Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 73> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alisa...super ti je cvijeće....sve lijepo i zeleno kao da nisu bile one nesnosne suše, svaka čast! Di su fotkice od novih lukovica?...i da...., daj mi reci molim te...di si nabavila ovo;
![]() ipomoea cardinal...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala na lijepim riječima.Na koje lukovice misliš?One jesenje? Ako na te misliš slike su negdje na početku teme,gladiole i dalije su tu negdje kroz temu,se protežu
![]() Što se tiče cardinala on je naručen preko bakker kataloga,ja sam dobila na poklon sjeme. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja sam dobila na poklon sjeme.--------------E ovaj sam tražila sad sam se sijetila
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Uh, dugo ništa postavila nisam u svojoj temi..Već polako i prolazi šarenilo ljeta,polako dolazi jesen.Danas sam malo slikala po bašti..
Ova crvena penjačica cvjeta od maja do prvog snijega..Imam je na 3 mjesta u bašti..Jako zahvalna ružica.. ![]() ![]() Gazanije koju su posadjene direkt u vrt bolje su podnijele ove suše nego one u saksijama.Nije me bilo kući i odmah je izostalo redovno zalijevanje saksija.. ![]() dalije cvjetaju,neumorno.Ove godine nema mi žutih dalija nema ni žuto-bijele ogromne kaktusarke.Ili sam ih nekome dala,dok sam u proljeće djelila gomolje il se nešto drugo desilo sa njima...Nabavit ću ih ponovo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Visoki aster baš lijepo napreduje.. ![]() Crdinal se tek sad potrudio da raste i cvjeta.. ![]() i ova crvena kana ,namjerava da cvjeta u kasno ljeto.. ![]() Begonijica cvjeta cijelo ljeto ![]() ovo je najzahvalniji i najizdrzljiviji cvjetic..kadifica.. ![]() neke fuksijice još uvijek cvjetaju .. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno, krasno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Hortenzija u bojama jeseni.. ![]() rododendron smješten u baštu,ima već pupove... ![]() I noćurak polako uspavljuje svoje latice.. ![]() Sedum spectabile ima lijep i mirisan cvjet..Usto je i ljekovita biljka.Meni posebno draga.. ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vrt je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno cvijeće Alisa
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia,Rose, Lantana hvala vam na posjeti mom vrtu i lijepim riječima.
Flavija i moje dalije su neke propale zbog pepelnice,ali nisam ih sjekla do zemlje,nego samo baš jako zarazene listove.Kasnije su se oporavile,poprilično dobro.. Lantana,onaj cardinal je ladolež.Pravo ime mu je 'Cardinal Climber" Ipomoea.Penjačica je i navodno je trajnica.Tako su mi rekli.. |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće, fuksije izgledaju savršeno...!
|
|
![]() |
|
Hvala Željka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
kod tebe kao da nije bilo suše,super ti se drži cvijeće
![]() kod mene sve izgorilo ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa hvala ti najljepša na šetnji mojim vrtom..
josipa i kod mene se pola posušilo.Dok sam bila kući zalijevala sam redovno,kad sam bila u skitnji zalijevali drugi,ali izgleda ništa pomoglo nije.Suša je bila jača od svega i potepala mi pola biljaka,, |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Odavno te nije bilo
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Sve ti ja jako lijepo u vrtu i tesko je bilo sta izdvojiti, jer je svaki cvijet lijep na svoj nacin, ali ipak bih rekla da su mi se najvise svidjela dalije, ladolez i fuksije.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Jasmin,hvala na posjeti..Ljeto je bilo baš pakleno.Preživjele biljke su heroji..Što se tiče ladoleža baš me čudi da cvjetao nije.Nema veze,dobit ćeš ponovo sjeme,samo ovog puta u nekom mixu,sa punoooo više izbora
![]() Fuksija hvala na posjeti,i baš mi je drago da ti se svidjaju moje biljke.Jer ja se divim tvom trudu i svemu onome što postižeš sa biljkama u klimi koja je skoro pa nikakva za biljčice... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja odmah uočila Cardinala! Drago mi je da ti je ipak puno toga preživjelo sušu, draga Alisa!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |