Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 77> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aloa ce uskoro procvjetat
![]() ![]() palma osisana jucer ,za cas ce ona rasirit grane,sisamo je 2 put godisnje ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovdje sam posijala dragoljub i super je kreno,do danas ..kad je postar naiso tim je skocio i naletio na teglicu sve se prosulo,druga je u redu ,al svejedno moram pod hitno u nabavu dragoljuba,da posijem opet u drugu teglu
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kod tebe lijepo procvjetano .....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
malo kkatusa...fali mi kamencica za dekoraciju
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
moji hibiskusi
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet si se lijepo ponovila
![]() ![]() ![]() Ovo žuto je divokozjak-doronicum orientale,moj još nema cvjetnih pupova,a kod tebe i Antonije cvate.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Prekrasno je ,palma mi je mrak...dala si mi ideju mogla bi i ja na Viru jednu zasadit,ak kaktusi jaoo,A da ja kupim kartu i doletim do tebe hahaha
![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Hibiji su novi ili baš tvoji, prekrasni su s toliko pupiva ![]() |
|
![]() |
|
hvala na posjeti milice
mali kaktus ja kamencice porucujem iz bosne i slovenije ![]() cvjetomanijak na viru slobodno posadi palmu ,super ce ti izrast i krasit ti dvoriste ,mozes i ruze posadit na viru i ja sam ih imala a nisam bila tu,a mogla si doletit kod mene ![]() ksan hibiskusi su tek kupiti ,i kod mene puse danas mi vjetar polomio jedan cvijet |
|
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla još jednom pogledati tvoje kaktuse
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
da vam pokazem sta mi je danas uljepsalo dan ..mali kkatus
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
ajuga procvjetala
![]() tulipani cvatu ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
gredica se popunjava
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ma divno šta da ti kažem... s toliko lijepih sadnica dan nikako nemože biti loš.
Ruke do ramena u blatu i zemlji, a osmijeh na licu sigurno kao kod djece kad zdušno kopaju. ja danas nisam ništ kopala a bogami ni novčiće trošila na cvijeće jer bih olako mogla bankrotirati pa da me muž ubije.. Ha ha danas sam se zadovoljila kavicom i šetnjom s belicom i mužem, malčice sam preradila jednu teglicu, a ostalo uobičajene ženske "radosti" |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
Poslije ovih cvijetova dolaze tzv. dukati i u njima sjeme a skidanje jednog sloja tih "dukata" dobije se zgodan suhi cvijet za aranžmane.
|
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
uživala sam u tvom vrtu,noviteti,kaktusi ,palma,hibići,ma sve prelijepo,ali kaktusi su me oduševili baš ih imaš dosta
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno imaš cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Koja vojska kaktusa??!!!
Predivni pikači! Vidim da se peso drži onih nježnih cveteka, kaktuse baš ne voli čuvati??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |