunu s cvjetovima i plodovima ne govorim
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon cvijeća, masline i voće, i lijepo i korisno.
Koliko ti je stara žižula? Jer ona odmah rodi, zato te pitam. Kod mene raste jedna mala, ovo joj je druga godina i imala je plodove i jedna velika koju sam odlučila odrezati jer nije rodila i onda se je sa 3 žižule ove godine spasila. |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa slikice, bravo majstorice
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je kao usred ljeta a ne samo lantana.
Tvoja se rascvala a moja je već pospremljena na sigurno.
Onaj veliki grm, žuta, je nažalost lani stradao od snijega. Možda da sam ga zaštitila kao bugicu.... Sad je na njegovom mjestu i nadam se da neće slijediti njegovu sudbinu.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana, i ja zavirila k tebi.. (Ti si nam pravo bogatstvo zimi - kad je kod nas bijelo, bijelo - kod tebe je sve u bojama.. A već i sada toliko razlike - kod nas kraj sezone, kod tebe sve još cvate i buja.. )
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slikice zavidim ti na klimi |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana rado navratim u tvoj vrt jer je sada prekrasan a i ti imaš vremena da nam toliko toga slikaš, naravno limun sa plodovima i cvjetovima je najljepše za viditi.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira jabuka i limun su me jako obradovali jer ih je u važ posadila iz koštice moja stara teta koja je živila 95 godina i kad je umrla ja sam ih posadila u vrt i evo ja dočekala prve plodove.
Mali kaktus vjerujem da ti fali boja, ali svako godišnje doba nosi svoje ljepote, kad ti bude zima dođi se grijati Otok ovo joj je druga godina, a imam još jednu koja je starija ni ona nije imala plod, možda će slijedeće godine . Antonija hvala ti. Anaida evo kažu da je to bablje ljeto, toplo je i biljkama odgovara ovo sunce. Fany, Anči i Smail havala vam. Bilo je ljepo vrijeme danas, ali je u jednom momentu pala kiša pa mi je poremetila planove, nešto sam sadila, rezala, pakirala i slikala ove tri ljepotice u boji naše zastave Crvena ruža Bijela njevica - počela je cvasti i cvast će sve do proljeća Plavi achimenes |
|
život je more
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim sve kod tebe, ali ova crvena ruža je baš nešto što mi je uljepšalo večer.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim i ja ,ispasce da prepisujem ,al i mene je crvena ruza osvojila
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odmah sam išla gledati tvoju / moju njevicu. Nije ni ove godine cvala. Može li se desiti da se još predomisli?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya, kod Lantane sve cvate malo ranije nego kod nas. Kod moje njevice (iberis, ognjica) tek se sada naziru prvi pupoljci, tako da ima nade za tvoju.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super! Mislila sam da joj je nedostajalo sunca pa da je zato zatajila.
|
|
Odgovori | Stranica <1 244245246247248 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |