Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242243244245246 407> |
Korisnik | ||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
@lana1, dobro nam došla
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lana1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 11 |
|
Hvala, hvala... Još bolje vas našla!!! Vidim da i ti bebolina imaš laganu opsjednutost cvijećem ko i ja... Puni mi prozori novog rasada za ovu sezonu i viva e-bay! Ali račun mi nekako pati, umalo bankrot!!
|
||
![]() |
||
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
|
![]() Hvala bebolina za motivaciju i povratak na ovu temu tj adeniume :)
P.s. na ovom forumu po prvi puta :) |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
lana1 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 11 |
|
Ali ima tako puno, puno svega! A barem se imamo svi nećemu radovati i gledati kako raste i napreduje |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
lana1...dado.slavnija.... dobrodošli
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
lana1,dado.slavnija želim vam srdačnu dobrodošlicu
![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
|
Lijep pozdrav svima. Pratim već dva mjeseca ovaj predivan forum i divim se ,Vama, prekrasnim ljudima koji toliko nesebično dijelite savjete.
Zarazili ste me s ovom biljkom da ne mogu dočekati naručiti sjeme i strepiti nad bebicama.. lp svima Ukoliko netko ima tko bi prodao 10-20 sjemenki, slobodno me kontaktirajte na PP. |
||
![]() |
||
dado.slavnija ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 04 Siječanj 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Hvala svima na dobrodošlici
![]() Inače, bebolina je kriva što sam ovdje, ali to joj je veliki kompliment ![]() Sve skupa i s ovima maleckima ima oko 120 komada, pa ćemo vidjet do kuda će to doći :)))
Hvala bebolina ![]() |
||
Dario
dario.novska@gmail.com |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ha,ha,ha,za puno toga je Bebolina ovdje kriva
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
![]() |
||
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
|
Veselim se što nas ima sve više i što će tako biti puno iskustava koje ćemo moći razmijeniti. Bebolina, možda je tvoj kosooki prijatelj ipak pogriješio što nije izabrao Hrvatsku za svoju bazu.
![]() Lana1, MermaidDreamer, Dado.slavonija - dobro nam došli! |
||
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Jel ima netko koju sjemenku arabicuma ? Ili će naručivati, pa da se udružimo ? Ja imam dosta sjemenki obesuma.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
lana1...dado.slavnija.... MermaidDeamer.... dobrodošli
![]() ![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242243244245246 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |