Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 96> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najbolje od svega je to što mijenjaju boju ovisno o tomne u kakvim uvjetima rastu !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Meni su isto prekrasne,a i super mi je to da po zimi ostaju vani za razliku od kaktusa,ja sam se tek prošle godine zarazila njima.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
predivno si ih složila,svaka čast
![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ivany, da se mene pita, ja bih čuvarkućama dodijelila neko počasno mjesto u svijetu biljaka i ja ih naprosto obožavam. Ovo što sam slikala je tek mali dio koliko ih imam. Ove godine idem na Floru samo zbog njih, i pokuvat ću od svake vrste što bude bilo, odavno već štedim kune samo za njih.
|
|
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Prekrasne su ti Glikica,baš si ih lijepo složila!
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Moj Sempervivum je uspio vani na ovoj zimi preziviti :
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Andina, nemoj ih staviti nasunce, stavi ih u sjenu da se malo oporave, vidim da su jako nježne i prozirne zato što su bile u kući.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ok, danas idu na sunce. Hvala!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
vicu da im fali suncaaa! |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Andina,da su moje ja bih ih odmah stavila van,čuvarkuće moraju biti vani,u kući ugibaju koliko gad svijetla imaju.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
draga Andina cini mi se da joj je nedostajalo svjetla..one se hoce tako izduziti ako nema svjetla (kao i neki ostali sukulenti)..samo ju stavi na sunce i trebala bi biti ok:)
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Zašto je moja čuvarkuća ovako savila listiće? Previše vode? Suviše hranjiv supstrat? Držala sam je u tegli u relativno hladnoj prostoriji cijelu zimu jer joj još nije pripremljeno mjesto u vrtu. Hoće li preživjeti i trebam li je prestati zalijevati?
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
babaos ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |