Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zvrkov vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zvrkov vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 63>
Korisnik
Poruka
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 21:55
Izgleda da cu i ovu ruzu izvaditi , vrsta je New Dawn, ima vec 10 godina (dobili smo je za vjencanje) , cvjeta ali je lisce skoro skroz smede , mislim da je u pitanju Mosaic Rose Disease

Ovako je izgledala kad je bila zdrava

Ne bas divne vijesti iz mog vrta ali mi se cini da su to faze u starijim vrtovima, biljke jednostavno imaju vrijeme dok su super produktivne i onda sve krene niz brdo.

Ovo bi mogao biti novi pocetak, da pazljivo izaberem neki lijepi puzavac da nam uljepsa terasuStar.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 22:01
Baš mi je žao ruža, bile su krasne
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 08:40
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Baš mi je žao ruža, bile su krasne

Cvjetaju skoro isto kao i prije ali to smede osuseno lisce izgleda jako ruzno. I ta nam je ruza na terasi, mozda ostavim zid slobodan, godinu ,dvije da malo uzivamo u izgledu cigle LOL.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 08:50
Šteta ruže. I to je žalosno čovjek se veseli a onda biljku napadne nešto protiv čega smo nemoćni.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 21:56
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Šteta ruže. I to je žalosno čovjek se veseli a onda biljku napadne nešto protiv čega smo nemoćni.

Mosaic Rose Disease se nalazi u ruzi od pocetka ali sto je starija ruza to se vise primjecuje na njoj da je oboljela.
I prijasnjih godina bi se ovako posmedila ali puno kasnije u sezoni tako da me nije toliko diralo.
Ove godine je pocelo cvjetati u isto vrijeme kad se lisce pocelo susiti.
Mislim da je ovo pravi trenutak za mijenjati biljku, makar me vezu lijepe uspomene uz njuEmbarrassed.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 22:43
Ja da sam na tvome mijestu ja je ne bi dirala -baš ono kad dođe do zadnje ---pa ne velim ali ona još ima lijepe ružice. ja bi nju pred jesen podšišala pod nju dosta stavila gnojiva i nek ide dalje . Jer ipak tolike godine baciti -ja ne bi mogla pa makar bila i podivljalasmile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 22:47
Zvrk, malo sam bila svratila u tvoj vrt....onda me zainteresiralo i pregledala sam sve 24. stranice.....smile39 Svaka ti čast.....kako si ti vrijedna žena! smile55
Za ruže....a šta možeš...takav je život....ja bi na takvu situaciju gledala kao "vrijeme za promjenu". Naći ćeš ti već njima "dostojnu" zamjenu...niti ne sumnjam u to! Još jednom sve pohvale za tvoj garden! smile78
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 17:46

Kisa pada ,trava raste,lalalala ....Tongue

Geranium

Posadeno prije koji mjesec (prije toga je tu bila trava, uz susjedovu ogradu)

Cosmos

Euphorbia + novi lupin

Alpske jagode + lupin + nepeta

Bijela dicentra (posadena ove godine)

Mak + cvijet kojem uvijek zaboravim ime Confused

Peony + philadephus (predivan sladak miris)

Guma posadena sa jednogodisnjim cvijecem, californian poppy je prva procvjetala

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 17:55
Sadnice rabarbare (sacuvati cu koju za vrt, a druge cu podijeliti, bilo je stvarno jednostavno dobiti ovakve sadnice iz sjemnki posadenih pocetkom 5 mj)

Novi clematis Henryi

Stanje u stakleniku , cvijece na rajcicama

Achilea - posadena ove godine , mislim da ce biti bas crvena nijansa kakva mi se svida

Jedna od starijih ruza (divan miris) + clematis

Pergola sa ruzama (slikano jutros) - iza toga susjedova dzungla

Pun mi je vrt alpskih jagoda sa zrelim vocem, mali plodovi ali super slatki

Lavanda

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 18:09
Draga moja da li ti posjeduješ "dozvolu za ubijanje" ? Tvoj vrt je u moja četiri naj na ovom forumu. Prekrasno je ama baš sve.
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 20:01
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Draga moja da li ti posjeduješ "dozvolu za ubijanje" ? Tvoj vrt je u moja četiri naj na ovom forumu. Prekrasno je ama baš sve.

Bas si me nasmijala LOLLOLLOL, licence to kill LOLLOLLOL.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:04
Lijepo cvijeće i dosta gusto. Čime ga prihranjuješ da bi bilo tako zdravo i bujnoClap
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:08
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Lijepo cvijeće i dosta gusto. Čime ga prihranjuješ da bi bilo tako zdravo i bujnoClap

Raste na glini (plodna) + ove godine prilicno kise LOL.
Ne dodajem nista biljkama, jedino bi sada trebala poceti dodavati rajcicama jer su pocele proizvoditi cvjetove.

Obicno sadim trajnice da mi kroz godinu ,dvije nema prostora izmedu njih , da se kao 'pomijesaju'. Na ovim slikama sa ovogodisnjim trajnicama se jos vidi zemlja izmedu njih, sljedecih godina ce se fino razrasti pa se zemlja nece ni vidjeti a s tim ce i korov manje rasti Clap.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:14
Pa to je pravo bogatstvo, vrtlariti u takvim idealnim uvjetima. Blago tebi.Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:55
Sve je predivno, ali novi Henri me oborio s nogu, neću se niti dignuti ostajem u tvom vrtu još malo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 23:31
Zvrk tvoje cvijeće i kombinacije su uvijek prekrasne, ali ovaj put lavanda i ona guma sa cvijećem su mi naj...Clap 
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 08:21
u tvom vrtu uvek divnih kombinacija,uzivam gledajuci slike
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 16:42
kod tebe uvijek idilično...ne da mi se ćaWinkSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 17:07
cvijetnjak ti je super ,ali ona guma mi nekako ne sjeda u cvijetnjak.previše je neprirodna.sory
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 17:35
Lijepo, cvjetno, šareno..........Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.