Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 370> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivno je kod tebe Lantana, ja isto volim frezije pogotovo one male bijele koje prekrasno mirišu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Zvonkice, žižula nije veliko stablo i po mojoj procjeni treba joj cca 1 metar kvadratni, a dok je mala možeš nešto ispod nje posaditi da ne bude prazno.
Lana2, MM je Slavonac i ja tamo idem svake godine pa znam kakvo to blato zna biti, a ja tu mogu u svetašnje poslole u vrt. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno lantana,ja jedva cekam da i kod mene sve redom krene,isto tako čekam da mi niknu frezije i anemone a sad cu se nastavljam divit ovim divotama
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantana uživam gledati kako kod tebe već sve cvjeta, kod nas se tek priroda polako budi.
Btw baš si me nasmijala ovim komentarom o blatu, a ja stalno mislim tolike godine u Slavoniji i nikako da se naviknem na blato, izgleda nisam jedina koja bi svugdje stavila stazice.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Frezije i anemone su i meni jedne od dražih cvjetki, a ova ruža je super, super - prekrasna - prava je kraljica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Hvala draga, danas sadim , pozdrav od žižile iz novoga vrta, bay mamma lantana!
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nuna ova narančasta ruža skoro stalno cvjeta, a ove crvene su pri kraju cvjetanja. Susjeda ima ogromnu žutu i ja sam jojje prije mjesec dana dobro porezala i sad je već pona pupova.
Gogica i Dzo ![]() Procvjetale, meni najdraže proljetno cvijeće - frezije ![]() I još jedan bijeli zumbul ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Sve je lijepo ali što si dobro napisala:
"Kraljica je kraljica"
I stvarno je posebna...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne znam da li su ljepše slike cvijeća ili Panorama
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Kat.rea evo vidiš ove godine ruže stalno cvatu, prošle godine nije bilo ovako, sve se izgleda mjenja.
Kod nas je takva klima da sve raste cijelu godinu, ali ja znam da je i kod vas lijepo pogotovo u proljeće, i ljudi puno drže do okućnica, što mi se jako svidjelo. Jedino me tamo kod vas ubija ono blato, na to bi se teško navikla, ja bi tamo prvo napravila svugdje staze i puteljke, a onda sve ostalo. Evo još malo i kod vas će sve biti rascvjetano. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve je tako lijepo. I kaktusi i pitari i okruženje ... Koliko ti vremena provedeš u vrtu ?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Subota, radna terasa, pakovanje biljaka za forumaše i sađenje što sam dobila od Korijenka.
![]() Malo pregledala po vrtu, poslikala i prošao cijeli dan Frezije ![]() ![]() Kraljica je kraljica ![]() ![]() Anemona crvena je dobila društvo plave ![]() Ružmarinu slijedi šišanje, a pun je cvijeća. ![]() Zalazak sunca ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Lantana, prava si , nema što! Udomila sam i ja sve tvoje biljčice koje te pozdravljaju, a od felicijinog malog cvijetića sam zakopala sjeme u istu posudicu u koju sam je posadila, kada nikne ti fotkam!
![]() Molim te koliko mi mjesta treba oko žižule, posadila bi je a neznam koamo? Pusa |
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ja sam odlučila, ako netko pokraj lantane želi mijenjati kuću za ovu moju molim nek pošalje PP
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Rose ja bi ti najrađe preselila ovu jednu ružu kad vidim koliko se ti veseliš, ali bit će reznica.
Otok ove moje frezije jako mirišu i to mi je najdraži miris cvijeća. Proljeće i Triša "karaljica je stvarno kraljica" |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ovo je izgleda bi vikend kaktusa i sukulenata, svi su nešto sadili, presađivali, pa je i na moje došao red.
Ovi koji su stalno vani dobili malo zemlje, zalila ih i opet na skaline grupna fotografija ![]() ![]() Ove sam presađivala u novu zemlju i dio ide u kuću, a dio na terasu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobili su novu stalažicu ![]() Sukulenti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koliko samo pitara, cijeli dan ode na njih, a oni koji su u zemlji oko njih nikakve brige. Njih ću poslikati drugi put. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod tebe je već pravo proljeće!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() Nije me dugo bilo na tvojim stranicama, a sada sam na koljenima. Kao što su cure već rekle RAJ NA ZEMLJI koji je lijep i kada je sunce i kada padne snijeg, ma uvijek. A tek terase..... neznaš je li ljepše sa njih gledati buđenje dana ili smiraj, piti kavu ili samo sjediti i uživati.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Razumijem da tvoj ruzmarin cvate ali cvate i moj doma a kilometrima sam na sjeveru
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |