Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Adenium obesum - Pustinjska ruža
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Adenium obesum - Pustinjska ruža

Odgovori Odgovori Stranica  <1 242243244245246 407>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 14:26
@lana1, dobro nam došlasmile73
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lana1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 14:52
Hvala, hvala... Još bolje vas našla!!! Vidim da i ti bebolina imaš laganu opsjednutost cvijećem ko i ja... Puni mi prozori novog rasada za ovu sezonu i viva e-bay! Ali račun mi nekako pati, umalo bankrot!!
Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 14:52
Evo i mojih bebača od negdje 6-7 mjesec prošle godine, nisam siguran kada je točno bilo, možda i kasnije malo. Ovo je druga tura, a sada su to veće biljke. Ima i nešto većih, do 15-20 cm ovih  iz prve ture.
Hvala bebolina za motivaciju i povratak na ovu temu tj adeniume :)
P.s. na ovom forumu po prvi puta :)
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 15:02
Originalno poslano od člana lana1 lana1 napisao:

Hvala, hvala... Još bolje vas našla!!! Vidim da i ti bebolina imaš laganu opsjednutost cvijećem ko i ja... Puni mi prozori novog rasada za ovu sezonu i viva e-bay! Ali račun mi nekako pati, umalo bankrot!!
Ostat ćemo i bez gega ako nastavimo ovim tempom peglat karticeBig%20smile
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 15:03
Originalno poslano od člana dado.slavnija dado.slavnija napisao:

Evo i mojih bebača od negdje 6-7 mjesec prošle godine, nisam siguran kada je točno bilo, možda i kasnije malo. Ovo je druga tura, a sada su to veće biljke. Ima i nešto većih, do 15-20 cm ovih  iz prve ture.
Hvala bebolina za motivaciju i povratak na ovu temu tj adeniume :)
P.s. na ovom forumu po prvi puta :)
Bravo dečecClap dobro došao među fanove sdeniumasmile78
Na vrh
lana1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 15:14
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Ostat ćemo i bez gega ako nastavimo ovim tempom peglat kartice[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley4.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Big%20smile" />

Ali ima tako puno, puno svega! A barem se imamo svi nećemu radovati i gledati kako raste i napreduje
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 15:28

Ali ima tako puno, puno svega! A barem se imamo svi nećemu radovati i gledati kako raste i napreduje
To je poseban guštWink
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 16:02
lana1...dado.slavnija.... dobrodošli smile73
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 16:06
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

lana1...dado.slavnija.... dobrodošli smile73
Baš smo zarazni na ovom topicuLOLLOLTongue veseli vidjeti ljubitelje adeniuma koji nam se na tipki pridružujuClap
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 16:10
lana1,dado.slavnija želim vam srdačnu dobrodošlicu smile99
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 17:56
Lijep pozdrav svima. Pratim već dva mjeseca ovaj predivan forum i divim se ,Vama, prekrasnim ljudima koji toliko nesebično dijelite savjete.
Zarazili ste me s ovom biljkom da ne mogu dočekati naručiti sjeme i strepiti nad bebicama..
lp svima
Ukoliko netko ima tko bi prodao 10-20 sjemenki, slobodno me kontaktirajte na PP.
Na vrh
dado.slavnija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado.slavnija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 18:15
Hvala svima na dobrodošlici Embarrassed
Inače, bebolina je kriva što sam ovdje, ali to joj je veliki kompliment smile57

Sve skupa i s ovima maleckima ima oko 120 komada, pa ćemo vidjet do kuda će to doći :)))
Hvala bebolina Thumbs%20Up
Dario
dario.novska@gmail.com
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 18:36
Ha,ha,ha,za puno toga je Bebolina ovdje krivaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 20:06
MermaidDreamer dobrodošao/la smile73
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 20:24
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 20:25
Veselim se što nas ima sve više i što će tako biti puno iskustava koje ćemo moći razmijeniti. Bebolina, možda je tvoj kosooki prijatelj ipak pogriješio što nije izabrao Hrvatsku za svoju bazu. Wink
Lana1, MermaidDreamer, Dado.slavonija - dobro nam došli!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:12
Jel ima netko koju sjemenku arabicuma ? Ili će naručivati, pa da se udružimo ? Ja imam dosta sjemenki obesuma.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:54
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

MermaidDreamer dobrodošao/la smile73
...i od menesmile78
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2013 u 22:55
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Ha,ha,ha,za puno toga je Bebolina ovdje krivaTongue
Neka samLOL zarazu sam pokupila na cif-uTongue
Dado je već bio zaražen virusom adeniuma kad je došao ovdjeLOLTongue samo ga je trebalo malo bocnut da dođe i na ovu temu. Istina je da sam ja krivac i u tome, ali samo sam ga skrenula s teme o hibićimaLOLTongue
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2013 u 08:18
lana1...dado.slavnija.... MermaidDeamer.... dobrodošli smile73
Veselim se kada vidim kako ste uspješniClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 242243244245246 407>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.