Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 37> |
Korisnik | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da Triša imam puno prostora i ja bi sve zasadila i bila bi gužva kada bi se mene pitalo ali eto moji mladi ne vole gužvu i cvijeće baš previše samo onako jednu malu dozu pa se snalazim u njihovim željama i prilagođavam.
Draga Niho ti si mi uvjek dragi gost i volim kada navratiš, tvoje je cvijeće prekrasno i ja kod tebe uvjek volim navratiti da pogledam kako je u tvom vrtu. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam neko vrijeme prošetala. Danas sam nadoknadila. Vrt ti je i u ovo doba prekrasan.
Vatreni grm je i mene očarao tako lijep usred travnjaka |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mene opčinjava taj grm, samo da mi se ulovi pelcer. Predivan je
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lora pa u ovo doba noći slabo da si što mogla vidjeti, drugi put ću ostaviti svjetlo za noćne posjetitelje, drago mi je da ti se sviđa vatreni trn, to da se čovjek u ove hladne dane malo ugrije uz njega, eto i šmrckica ti se predružila u ove noćne sate, definitivno ostavljam svjetlo po noći. Pozdrav.
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ruža ispred kamenja |
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga mari sve što cvate ustvari je lijepo, ali ruže su ipak kraljice.
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko,ako znaš kako se pelca vatreni trn samo reci,ja ti ih imam!
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da ti se javim!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skroz tiho sam po tvojem vrtu , nisi me ni primijetila , a ja sam malo malo zastala i opet se divila !
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage curke budući da nema novosti u vrtu ništa mi se neda slikati vidim vi ste unatič tomu bile u posjeti, ovih dana me više zaokuplja ona moja druga tema pod Dnevnik radova vrt u plasteniku nadam se da ću sutra malo slikati da vidite kako napreduje vrt, a napreduje već se i papa salata, pa rotkvica, luk baš krasno napreduje ali o tome više sutra. Pozdrav tebi Anastazija, sunceee, Lovro, moon i tebi draga Gute.
|
|
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući da sam danas postavila slike u Dnevniku radova povrće iz plastenika evo malo sam sliknula i situaciju u cvijetnjaku, odnosno travnjaku.
Evo ovo cvate u mom travnjaku.
i žuti cvjetići maslačka
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niti tratinčice ne zaostaju za maslačkom
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još malo tratinčica
i nekakav korov koji i sada lijepo izgleda
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbog učestalih kiša ima i puno mahovine, bit će na proljeće izgabljavanja
mahovine
|
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još žutih cvijetića u travnjaku. |
|
|
|
Smail
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Phlox misli da je proljeće
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |