aurelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Korisnik | |
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Catalpa
![]() Milice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Veselim se s tobom jer mi je taj osjećaj poznat kad mi prvi puta nešto novo procvjeta......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice
![]() Dalije su stradale u nevremenu...dio završio u vazi, dio se još drži, a ostalo sam popikala u zemlju...tak sam i ovu uzgojila iz reznice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ehinacea i prkos
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Volim "starinsko" cvijeće...
Lijepi dečko ![]() Dalija ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvijet hoste
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Oduševila me ona tvoja zapelcana dalija. Morat ću i ja probati tako nešto!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Aurelia, lijepo ti je procvjetalo.....Ovo što si napisala da se zove "lijepi dečko" kod nas se zvalo "brešćice". Tako se zvalo u mojoj mladosti a sada već dugo nisam vidjela taj cvijet.....možda ga sada zovu nekako drugačije.....Imala je skoro svaka kuća u selu, šarenilo se po dvorištima.....
Malo sam pretražila, zove se : Lijepi dečki, breskvice (Balsamina impatiens) |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina, reznicu dalije sam prošle jeseni posadila u teglu, a na proljeće kad je porasla van...za ove strepim jer su vani u zemlji na ovoj vručini...zalijevam pa što bude
milica7 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ruže ponovo cvatu
![]() Iz sjemena ranije procvalih uresnica niču mlade biljke ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Svašta nešto
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Za kraj klematis Nelly Moser...prvi cvijet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Sve ti je lijepo, ali cveni sljez je fenomenalan!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Predivno i kod tebe .... kod mene jos uvijek pustos ....
![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
Andina, gute Fee
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anđeoska truba i klematis
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
klematisi su ti super, ne znam zašto su se moji uspavali, niti jedan ne cvijeta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |