Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori | Stranica <1 238239240241242 407> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ja, draga Bebolina, mislila da si ti njima dala lažnu nadu. Nismo se razumjele
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Bebolina,
Dobro si ti to nama prikazala,kako treba sa pustinjskom ružom,a ja očito sve radim obrnuto... ni muha mi nesmije sjest na adenium
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina svaka čast!!! Veselim se s tobom
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo baš je super videti kako ti ide !
|
|
belica,zagreb
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina radi čuda od svojih, a ja jednog povelikog umalo ubila, ma ako se taj oporavi, to će biti čudo. Ma nema im vode više, samo na kapaljku. I to ne bih ni skužila da ga nisam išla vaditi van da ga presadim....ovako sam barem gornji dio odrezala, možda ga spasim.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@Glikica, oprostit će ti on nenamjernu greškicu
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa rekla sam ja, ne tako davno, da će tajlanđani dolaziti ovamo na poduku......
Bebi, zaista si majstor!!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nema me ovdje neko vrijeme i baš tad se važne stvari dogode! Čestitam, Bebolina i svaka ti čast!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posijala sam neke 4 sjemenke, onako bez veze, dobro ih pošpricala i pokrila najlonom. Za 4 dana dvije su nikle, dvije nisu.....
Bez predhodnog namakanja, bez ikakvog posebnog tretmana ! |
|
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice, ipak nisi htjela čekati proljeće ?
Wolfsbanice dugo nema. Vjerojatno sam za to ja kriv i moj bedasti jezik. Ima li tko ideju gdje mogu nabaviti sjeme ovih vrsta adeniuma : Adenium Crispum , Adenium Boehmianum, Adenium Oleifolium ? |
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus, imam još oko 50 sjemenki, čekaju proljeće, a ovo se malo igram !
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kalemljeni bijeli bebolinac pod staklenim zvonom
Kako je malo potrebno za sreću ljubitelja cvijeća.....majušni suvenirčić iz selendre
@moon
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, pod staklenim zvonom je i zato što mi je dragocjen, a sve što nam je dragocjeno čuvamo "pod staklenim zvonom" a i zato da mu pokušam ublažiti stres preseljenja i da mu osiguram bolju mikroklimu.
Bebi velika
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@moon znam da će kod tebe uživati
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 238239240241242 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |