monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 138> |
Korisnik | |
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da meni je uvjek uspije probaj i ti
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Pustolov kako je rekla Dadinica nebude slatka taman joj je okus mislim da čak netreba ništa ni dodavati.
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
da li bude slatka salata jer ide dosta secera?
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
moram i ja probat po oovm receptu.F.daza da li moze od onih vecih tikava ne mislim na one bijele okrugle stambolke?
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Možeš i tu .....ili kako ti hoćeš,možeš i u pp! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ja isto radim, ali bez šećera, nakon punjenja flašica pasteriziram u rolu na 70 stupnjeva jednu vuru i ostavim da se u rolu ohladi. Duuugooo traje.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pustolove moja, jesi li kad probala skuhati varivo od njih? Ili možda razvući pitu, kao krompirušu?
I jedno i dugo bude super! |
|
![]() |
|
jel tu ili da bude tajan
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ne bude slatka. Po vrlo sličnom receptu radim i ja već godinama. Puno je i sirćeta, šećer se skoro i ne osjeti.
|
|
![]() |
|
dmirce ne mislim na krupnije cikle nego na bundevu-tikvu onu veliku
![]() znate kad tikva otvrdne sta moze sa njom da se uradi ja nemam nikakav recept samo povadim kospe i tikvu bacim,a zao mi bude uvijek. |
|
![]() |
|
Dobro može i ovdje:
3 kg cikle 1 litra vode 1 litra sirčeta 250 grama šečera soli po volji to sve da ostoji 24 sata te onda stavljati u teglice. dobar tek. Dmirče ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Monstera vidim da imaš tikvica. Imam više nego super recept za pekmez od tikvica. Stavila sam nedavno u recepte.
|
|
![]() |
|
ma jesam to dadinice al od mlade bundeve.zaboravih rec i od stare pravim jednu corbu za kus-kus ako znate sta je to.ubacuejm kocke skuha se fino i ukusno je.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Zvuči baš dobro!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Gt,Hvala ti,idem pogledati!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ne neću te tući,recept na sunce Molim! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovko moja,za ovo ćeš morati pitati Dmirca,ja sam ju drukčije pravila s onim gotovim Pikant fix-om za kiselu zimnicu....Ali ću svakako jednom isprobati i ovaj Dmircev recept,to svakako!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera pa netreba ti šečera ima ga već u receptu.
Pustolov misliš ne krupnije cikle i to može nema veze bitan je omjer. |
|
![]() |
|
Dmirce,probat ću svakako!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja bih ipak malo dodala šećera...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |