OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 240241242243244 374> |
Korisnik | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasnoje kod tebe OTOK. pošalji malo tih boja tu k nama
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puževi?? Uh, fuj, fuj.. Kad ih se sjetim odmah mi mrak padne na oči.. Nego, probaj im staviti prirodne granule Ferramol (prema preporuci Ivne ja sam ga u proljeće nabavila i super je preparat!). Ja sam njim jako zadovoljna jer ne šteti životinjama a učinkovit je..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK ma da ja tebi posaljem moje patkice da uniste te dosadne puzeve
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma stavim ja pužomor, ali ulove se oni veliki, a mali baš i ne.
Gioia, tvoje patkice bi se kod mene dobro udebljale |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer se pojavilo neko sramežljivo sunce, pa evo par slika
Cikasica malo štiti ciklame od kiše pa se dosta dobro drže Kadifice su još uvijek lijepe a i kupusići nisu loši Zrake sunca probijaju se kroz ligustrum Danas je ljepše vrijeme, nadam se da će se maćuhice oporaviti od kiše i pripremiti se za slikanje |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stigla jesen u tvoj vrt, pa još je i ljepši, te sivo-srebrnaste boje, pa tamo neke žuto crvene, još daju dražestan dodatak tvom vrtu, koji jednostavno nikad nema niti jednu zamjerku. U svako godišnje doba vrhunski je uređen, a biljke koje su u njemu vraćaju ti ljubav stalno.
Cikasica sa ciklamama baš je posebna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je sve, baš me zanima koliko ti je stara cikasica!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow šta reci nego prekrasno :)
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikasica i ciklame,super kombinacija,i ukrasni kupusić su lijepi,da li ih sama siješ?I to tebi gazanije stalno cvatu,nema zime za njih?
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rado bi popila jutarnju kavu pored palme i ciklama
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupusići su baš malecki slatkiši, super si ih nanizala! A kadifice će s tobom Novu godinu dočekati izgleda
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma meni su ti pužići bili jako slatki kada sam ih vidjela na prometnim znakovima na moru, kako krasno voze svi u jednom smjeru, a budaletine nemaju rikverc, na vrhu znaka ih ima za 3 kile!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok dragička, daj mi skupi sjemenje kineskog jorgovana-ligustruma, molim te!
Ja bi sjela kraj ciklama ispod cikasice!!!!! Kako dugo mogu tamo ostati da me ne izbaciš!!!!Ja bi to odradila, nebi bilo đabe!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kadifice,kupusići,ciklame..ma sve 5 a palma je za 10!
|
|
Nevena M.
Nedavno posijan Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasnoooooooooooooo
|
|
Cvijeće mi uljepšava dan.
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cue i dečki hvala na posjeti i pohvalama
Antonija - ova cikasica ima više od 20 godina Mali kaktus - nisam sijala ove kupusiće, ali jesam pred par godina i dobro su mi uspjeli Freeland - ovo na slici nije kineski jorgovan (lagerstroemija) nego ligustrum japonicum (ima sitne bijele cvjetiće, nakon toga grozdove sitnih bobica koje su najprije zelene, pa onda tamnoplave skoro crne). Ako želih njih, nema problema. A zabola sam i nešto grančica lagerstroemije pa ako se prime .... |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaki "uglec" tvog vrta je predivna priča za sebe!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upravo sam to htijela reći
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK uvijek se tako lijepo odmorim u tvom vrtu, punim baterije....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Odgovori | Stranica <1 240241242243244 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |