Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 238239240241242 370> |
Korisnik | |
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Citiram Otok slikom i riječima, predivno za prošetati....Nije me dugo bilo pa sam prelistala zadnjih 20 stranica....Puno ljepote kao i uvijek kod tebe ima...Sve je još rascvjetano kao da je tek početak ljeta, a ne da je kraj...Kod mene je još dosta toga u cvatu ali bojim se naglog zahlađenja, što ti nemaš tu brigu. Skoro sam zaboravila posebno pohvaliti aleju bugica, predivno....
|
|
sutra je novi dan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepu sliku si nam poklonila za tvoj 5 000- ti post
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vauuuu...cestitke za 5000-ti
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za 5tisućicu...uvijek je divno svratiti kod tebe ,prekrasna mi je podranea divan cvijet
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana čestitam ti na 5000 tisuća prekrasnih slika i postova. Od prvog dana uživam u tvojoj temi. Imaš poseban vrt a i radiš prekrasne slike ( slikaš mi cvijeće i more, a oboje obožavam , kud ćeš bolje?).
Budeš li nastavila stavljati ovako lijepe slike tvog Bola, turistička zajednica grada Bola bi ti morala zahvaliti za povećan broj gostiju. Jer vjerujem da se svi zamišljamo kako šetamo recimo tvojim vrtom ili ovom Alejom bugica, pa recimo odemo do one konobe, ili recimo da uživamo u ovim zalascima sunca.
Znaš, da sam uvijek tvrdila da su ti zalasci sunca najljepši na starigradskom području, ali nakon tvoje slike, moram se ispraviti: najljepši su na starigradskom i bolskom.
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana draga zaboravila sam ti čestitati objavu 5000 posta, zato to činim sada...Puno nam još postova i lijepih slika sa tvog predivnog otoka pokazala,da možemo uživati ovako virtualno, kad već ne možemo u živo.... |
|
sutra je novi dan
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stižem iz Dudinog vrta..... i tamo sam uživala u predivnom zalasku sunca, sad stvarno ne znam koji je ljepši da li Murterski ili Bolski . Draga moja Lantana, samo ti nastavi biti "brbljavica" ,tako mi znamo da ćemo i dalje uživati u tvojim slikama i pričama-komentarima, čestitke za prvih 5000
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene u gostima i pridružujem se čestitkama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da se prijavim na recepciji da sam stigla u tvoj hotel, ovaj hoću reči vrt.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šta bi ja sad rekla osim da ti čestitam na svim postovima koje si podijelila sa nama -samo tako nastavi
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
, šetala tvojim vrtićem, beskrajno uživala, samo malo ću da sjednem na kamenu stazicu i u miru popušim cigaretu, mmmmmmm prava meditacija!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
sunceeee
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet sam malo šetala,
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, uvijek kad navratim u Tvoj vrt, pitam se što Te to inspirira u stvaranju i održavanju ove ljepote oko Tebe. Dali more, Tvoj Bol ili nešto drugo. Kako bilo da bilo, Ti si dodana vrijednost Tvom Bolu. LP.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pridružujem čestitkama za objavu 5000 posta sa željom da još dogo uživamo u ljepoti tvog vrta.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mala kod tebe sve gori, pa to je prekrasno, bar ti nije zima a da sv.Luka lupa to prvi put čujem, kod nas se sadi luk (tako su bake uvijek govorile da je to optimalno doba)
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima, ko sad se sjećam kad sam došla na forum prije otprilike dvije godine, nešto sam zbrljala i Shasha mi je otvorila temu Morsko-cvjetni ugođaj, tada sam mislila, majko mila ova je Guru, nikad ja neću dogurati do toliko postova, a eto malo pomalo i eto i mene do 5000. Drago mi je da sam tu sa vama, da možemo pričati, pohvaliti, savjetovat, pokazati, naučiti...
Ja volim svoje misto, otok, Dalmaciju i cilu Hrvatsku i zato se uvijek trudim da bude lijepo tamo gdje živim, a vjerojatno se i drugi trude pa je Bol i ovu godinu dobio nagradu Bol apsolutni pobjednik u turizmu Hrvatske 2010.a moj drugi favorit Varaždin po neznam koji put dobio Zeleni cvijet kao najljepši grad kontinentalne Hrvatske.Plavi cvijet za najljepšu okućnicu Primorske Hrvatske dobila je Villa Giardino - Bol, vlasnice gđe Christine Gratelli. Kako smo mi ipak cvjetni forum evo link da vidite malo ljepote tog đardina. http://www.dalmacija.net/bol/villagiardino/ i za kraj evo jedne slike Bola, plaža, hotela, tenis terena, i simbol Bola Zlatni rat ... a ovako je Zlatni rat izgledao negdje početkom 20. st. |
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
jagoda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitke Bolu na apsolutnoj pobjedi....Prekrasan je vrt onog privatnog hotela ,ali tvoj je možda i ljepši......
|
|
sutra je novi dan
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čestitala sam u brbljaonici i čestitam i ovdje,tebi draga Lantana na 5000 postova i tituli cvjetnog gurua,tvojem lijepom Bolu i tvojoj sumještanki na lijepom hotelu,iako mislim da je tvoj vrt puno lijepši.
|
|
Odgovori | Stranica <1 238239240241242 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |