VA DIHE MORA |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 43> |
Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam dugo bila ovdje i puno sam toga propustila Kod tebe je prekrasno i opuštajuće
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A samo što nisam pitala što moja Švrćo radi kod tebe a ona lijenčina leži na mojoj nozi.Krasan ti je vrtić!
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Crveni cvjetići su ti prekrasni.
A čuvar kuće - slatkica. Jesu joj to kovrče poslije kupanja u moru? Velika |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno je tvoje crveno cvijeće, ali ovaj budni čuvar je najljepši
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su predivne, ali ovaj čudesan vrt pored samog mora treba vidjeti uživo, tek tada je doživljaj potpun.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepa i draga kao ti! Ruža za ružu! |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće! A svog dragog čuvara počeškaj iza uha umjesto mene, molim te! Tako je sladak!
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage cvijetne,
Samo vi navratite,čekamo Vas moja Bella i ja vavik! Hvala Vam na prekrasnim riječima,koje mi daju snagu,za još bolje.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam znala da se madam dlakavica zove isto kao i moja - divno ime.
prekrasna je. |
|
belica,zagreb
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dopli hibiskus-poklom MireK,Silvy madagaskarska palma,oporavlja se ,hvala Pinusu musa tropicana-sa susreta u Ivanićgradu ljetni čempres od Korjenka Lantana,od Lantane poklon od Bigmamme poklon od Korjenčice klorofitium hosta u cvatu
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
spetifilium,sada u cvatu,vani,a onda putuje do Monstere
|
|
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste mi napunili moju okolinu!Tako da stalno mislim na Vas! nova orhideja rastem,ali sporo, dendrobium,a što dalje?
|
|
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dupli hibiskus je preljep!
Pozdrav iz vrele Hercegovine!!! |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina, z gušton vavek priden do tebe, vrt ti je krasan i za vreme ove vele suši. Videla san i sliki od Držislava, jako ,jako lepo i za saku pohvalu kako ti je vrt zrihtan Petak san ti bila blizu , kantala san va Šile na rive....a more teploooo....a slanoooooo
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zač,nisi i va nom vrte,malo zakantala? Hvala svima koji navratite,a mogli ste i kafe popiti!
|
|
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala jutros tvojim vrtum sve do mora. Umočila noge bar virtualno i malo odmorila na žutom jastučiću
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Belina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=dijana7566]Prošetala jutros tvojim vrtum sve do mora. Umočila noge bar virtualno i malo odmorila na žutom jastučiću
[/QUOTEDraga moja posjetiteljice,
sve to možeš,učiniti,ako navratiš
|
|
|
|
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a izdvojila bi crvenu lantanu..tako je lipa |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belinice moja,samo te pozdravljam!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |