Mali vrt rajskoga vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Korisnik | |
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasotice...nekoliko puta sam prevrtila slike...ma sve su prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Magnolija
![]() Maćuhice ![]() Divno.... maćuhice su tako bujne, ma prekrasne su.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kad jedan naizgled nježan i krhak cvjetić poput maćuhice može odoljeti snažnim vjetrovima i hladnoj zimi, a u proljeće pun zdravlja zasjati u raskošnim bojama, jednostavno mu se moram diviti.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Samo da se javim da sam bila tu... i ostavljam ti
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
kosjenkaSB ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Sve ti je prekrasno, klematisi vec u cvatu pelargonije kao naslikane ,ali moli m te reci mi sto ti je ono bijelo na prvoj slici
|
|
![]() |
|
aurelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Prekrasno mi je bijelo cvijeće...moj naklon i ostalim cvjetekima
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
kosjenkaSB hvala ti na lijepim riječima.
![]() aurelia hvala ti srećo
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
drago nase proljece..
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo, rascvjetano.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bujno i rascvjetano ... sve prekrasno! Što je na trećoj slici?
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Predivno draga rajski, ne znam jel me se više dojmio iberis, dojcija ili ovaj raskošni klematis... Koji je to? Pillu? Ja od ove godine imam nelly moser, čak sam mu i ogradu za penjanje kupila, valjda će biti barem upola lijep kao tvoj...
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Hvala ti draga moja vilo.
Na deklaraciji je pisalo dr. Ruppel, valjda je onda taj ![]() Dobro je što si nabavila ogradu. Ja uopće nisam znala ništa o clematisima niti kako izgledaju u živo. Posadila sam ga pokraj ograde i sad mu malkice pomažem sa špagicom dok sam ne izraste do visine ograde i uhvati se viticama. Sretno tvom moseru, ma bit će on pravi ljepotan. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Klematis je fantastičan, rekla bih da je deklaracija ispravna; baš mi je drago da je ovako raskošan
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Predivno sve ali klematisi prvi po lipoti
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Bijelo obožavam sve ti je lijepo, clematis poseban.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ruže su istinske kraljice cvijeća i mirisa...tko ih ne bi volio
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
ruže su prekrasne, svaki put me iznova oduševi ova tvoja roza zavjesa ružinih latica, predivan pogled
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |