Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maredelmare-galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Maredelmare-galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 27>
Korisnik
Poruka
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 08:14
Kaj je ovo jedinstvena izložba, rekla si da te kritiziramo. Hajde ti nama reci dali i mi imamo greške, imamo, pa ne pišemo kao ti, prešutimo. Sa fotičem se i ja ne slažem dobro, pa šta onda. Morala bi ići po jednu sliku da ih pohvalim. Mare pa radovi su ti svi super, ako nisi zadovoljna stavi na rasprodaju, našlo bi se
kupaca. Mislim da sam ti dosta napisala.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:49
u životu nisam vidjela toliko krasnih kutija, tako su krasne da sam već deset puta listala i ne mogu izabrati favorita. Kako si pravila one šablone na slici da su onako reljefni i izdignuti? Pravi si maher za boje i printeve.smile177
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 13:26
ovo si ti nadoknadila onaj period kad te dugo nije bilo i nama napravila posao...2 x sam se vracala da pogledam i opet nisam sve sto mi se posebno svidja upamtila( krecana u glavi) predmeti sa lavandom su prekrasni,pa onda kutije sa ruzinim motivima,bocice za ulje i ocat isti tako.. itd..
svaka cast mare,vratila si se u velikom stilu.smile162
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 17:33
Vratila se Mare smile126!!! Ajme ženo, ispale mi leće dok sam sve pregledala, morala sam raditi pauzu. I šta da ti kažem?! Radovi predivni, izluđuju me tvoje originalne kombinacije (ona kutijica sa Casablancom: "presječena" trakicom, ako sam dobro zapamtila), ma sve mi je WOW. Mislim da ću još tjedan dana proučavati tvoje radove  smile68
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 21:13
rekla si da smijemo pa ću ja iskoristiti priliku:
Sra..e! smile42 Ali samo zbog toga što ima toliko radova (ljubomorna sam malo).
mene isto nije bilo malo duže, ali nisam se baš imala puno čime pohvaliti. ni sad još nisam pregledala zaostatke, a onda ti dođeš i zatrpaš nas. kao da se prevrnuo šleper koji je prevozio tvoje radove.LOL
sad još ne mogu nešto posebno kometirati, trebat će mi par dana da sve u miru pregledam, ali ovako na prvu smile227

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 21:54
Vratija se Š...pardon vratila se Mare Smile....ode sam jako ritko i baš mi je drago da san potrefila kad si ti odlučila ovako lipo nas počastit, radovi su odlični i kritike zaboravi...sad nas nemoj opet zaboravit ...vidi mene tebe kritiziram a ja ništa nisam jako dugo radila pa nemam šta ni slikat za razliku od tebe :)
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 22:38
Tatjana...smijem li te zvat Tajči? ,
Sarita, hvala na komentarima, kao i Bi-Biljani, Mumici, Vallisi, Anastaziji

Bi-Biljana, imeni je ona Casablanca kutija jedna od nekoliko koje su mi posebno "sjele"-baš sam je radila
po svom guštu i ideji koja mi je došla.

Anastazija, šta sam rekla, ne planiram poreći-samo
ti raspali, a je si me nasmijala.
Nisu ovo radovi samo u zadnje vrijeme već i stari
koje nisam bila stavljala-zato što nisam lijena, ma kaaaakviii
Vallisa, i meni je drago šta smo se potrefili ovdje u isto vrijeme-kiss!!!

Mumica, sad nešto za tebe:
-pitala si me za one reljefne šablone, pa evo da ti odgovorim:
gospođa koja je naručila tu kutiju, htjela je baš takve
jer ih je vidjela prije na jednoj drugoj kutiji, ali ove boje i motive.
Na slici se baš ne vidi dobro-lijevi ugao ovdje ispada ravan, a one su zbog reljefnosti dosta "krivudave", al na pozitivan način.
Nisam ih radila s gotovim šablonama, ni na papiru,
već sam nacrtala te šablone na nekom materijalu,
formata A4, a to ti je...hm...sad dolazi teški dio,
jer ne znam kako se to zove...to je neki materijal
u listovima koji mene najviše podsjećaju na vrlo
gustu spužvu, debljine nekih 3mm.
To sam izrezivala skalpelom, i zbog debljine tog materijala, one su ispupčenije nego inače.
Al, žao mi je-stvarno ne znam kako se to zove-to sam davno dobila i stalo mi je sa strane, jer nisam znala
šta ću s tim radit.
Ako netko iz ove moje litanije, može skužit o kakvom to
materijalu u kojem sam izrezivala šablone, neka pomogne mumici.
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 22:59
Što je ono na poklopcu kutije sa školjkama i one bordo kutije (druga kutija prije kutije sa školjkama), strukturna pasta ili nešto drugo?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 23:48
To ti je Mima vrući silikon, nanešen pištoljem preko ukrasnih kamenčića raznih vrsta-sa šljokicama i bez,
nekih kao kristalića i sl.,
kristalići su dali boju tome silikonu, onako odozdo.
Malo je svega toga stavljeno prije silikona, malo nakon, da bi virilo iz silikona
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 12:20
Mare bojim se da sam bila oštar kritičar. Možeš me zvati Tajči ali mislim da postoji jedna Tajči,bolje TB, tako svi pišu. Čuj gdje si sve to vrijeme skrivala te radove.
Mogli smo se malo okoristiti.Daj se javui na telefon ili pp.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 15:09
TB, ono Tajči mi je došlo u trenutku kad sam počela pisat,
a ja ti uvik tako spontano pišem i lupetam:)))
Il ja ne znam čitat, ili je šta drugo, ali ja nisam vidila uopće neku kritiku u tvojim riječima,
a kamoli oštru:)))
Javit ću se, sad moram trčat za nekim poslom

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 16:10
hvala ti mare moja na objašnjenju ali mislim da ne govorimo o istom uratku , mene je zaintrigirala ona slika s anđelkom a okolo su vitice dosta ispupčene i debele, mislim smeđkaste boje. Joj toliko su ti lijepe kutije da sam ih opet sve pregledala preko nekoliko putasmile141
p.s. da nije moss guma onaj materijal iz kojeg si rezala šablone????
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 18:27
eto mene opet da pogledam radove i opetsmile39. morat ću naići još nekoliko puta.

i ja mislim da se materijal za šablonu zove moosgummi. imam doma jedan komad koji odgovara opisu.
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 18:37
smile93 savršeni radovi,fantastičan comebak bravo mare smile72
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 00:24
Hvala Bi-Bi i rose!
Mumica, guglala sam malo ono što je Bi-Biljana napisala "mossgummi"
i našla ovaj link:
http://www.serwetnik.abc24.pl/default.asp?kat=63343
(ne znam ga zaplavit):(
Tu sam vidila neke izrezane oblike-leptiriće, košarice, i mislim da bi to moglo biti to.
Za kutiju, pregledavala sam ponovno, nisam sigurna na koju misliš-ako je jedna tamnosmeđa, na kojoj je anđeo u krugu pomaknut malo u stranu, na podlozi je 2K, a onda sam po svome ukrašavala, crtala zlatnom konturom.
Oko nje u donjem djelu je zlatna traka po kojoj sam opet malo šarala zlatnom konturom.
Ako nije ni ta....., stavi sliku, pa ću vidit.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 14:07
mare hvala na linku,evo ja sam ga popravila,kako bi radio,nadam se da se ne ljutis. jel tu ima salveta za naručit? radovi su ti prva liga,najvise su me se dojmile kutijice a one sa onim krugom imam i ja al neznam sta sa njima al ti si ih tako super iskoristila i uredila,bravo!
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 14:19
nas dvije nikako da se nađemo na istoj valnoj dužini, ja mislim na onu sliku sa anđelom a dolazi odmah iza kutije sa crnim siluetama
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 17:10
Mumice, najprije si mi napisala:
"hvala ti mare moja na objašnjenju ali mislim da ne govorimo o istom uratku , mene je zaintrigirala ona slika s anđelkom a okolo su vitice dosta ispupčene i debele, mislim smeđkaste boje"
...onda sam ja tražila smeđu kutiju s jednim anđelom, pa sad vidim da spominješ onu ispod kutije sa siluetama,
a nikako mi stavit sliku.
Valjda je to onda ova? :

Ako je ova, a po onome što si zadnje napisala morala bi biti, tu nema nikakvih vitica, na poklopcu sam preko slike s anđelima stavila 2K i strukturnom pastom napravila "okvir" oko slike, deblji namaz paste koji sam
izdizala i packala kistom da bude reljefan.
Na fotki se ne vidi previše ta reljefnost, jer ja fotićem uvik zabrljam, al uživo je baš dobro ispalo.
Prešla sam ga bojom-ne znam kojom točno, kutiju sam prodala, al uklapala mi se uz rubove slike, i onako spužvicom patinirala zlatnom temperom, da bude onako malo postarana-mjestimično je jača boja (valjda neka tamnozelena), a negdje zlatna tempera.
Tako sam s te dvije boje, ali bez strukturne paste tufkala spužvicom i uglove kutije.
Tom sam kutijom i ja samokritična, bila zadovoljna.

Ako nije ni ova kutija u pitanju, molim te-STAVI SLIKU!

Rose, naravno da se ne ljutim, hvala ti što si popravila.
One kutijice su i meni zbog stakla bile malo nezgodne.
Nisam znala da li da ga oslikam, da ostane prozirno-možeš i to, ako te ide s kistom.
Ja sam jednu takvu oslikala sa svih strana, pa i unutrašnjost-u mojoj je galeriji u raznim hobijima, samo sam s vanjske strane poklopca stavila školjke.
Za ove druge sam se odlučila da bijelim sprejem
iznutra i izvana prekrijem (prebojam) staklo,da ne bude prozirno, pa je onda dalje bilo radit kao sa običnom drvenom.
Nisam htjela lijepiti salvetu direktno na staklo-izvana bi to bilo o.k.-kao oni Slavičini tanjuri npr, ali pošto poklopac nije takav i iznutra,znaš kakav je, nije mi to bilo rješenje za ove kutije.
Ja sam se raspisala-po običaju, al mislim da ti je najlakše prebojat poklopac, pa onda radi što želiš, a pregrade ili ostavi, ili iščupaj-ja sam radila i jedno i drugo. Samo, malo se teže čupaju, pa trebaš malo brusit
papirom.
Onaj link sam našla tražeći slike za mossgummi na googleu,da vidim jel to ono što sam koristila,tako da ne znam ima li tamo salveta

Puno pozdrava,

vaš Ciceron

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 17:50
Mare ovo je vjerno priokazano.Idemo probati jeruvijek imaš neke nove radove.
Molim te javi se na pp ili telefon trebam te nešto pitati.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 18:04
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.