moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 28> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Ne znam što posebno izdvojiti - sve je lijepo, ali ipak ću izdvojiti roze klinčiće koji su se tako lijepo razrasli i vjerujem prekrasno mirišu.
|
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe su ti ruže
![]() ![]() bravo ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Tak lijepo šetala tvojim vrtom, i onda su došli po mene!!!
Možda me spuste u neki drugi vrt!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene u tvom prelijepom kutku baš mi je prijala šetnja sve je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
baš vam hvala, drago mi je podijeliti s vama ovu ljepotu mirisa i boja.dođite opet
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo i osunčano cvijeće! lupinus je impozatan! zanima me šta ti ono raste ispod suzike, jesu li to isto one.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Magnolija, cvjetić po cvjetić - lijep je tvoj vrtić!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno draga moja, ali ja vidim samo ruže, ruže, ruže- oduševile su me.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja ću izdvojiti ruže, jer je to biljka koja kod mene u vrtu nema teorije da uspije.Čak i mini u vazi su nekakve traljave.
A tvoje su prekrasne....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za ruze,rodni,za crnooku suzanu i ostale biljcice
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme meni cvjetne raskosi ovdje... sve je predivno i vise od toga....
![]() |
|
![]() |
|
kako ste lijepo pohvalili moje cvjetiće baš vam hvala to me raduje jer dobijam komplimente od velikih vrtlara.kad obilazim vaše vrtove dobijam ideje i nade da će za koju godinu i moj biti bar približno lijep kao vaši.
draga antonija da to su male suzane.malo su kasnije posijane da imam duže cvjetića. baka ne mogu da vjerujem da u tvom impozantnom vrtu nešto ne uspijeva. ![]() |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
lijepe sličice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |