OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 2223242526 374> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za danas malo zelenila
Ovo je ulaz u moju kuću i "donje dvorište"
prevladava zeleno, ali tu sam posadila biljčice koje sam sama sijala, uglavnom žute boje
ovaj dio će se zašareniti kad procvatu hortenzije, a spremaju se i graničice
lavanda samo što nije procvjetala
i u ovom gustišu još će biti cvijeća, čekam da osuši lišće lukovičastog cvijeća
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je to tak slatko dok vi moji dalmoši kažete "donje dvorište" jer naravno postoji i "gornje dvorište" u kojem su druge kulture ali donje ima uvijek barem jedan zidić za sjediti, jednom davno na jednom takvom je bilo divno sjediti i hraniti se mirisima lavande i ruzmarina.
Otoče gredice su mi fenomenalne i drago mi je da si stavila širu fotografiju dvorišta pa da imamo pravu sliku o njemu.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj grm kupila sam lani negdje pred zimu, bio se je sav nekako ofucao, ali se je sad lijepo oporavio. Ne znam kako se zove, malo sam pretraživala, možda bi mogla biti abelija. Ako je, nadam se da će ovog ljeta cvjetati. Ako i ne bude cvijeta baš mi je lijep
smjestila sam ga u kamenjar zajedno s teglom
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ulaz je super ima tu svakojakog cvijeća, pa onda cvjeta u različito doba, tako da uvijek ima poneki cvijet.
|
|
život je more
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok ova zadnja slika s gazanijama je super.
|
|
život je more
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preživio je on već jednu zimu vani (ja baš ništa ne sklanjam u kuću preko zime, jedino neke biljke u teglama premjestim negdje u zavjetrinu).
Imaš pravo, probat ću ubost pokoju grančicu, možda se primi
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da znaš Karmen ja sam ti isto zaljubljena u more, i to što ti zamišljaš, ja vidim svaki dan, jutros sam uživala u bonaci i izlasku sunca
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok sve mi je tako lijepo - predivan "otočki" vrt. Mnogo raznovrsnih biljaka i naprosto ne mogu izdvojiti jednu koja bi mi bila najdraža i najljepša..... problem je što mi se sve sviđaju.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ženo samo bodi -pogleaj koja je to ljepota šteta takvo nešto ne imati vani u vrtu -ja sam ostala bez riječi
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
obožavam ovakve đunglaste gredice
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gazanije su me oduševile u ovim bojama (kod nas nekako svi imaju žute. Jesu mi lijepe, ali težim različitosti...)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, volim šarene biljke
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U ovom dijelu kamenjara koji smo malo uređivali, rastu šparoge ko lude, divlje šparoge ,ali im je sada očito ovdje dobro, debele su ko prst, jučer sam si nabrala za večeru, a da se nisam makla od kuće
(vidi se tu na slici ispod bora)
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od kad sam krenula vrtovima, nabila sam dvostruko potrošnje interneta!
Ali jednostavno se čovjek izgubi u toj ljepoti. Ako ne pogledam neki vrt dva dana, eto novosti. Kamenjar sam, mislim, već komentirala, ali je zbilja prekrasan a i sve ostale novo snimljene biljčice!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I još samo jedna sličica, u strašnoj sam gužvi
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš OTOK ja sam oduševljena sa zelenilom na ove dvije zadnje slike, a moji kući polude. Sve mi taracaju. zatravljuju ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja u vručini asfalta i buci automobila. Šmrc
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je predivno - i ne primijeti se da ima vaznu-a da li si pokušala da bar 1 dio rasadiš--------i da vidiš da li može zimu podnijeti-jer štete da takva biljka nije u tako karasnom vrtu
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok kada gledam tvoj predivan vrt osjećam i njegov miris i miris mora i miris soli i šum valova. U prošlom životu sam sigurno bila nešto morsko jer sve bih dala da imam svojih nekoliko kvadrata na moru. Ah
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je tako lijepo i bujno posebno mi se sviđa peruanski ljiljan, zar već cvijeta? moj se smrznuo ove zime |
|
Odgovori | Stranica <1 2223242526 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |