galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala anastazija...malo sam se posluzila kontrastima...vec sam radila suncokrete i na bijeloj podlozi, pa na krem, pa malo pittorica na krem boji....tako da mi je to vec postalo monotono pa sam se zaigrala bojama...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
znam da je već rečeno ali jako je hrabro i uspješno bilo spojiti onu plavo ljubičasto s suncokretima
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
hvala mamma...bio je to na neki nacin izazov...imala sam ideju, ali sam se bojala realizacije....i na kraju ipak uspjela u naumu...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
pitanja:
1. jesi li koristila originalnu boju za podlogu suncokretu ili si je sama smiješala?
2. ako je originalna boja, koja je?
3. kako si dobila onako nejednako prelijevanje boje? (jako mi se sviđa, pa bih rado probala)
4. jel tanjur sa jabukama valovit ili si taj efekt postigla nekim načinom? kojim?
5. da li bi mi slike poslala na email da mogu uvećavati i detaljnije pregledati?
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
hvala na strpljenju
![]() |
|
![]() |
|
evo ovako, da krenem... 1. nije originalna boja, sve nijanse dobila sam mijesanjem... 2. - 3. takav nacin preljevanja boja mi je objasnila i pokazala legica koja je vodila tecajeve....moras smiksati desetak nijansi i onda ih doslovno preljevas jednu prek druge... 4. tanjur s jabukama je valovit i koma je za raditi 5. posaljem ti slike na mail, ak ne prije onda u ponedjaljak, imam malu guzvu, sutra izlazem na standu na vezovima...ostavi mi mail na pm pusa!!! |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pittorico ti je jako lijep, ali suncokreti su jedinstveni! Ne bih se vjerojatno nikada odvažila kombinirati te boje misleći da ne idu, ali ti si pravi eksperimentator i inovator - skidam kapu!
![]() |
|
![]() |
|
hvala izzy, sad cu se postidit....hihi....imam jos jednu inovaciju, ali necu ju stici staviti prije ponedjeljka...nadam se da ce vam se svidjeti...
|
|
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Tek sam danas došla na ovu stranu i preletila po fotkama.
PA OVO JE PREKRASNO!!!!!!
Nadam se da ću tek sutra uspjeti na miru sve pregledati, pročitati i proučiti.
GOGA-OS i svi ostali koji to rade svaka čast.
![]() Pozdrav iz OS.
|
|
![]() |
|
hvala...i dobro nam dosla
|
|
|
|
![]() |
|
evo i mene s ponesto novih i starih radova...poslikani su nabrzinu, na standu...dosta njih nisam ni poslikala...a nemam ih vise...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovako je izgledao vec poluprazan stand, pred kraj dana....
![]() a ovo su moji ljubimci, defiliraju u povorci.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ajme,koliko ljepote
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasni radovi! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Krasni i raznovrsni radovi! Nije ni čudo da su ti sve popalili sa štanda!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Oprosti ali prvo moram komentirati ove prekrasne konje...zaljubljena sam u njih...konji, psi...ah te životinje...toliko odane i vjerne...ups oprosti...
Poprilično si napunila taj štand i dosta radova prepoznajem....baš dobro da si ih prodala...sad ćeš imati još više elana u izradi novih...Posebno su mi zapeli za oko ovi crni....kako se oni rade?
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i meni su ovi crni totalna enigma. reci nam....
bravo za štand, vjerujem da su sve razgrabili.
|
|
![]() |
|
aj, ovo je tako lijepo, prekrasni su radovi i tako maštoviti... crni tanjuri su stvarno interesantni, ali su mi jako simpatični radovi koje si radila na biber crijepu, a i super su mi detalj ove zavjesice na prozorima... ti si se stvarno posvetila ovome, ne čudi me da su ti radovi tako brzo prodati
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |