Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlično izgleda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
![]() Minić iz Konzuma - 39.99 kn zajedno s keramičkom posudicom :) Jedini u kašeti bio s 2 grane :-) |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
cure prekrasne su vam orhideje, nezna se koja je ljepša i mene isto zanima kako postići više stapki, ni kod mene nema više od dvije stapke.....kod jedne deje čim potjera treću stapku ona starija se osuši, tako da tri istovremeno nikako postići
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala ti ! Stvarno uživam u njima i krasne su mi ali nisam u potpunosti zadovoljna. Neznam zašto moje nemaju onako puno grana i cvjetova kao tvoje, stvarno neznam u čemu je fora ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Anastazija....prekrasne su, krasan pogled na orhideje i kroz prozor, divno
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
O ljudi, koje krasne orhideje imate.
Anastazija, tvoje u aranžmanu na stolu zaista odlično izgledaju. |
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Anastazija... prekrasno! Oduševljen sam! Predivne boje!!!
|
|
Filip, Valpovo
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Anastazija,predivno!! :D
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Anastazija prekrasni su vam phalovi..svaka čast!!
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
orhideje obično potjeraju stapke na jesen i proljeće pa možeš očekivati cvjetove..samo smanji gnojenje..ja svoje orhideje potapam ili zalijem pod mlazom..nikad ih ne ostavljam sjediti u vodi jer tak truli korijenje..i obavezno kad pognojiš orhideju iduče zalijevanje mora biti s čistom vodom da se isperu soli od gnojiva.. |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Anastazija,prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobrodošla ! Kaj znači to da im dodaš 2-3 cm kišnice ? Pročitaj teme o orhidejama, u njima imaš sve o zalijevanju i uzgoju. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo i mojih u cvatu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivana-tena ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
pozdrav,
imam nekoliko orhideja. od jeseni su pustile nekoliko novih listova i korjena. samo mi je 1 procvjetala. Svaka 2 tjedna im dodam po 2-3 cm kišnice sa gnojivom za orhideje. da li mi netko može reći da li je i kod vas tako i mogu li uskoro pčekivati još cvjetova. |
|
![]() |
|
Floramye, krasna je!
Hvala svima! |
|
Filip, Valpovo
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |