Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 63> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izgleda da cu i ovu ruzu izvaditi , vrsta je New Dawn, ima vec 10 godina (dobili smo je za vjencanje) , cvjeta ali je lisce skoro skroz smede , mislim da je u pitanju Mosaic Rose Disease
![]() ![]() Ovako je izgledala kad je bila zdrava
Ne bas divne vijesti iz mog vrta ali mi se cini da su to faze u starijim vrtovima, biljke jednostavno imaju vrijeme dok su super produktivne i onda sve krene niz brdo.
Ovo bi mogao biti novi pocetak, da pazljivo izaberem neki lijepi puzavac da nam uljepsa terasu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi je žao ruža, bile su krasne
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Cvjetaju skoro isto kao i prije ali to smede osuseno lisce izgleda jako ruzno. I ta nam je ruza na terasi, mozda ostavim zid slobodan, godinu ,dvije da malo uzivamo u izgledu cigle
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šteta ruže. I to je žalosno čovjek se veseli a onda biljku napadne nešto protiv čega smo nemoćni.
|
|
![]() |
|
Mosaic Rose Disease se nalazi u ruzi od pocetka ali sto je starija ruza to se vise primjecuje na njoj da je oboljela.
I prijasnjih godina bi se ovako posmedila ali puno kasnije u sezoni tako da me nije toliko diralo.
Ove godine je pocelo cvjetati u isto vrijeme kad se lisce pocelo susiti.
Mislim da je ovo pravi trenutak za mijenjati biljku, makar me vezu lijepe uspomene uz nju
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja da sam na tvome mijestu ja je ne bi dirala -baš ono kad dođe do zadnje ---pa ne velim ali ona još ima lijepe ružice. ja bi nju pred jesen podšišala pod nju dosta stavila gnojiva i nek ide dalje . Jer ipak tolike godine baciti -ja ne bi mogla pa makar bila i podivljala
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Zvrk, malo sam bila svratila u tvoj vrt....onda me zainteresiralo i pregledala sam sve 24. stranice.....
![]() ![]() Za ruže....a šta možeš...takav je život....ja bi na takvu situaciju gledala kao "vrijeme za promjenu". Naći ćeš ti već njima "dostojnu" zamjenu...niti ne sumnjam u to! Još jednom sve pohvale za tvoj garden!
![]() |
|
![]() |
|
Kisa pada ,trava raste,lalalala .... Geranium
Posadeno prije koji mjesec (prije toga je tu bila trava, uz susjedovu ogradu)
Cosmos
Euphorbia + novi lupin
Alpske jagode + lupin + nepeta
Bijela dicentra (posadena ove godine)
Mak + cvijet kojem uvijek zaboravim ime
![]() Peony + philadephus (predivan sladak miris)
Guma posadena sa jednogodisnjim cvijecem, californian poppy je prva procvjetala
|
|
![]() |
|
Sadnice rabarbare (sacuvati cu koju za vrt, a druge cu podijeliti, bilo je stvarno jednostavno dobiti ovakve sadnice iz sjemnki posadenih pocetkom 5 mj)
Novi clematis Henryi
Stanje u stakleniku , cvijece na rajcicama
Achilea - posadena ove godine , mislim da ce biti bas crvena nijansa kakva mi se svida
Jedna od starijih ruza (divan miris) + clematis
Pergola sa ruzama (slikano jutros) - iza toga susjedova dzungla
Pun mi je vrt alpskih jagoda sa zrelim vocem, mali plodovi ali super slatki
Lavanda
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga moja da li ti posjeduješ "dozvolu za ubijanje" ? Tvoj vrt je u moja četiri naj na ovom forumu. Prekrasno je ama baš sve.
|
|
![]() |
|
Bas si me nasmijala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepo cvijeće i dosta gusto. Čime ga prihranjuješ da bi bilo tako zdravo i bujno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Raste na glini (plodna) + ove godine prilicno kise
![]() Ne dodajem nista biljkama, jedino bi sada trebala poceti dodavati rajcicama jer su pocele proizvoditi cvjetove.
Obicno sadim trajnice da mi kroz godinu ,dvije nema prostora izmedu njih , da se kao 'pomijesaju'. Na ovim slikama sa ovogodisnjim trajnicama se jos vidi zemlja izmedu njih, sljedecih godina ce se fino razrasti pa se zemlja nece ni vidjeti a s tim ce i korov manje rasti
![]() |
|
![]() |
|
Pa to je pravo bogatstvo, vrtlariti u takvim idealnim uvjetima. Blago tebi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve je predivno, ali novi Henri me oborio s nogu, neću se niti dignuti ostajem u tvom vrtu još malo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zvrk tvoje cvijeće i kombinacije su uvijek prekrasne, ali ovaj put lavanda i ona guma sa cvijećem su mi naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u tvom vrtu uvek divnih kombinacija,uzivam gledajuci slike
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe uvijek idilično...ne da mi se ća
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
cvijetnjak ti je super ,ali ona guma mi nekako ne sjeda u cvijetnjak.previše je neprirodna.sory
![]() ![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo, cvjetno, šareno..........
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |