Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 49> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam u baumaxu virnula nabrzaka među lukovice i stvarno svačega ima.SKORO sam kupila amarilis.malo je skup bio no uz lukovicu je i tegla sa njim bila .Imaju preslatke pakete sa začinima.E tom nisam odoljela.
Nisam slikala pa ću opisati. Tri tegle od terakote su zapalirane i u svakoj tegli je mala vrečica sa zemljom a sa strane je sjeme.Ja sam vidjela(nisam imala vremena tražiti dalje) samo ova tri začina-bosiljak,vlasac i peršin.
Uglavnom,preslatko je i morala sam ih uzeti,da za zimu imam svježe začine u kuhinji,a cijena je 38kn.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za sada imam samo kesice semena:Brachycome iberidifolia,Achillea f.gialla,Gypsophila muralis,Rudbeckia hirta,Freesia hybrida, Crisantemo M.(Margheritone bianco), Zinnia pomponica,Lobelia blu scuro,Bidens Goldstar i dve kesice mesavine...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nisam ni znala da ima jesenski i proljetni encijan!!!! E sad ,ne samo da znam nego i imam oba. U baumaxu sam neki dan vidjela encijan u cvatu i nisam mogla vjerovati.Onda sam pročitala da je to jesenski,aj ok ,sad mi jasno zakaj cvate sad a ne u proljeće.E da,grmići su krasni i mislim da su 20kn no ima na akciji po 10kn.(još sam nekaj vidjela no ne znam kaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ja sam jučer na Trešnjevačkom placu vidjela Encian i čovjek mi ga nudio za 50 kn.Bio mi je preskup.Ali sam si za utjehu kupila 4 biljčice i to sve skupa za 50 kn.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e sad sam u dilemi?koji si mi shasha poslala(seme enciana)?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
definitivno moram u baumax jer opako želim encijan
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Gio,proljetni sam ti poslala kad sam samo taj imala
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Aha baš je zgodno niknuo, nadam se da će se i moj održati, pa u proljeće cvjetati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto to je bio moj izbor novih biljaka,srecom sa mnom je bila moja prijateljica pa sam imala pomoc kako sve to odneti do aut.stanice. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I ja osječam tvoju sreću kao što ju i ti osjećaš. Biljkice su prekrasne
![]() ![]() ![]() Ja sam Veroniku posadila u teglu da ju preko zime unesem u hodnik ako bi bila jaka zima ![]() |
|
![]() |
|
Da li je ovo zadnje sobna begonija?
|
|
![]() |
|
Koje su to lijepe "muke" -gdje presaditi-
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mislim da nije...rekla bi da je koralni zvoncic,ako gresim vec ce me netko ispraviti.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Đoja prekrasan ti je izbor ovog cviječa , divim ti se sa koliko ljubavi kupuješ, presađuješ, njeguješ i slikaš da i mi uživamo zajedno sa tobom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
lijek za dušu i oči
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Baš su krasni...dobro pa si imala pomoć za nošenje!
|
|
![]() |
|
moja prijateljica mi pomogla,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Gio, a Veronika prva liga, ja sam je propustila ove godine, biti će čim naletim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |