Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 85> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni su svi grmovi lijepi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Proljetos je proslavil peti rođendan. Imala sam i crvenog, ne znam kak se zove jer sam bacila ceduljicu kad grmeka više nema. Prvo su ga pojeli zečevi ili srne, ali ne do kraja pa je preživel. Nakon toga sam ga preko zime zaštitila mrežicom. E, ali su ga onda dohvatile voluharice i pojele mu korijen pa se skroz osušil. I tak je apricot ostal sam. U tuđem je dvorištu trava uvijek zelenija
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasni ukrasni grmovi, sve se tako lijepo zeleni
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Anaida, Cvjetićljubac, Camellia, Rosa, Hana, Klimatis, Medo, Mali kaktus, dobro mi došli, navratite opet, ne samo virtualno.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
jako lijepo tvoj vrt dodatno ukrašava naše drago i lijepo Zagorje...zadivljena sam apricotom, a žganci, odnosno snježne grude su fenomenalni...
vidimo se uskoro
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Je, veselim se tome.
|
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koji grmovi! I meni se kao i R. Sari jako sviđaju snježne grude.
Listovi hrena tako dobro izgledaju uz drugo cvijeće. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni grmovi, klematisi, a božur kad se rascvjeta
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
dobro jutro želim, evo virkam i šuljam se u cik zore, divna je gredica, a ako se sve poklopi možda ju i vidim uživo. Planirala sam doci na tvoju kavicu, a reci može li i Belica možda samnom? ( prava belica)
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasna ti je gredica u ovo doba godine, nego reco mi dali je to tvoj vinograd u pozadini ?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Joj Anabistrica, ovaj vrt je božanstven. Moj nikad neće biti takav
![]() ![]() ![]() A bekovina me je oborila s nogu. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sinoc sam bila u tvom vrtu ,nisam se javila al sam zato saznala sta imam u vrtu,tj sta sam imala,danas sam bacila...ruj,nisam znala nista o njemu i kad sam vidla kako se zove isla malo istrazit i saznala da je agresivan i da se siri jako brzo....tek kad sam ga bacila okrenem se malo oko sebe i vidim u mene susjed ga ima i nisam ga uopce trebala sadit jer mi susjedov ulazi u vrt
![]() ovaj tvoj na sliki mi je predivan ,imas li problema sa njegovim sirenjem |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pozdrav svima i dobro mi došli. Belica, kaj se mene tiče, možeš uzeti Belicu sa sobom, samo računaj da će nas biti puno, a možda i kiša. EN, naš vinograd je na slici s lijeve strane s plastičnim supovima. Betonski stupovi koji se vide ispred gredice su od susjeda. Dadinica, to ti se samo čini. Začas ćeš me ne samo dostići nego i prestići. Vidjet ćeš. Rosa, je, lijepa je boja, boja marelice, a perunike nisu visoke pa ne padaju. Kamenjar, imaš pravo, ruj se jako širi tako da iz korjena potjera mladice. Ja s tim nemam problema jer je trava oko stabalca (u stvari su dva) pa redovno kosimo. Ali, kad trava naraste, onda vidim da ima i rujeva u njoj.
|
|
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kao i uvijek lijepo kod tebe, i kad me nema danima prvo na povratku svratim u tvoj vrtek pa onda dalje. Grmeki su prekrasni
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
super hvala, Ma za belicu što više žrtava za ljubav to bolje, ona obožava ljude. Pa ako neće smetati povela bih ju. jedva čekam da vas sve upoznam i vidim vaše divne vrtove.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
tvoja cvjetna gredica više nije u jednini, već odavno je u množini |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Ksan, veseli me da uživaš u mom vrtu
Belica, vidimo se Lorica, gredica je još uvijek jedna. Sve drugo je grmlje. Moraš ipak doći vidjeti uživo
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Evo sam i ja uspila proći tvojom gredicom kako ti to zoveš,to je pravi pravcati veliki vrt sa prilipim cvitovima a ruže su ti kraljice definitivno i definitivno je bija užitak vratiti se i par puta za ćirnit na njih
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |