Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:14
Da meni je uvjek uspije probaj i ti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 22:27
Pustolov kako je rekla Dadinica nebude slatka taman joj je okus mislim da čak netreba ništa ni dodavati.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:26
da li bude slatka salata jer ide dosta secera?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 21:12
moram i ja probat po oovm receptu.F.daza da li moze od onih vecih tikava ne mislim na one bijele okrugle stambolke?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 22:53

Možeš i tu .....ili kako ti hoćeš,možeš i u pp!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 08:25
Ja isto radim, ali bez šećera, nakon punjenja flašica pasteriziram u rolu na 70 stupnjeva jednu vuru i ostavim da se u rolu ohladi. Duuugooo traje.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 22:53
Pustolove moja, jesi li kad probala skuhati varivo od njih? Ili možda razvući pitu, kao krompirušu?
I jedno i dugo bude super!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 22:47
jel tu ili da bude tajan
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 08:08
Ne bude slatka. Po vrlo sličnom receptu radim i ja već godinama. Puno je i sirćeta, šećer se skoro i ne osjeti.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 22:16
dmirce ne mislim na krupnije cikle nego na bundevu-tikvu onu veliku
znate kad tikva otvrdne sta moze sa njom da se uradi ja nemam nikakav recept samo povadim kospe i tikvu bacim,a zao mi bude uvijek.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 23:27
Dobro može i ovdje:
3 kg cikle
1 litra vode
1 litra sirčeta
250 grama šečera
soli po volji
to sve da ostoji 24 sata te onda stavljati u teglice.
dobar tek.
Dmirče
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 08:26
Monstera vidim da imaš tikvica. Imam više nego super recept za pekmez od tikvica. Stavila sam nedavno u recepte.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 23:13
ma jesam to dadinice al od mlade bundeve.zaboravih rec i od stare pravim jednu corbu za kus-kus ako znate sta je to.ubacuejm kocke skuha se fino i ukusno je.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 09:47
Zvuči baš dobro!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 09:12
Gt,Hvala ti,idem pogledati!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 22:41

Ne neću te tući,recept na sunce Molim!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:59
Pustolovko moja,za ovo ćeš morati pitati Dmirca,ja sam ju drukčije pravila s onim gotovim Pikant fix-om za kiselu zimnicu....Ali ću svakako jednom isprobati i ovaj Dmircev recept,to svakako!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 12:42
Monstera pa netreba ti šečera ima ga već u receptu.
Pustolov misliš ne krupnije cikle i to može nema veze bitan je omjer.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:16
Dmirce,probat ću svakako!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 21:07
Ja bih ipak malo dodala šećera...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.